Böyle bir hayat, neden....

Love_Women

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
426
404
103
Merhaba arkadaslar,
Yazacaklarim sadece sizlere icimi dokmek icin, isteyen fikir de verebilir.herseye acigim.sadece anlatmak istedim hayat hikayemi.
21 yasimda evlendim.birbirimizi deli gibi seven bir cifttik.evlenmeden once tam 4 yilim aşk dolu gecti.Tam 4 yil ciktik.askerligini bekledim.kendimi o kadar sansli hissediyordum ki boyle bir ask yasadigim icin.her sey ruya gibiydi.ona asla evlilik icin baski kurmadim.korkuyordum.parcalanmis bir ailem var, evlilige inanmiyordum.ama kendi istedi.evlendik.evlendigimiz ilk yil durgunlasti.degisti.oysa ben degismemistim.her sey ayniydi.hep cocuk oldugunda evliligin bozulduguna ve erkegin uzaklastigina inanmisimdir.ben de annelik duygusu hissetmedigim icin cocuk dusunmuyordum.ancak evliligimizin 5.ayinda hamile oldugumu ogrendim.dunya basima yikildi.cunku daha 5.ayda bu evliligin yurumeyecegini anlamistim.surekli bikgisayar basinda zaman geciren, konusmayan, disari cikmayan bir adam olmustu.

Defalarca internet geçmişinden eskort aramalarini yakaladim.hepsi de ilce bazli aramalardi.en son eskort aramasini yakaladigimda evi terkettim.annemin yanina gittim.5 yillik evliligimi bitirirken kapidan cikarken al o eskortlardan biriyle evlen deyip kapıyı carpip ciktim.
Olan olaylardan dolayi evliligimi zaten kafamda 3 yil once bitirmistim.bekledigim iki yil sadece sindirmek ve ayriliga alismak icindi.ayrildim.barismak icin ailesiyle anneme geldiler.ben de oradaydim.ozurler diledi.ama omuzuna basimi koydugumda o guven gitti ya, benim icin bitmisti.yine de belki guvenirim dedim.belki gecer her sey.belki gercekten olmamistir biriyle.tamam deniycem dedim.ama hala ayri kaliyoruz.ben annemde o ailesinde.bir kac ay sabahlara kadar uyuyamadim.kafamda yalanlari, yakaladiklarim...en son ayri oldugumuz donemde ortak mahalle arkadasimiza mesajla yemege cikma teklif ettigi ortaya cikti.mesajda 0 duymasin sakin seninle dertlesmek istiyorum tarzi yazmis.iplerim tamamen koptu.kesin olarak ayrildim.
Okuyan arkadaslarim cok tesekkur ederim.Umarim benim yaptigim hatalari yapmazsiniz.Duzelmeyecek, sizi aglatan insan icin hayatinizi mahvetmezsiniz.Ben o kadar cok agladim, ona o kadar cok yalvardim ki.O bana tüm bunlari yaparken ben ona asiktim.her hatasinda bir parcam koptu benim icimden..Simdi nefretim bile yok.Allahindan bulsun.Size boyle seyler yasatan insani iyle guzel unutuyorsunuz ki.Kendiniz bile sasiriyorsunuz.Iste benim hikayem.Guzel gozlerinize saglik.

Son düzenleme:
Yani 5 ayda evliliğin biteceğini anlamanızla, hamile kalmanız arasındaki farkı ben gördüm de, evliliği yaşayan siz mi göremediniz? Sene olmuş 2017, bunun önlemini mi oturup öğretelim kaç yaşında insanlara?

Aşık olmayın demiyorum, ama bir çocuk dünyaya getiriyorsanız (hem korunmayan hemde dünyası başına yıkılan birisi olduğunuzu yazmışsınız) , aşkı ikinci plana atmanızda fayda var. Annenizde kalsın, akşam alın. Kendi evinde uyusun uyansın çocuk, niye sizde değil? Annesi sizsiniz.

Hadi olan olmus ayrilmissiniz isiniz var gencsiniz iyi guzel de kiziniz niye sizden ayri yasiyor oraya takildim ????
birincisi ben çalışıyorum.aksam alıp evime götürsem,her sabah 7 de işe gitmeden önce kızımı anneme götürmem gerekir.Bu imkansız.
İkincisi kafasının karışmasını istemiyorum.Sonuçta yaşadığım bir hayat var.Neden babamla değil,başka biriyle yaşıyor sorusunu kendimne şimdiden sorsun istemiyorum.

Anlatamadım sanırım.Ben çalışıyorum.Akşam cocuğu alıp sabah işe giderken anneme bırakmam mümkün değil.Bu onun için de sağlıklı değil.Bu yüzden sürekli hafta içleri ben gidiyorum ya da haftasonları izinli olduğum için