- 3 Haziran 2012
- 426
- 404
- 103
- Konu Sahibi Love_Women
-
birincisi ben çalışıyorum.aksam alıp evime götürsem,her sabah 7 de işe gitmeden önce kızımı anneme götürmem gerekir.Bu imkansız.Hadi olan olmus ayrilmissiniz isiniz var gencsiniz iyi guzel de kiziniz niye sizden ayri yasiyor oraya takildim ????
Anlatamadım sanırım.Ben çalışıyorum.Akşam cocuğu alıp sabah işe giderken anneme bırakmam mümkün değil.Bu onun için de sağlıklı değil.Bu yüzden sürekli hafta içleri ben gidiyorum ya da haftasonları izinli olduğum için yatılı alıyorumYani 5 ayda evliliğin biteceğini anlamanızla, hamile kalmanız arasındaki farkı ben gördüm de, evliliği yaşayan siz mi göremediniz? Sene olmuş 2017, bunun önlemini mi oturup öğretelim kaç yaşında insanlara?
Aşık olmayın demiyorum, ama bir çocuk dünyaya getiriyorsanız (hem korunmayan hemde dünyası başına yıkılan birisi olduğunuzu yazmışsınız) , aşkı ikinci plana atmanızda fayda var. Annenizde kalsın, akşam alın. Kendi evinde uyusun uyansın çocuk, niye sizde değil? Annesi sizsiniz.
Bunun önlemini aldığımızı düşünüyoduk ama olmadı malesef.Bazen her şey yolunda gitmeyebiliyor.Şimdi buradan açık bir şekilde yazılmıyor her şey.Ama biz kesinlikle önlemi aldığımızı düşünüyorduk.Ayrıca hamile olduğumu da 5. ayda öğrendim.Yani 5 ayda evliliğin biteceğini anlamanızla, hamile kalmanız arasındaki farkı ben gördüm de, evliliği yaşayan siz mi göremediniz? Sene olmuş 2017, bunun önlemini mi oturup öğretelim kaç yaşında insanlara?
Aşık olmayın demiyorum, ama bir çocuk dünyaya getiriyorsanız (hem korunmayan hemde dünyası başına yıkılan birisi olduğunuzu yazmışsınız) , aşkı ikinci plana atmanızda fayda var. Annenizde kalsın, akşam alın. Kendi evinde uyusun uyansın çocuk, niye sizde değil? Annesi sizsiniz.
Aynen öyle.Zamanında annem çok uyardı.Dinlemedim.Çok pişmanım.Mutlu sonuçlar doğuracak bir aşkın 17 yaşında yaşanmayacağının güzel bir örneği .
Bakmak isteyen anne pek tabii akşam işe dönerken alır kızını evine götürür. Anne kokusuyla yatırır, onu yıkar, onunla oyun oynar. Ama o çocuk o eve misafir gibi geçici geliyorsa, ve çocuk "neden babam değil de başka adam" diye sormasından korkuluyorsa, bu biraz üstünde düşünülmesi gereken bir mesele değil mi sizce de? Kimse aşık olmayın demiyor, olun tabii. Hatta çok mutlu olup, evlenin. Genç bir kadınsınız, sevmeye de sevilmeye de ihtiyacınız var. Ama çocuk konusunu okuyunca, orası çok tartışmaya açık. Ve sanırım beraber olduğunuz adam da sizde kalıyor sanırım, doğru mu?Bunun önlemini aldığımızı düşünüyoduk ama olmadı malesef.Bazen her şey yolunda gitmeyebiliyor.Şimdi buradan açık bir şekilde yazılmıyor her şey.Ama biz kesinlikle önlemi aldığımızı düşünüyorduk.Ayrıca hamile olduğumu da 5. ayda öğrendim.
Annesi aşksız yapamıyorŞimdi de neden ananemde kalıyorum sorusunu sormayacak mı kendisine?Love_Women
Alıntı yapmak istedim mesaj sonra silinecek hissi verdi:)Merhaba arkadaslar,
Yazacaklarim sadece sizlere icimi dokmek icin, isteyen fikir de verebilir.herseye acigim.sadece anlatmak istedim hayat hikayemi.
21 yasimda evlendim.birbirimizi deli gibi seven bir cifttik.evlenmeden once tam 4 yilim aşk dolu gecti.Tam 4 yil ciktik.askerligini bekledim.kendimi o kadar sansli hissediyordum ki boyle bir ask yasadigim icin.her sey ruya gibiydi.ona asla evlilik icin baski kurmadim.korkuyordum.parcalanmis bir ailem var, evlilige inanmiyordum.ama kendi istedi.evlendik.evlendigimiz ilk yil durgunlasti.degisti.oysa ben degismemistim.her sey ayniydi.hep cocuk oldugunda evliligin bozulduguna ve erkegin uzaklastigina inanmisimdir.ben de annelik duygusu hissetmedigim icin cocuk dusunmuyordum.ancak evliligimizin 5.ayinda hamile oldugumu ogrendim.dunya basima yikildi.cunku daha 5.ayda bu evliligin yurumeyecegini anlamistim.surekli bikgisayar basinda zaman geciren, konusmayan, disari cikmayan bir adam olmustu.yabanciydi artik.
Sonrasinda hersey daha berbat bir hale gelmeye basladi.esimin cebinde cinsellik icin bazi haplar buldum.o donemde eczane deposunda stok gorevlisiydi.denemek icin aldim dedi.inanmadim.bir gun cebinde prezervatif buldum.ki biz asla korunmali iliskiye girmezdik.bunun icin de bahanesi bizim icin aldim oldu tabi ki.sacmalik.
Bunun disinda surekli saga sola borc yaptigini yakaladim ve babasi surekli benden ve annemden onun borclarini kapatmam icin para istemeye basladi.elbette reddettim asla boyle bisey yapmadim.
neyse daha sonra defalarca internet geçmişinden eskort aramalarini yakaladim.hepsi de ilce bazli aramalardi.yani yakin olanlari ariyor ki gitmesi kolay olsun.daha bitmedi.bir keresinde telefon faturasi oldukca yuksek geldi.israrla ayrintili fatura istedim.kibristaki akrabalarimi ariyorum ondan yuksek geldi dedi.inanmadim.ayrintili faturada israr edince 900 lu hatlari aradigini itiraf etti.sonra dokumde de gordum malesef.oysa cinsellikte isteksiz olan, bana yaklasmayan oydu.ben kendini en guzel sekilde esine sunan tertemiz ve istekli bir kadindim ve cinselligin azligindan dolayi surekli tartisan da bendim.
Son zamanlarda benden nefret ettigini anlamistim.en kucuk biseyde bagiriyordu.bakislarinda anlam yoktu.seni seviyorum kelimesi bile yoktu.gece sarilma yoktu. Bunlar bilmeyenler icin o kadar kotu ki.sevilmedigini hissetmek.ondan parca parca koptugunu, sevginin, aşkının bosluga dagildigini gormek....bu arada calisiyordum.o da surekli is degistiriyordu.bana haber bile vermeden isten ayrilmalar, aylarca calismamalar ve bana soylememeler...ve biz ev kredisi oduyorduk.
Onu asla reddetmemistim.kizimiz dogunca internetle ilgili sorunlar (eskort aramalari)devam etti.yani arkadaslar ister inanin ister inanmayin, anne olunca yuzde doksan erkeklerin gözünden dusuyorsunuz bir kadin olarak.o saatten sonra sadece bir anne oluyorsunuz.bu yuzde 10 erkek icin gecerli olmayabilir ama israrla soyluyorum ki yuzde doksan için olay bu.en son eskort aramasini yakaladigimda evi terkettim.annemin yanina gittim.5 yillik evliligimi bitirirken kapidan cikarken al o eskortlardan biriyle evlen deyip kapıyı carpip ciktim.
Olan olaylardan dolayi evliligimi zaten kafamda 3 yil once bitirmistim.bekledigim iki yil sadece sindirmek ve ayriliga alismak icindi.ayrildim.barismak icin ailesiyle anneme geldiler.ben de oradaydim.ozurler diledi.ama omuzuna basimi koydugumda o guven gitti ya, benim icin bitmisti.yine de belki guvenirim dedim.belki gecer her sey.belki gercekten olmamistir biriyle.tamam deniycem dedim.ama hala ayri kaliyoruz.ben annemde o ailesinde.bir kac ay sabahlara kadar uyuyamadim.kafamda yalanlari, yakaladiklarim...en son ayri oldugumuz donemde ortak mahalle arkadasimiza mesajla yemege cikma teklif ettigi ortaya cikti.mesajda gunce duymasin sakin seninle dertlesmek istiyorum tarzi yazmis.iplerim tamamen koptu.kesin olarak ayrildim.cok zaman gecmedi.karsima biri cikti.duygusalim hem de cok.hayatimda ask olmadan yapamam.yaklasik 1 yildir beraberim.her seyini gizlice takip ederim.ama asla bir yanlisi olmadi.cok cok ilgili, konuskan.sicakkanli.yine ayni duygulari hissediyorum.ilk asik oldugum zamanki duyguları. Ama tekrar hayal kirikligi yasamaktan cok korkuyorum. Ben ve o calisiyoruz.kizima annem bakiyor.annemle aynı yerde oturuyoruz.bazen haftasonlari kizimi aliyorum, bende kaliyor.haftaicleri surekli anneme gidip ilgileniyorum onunla.Boyle paramparca bir hayat yasiyorum.Gunler geciyor.Ne olacagim belli değil. Artik sadece gunumu mutlu gecirmeye bakiyorum.
Okuyan arkadaslarim cok tesekkur ederim.Umarim benim yaptigim hatalari yapmazsiniz.Duzelmeyecek, sizi aglatan insan icin hayatinizi mahvetmezsiniz.Ben o kadar cok agladim, ona o kadar cok yalvardim ki.O bana tüm bunlari yaparken ben ona asiktim.her hatasinda bir parcam koptu benim icimden..Simdi nefretim bile yok.Allahindan bulsun.Size boyle seyler yasatan insani iyle guzel unutuyorsunuz ki.Kendiniz bile sasiriyorsunuz.Iste benim hikayem.Guzel gozlerinize saglik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?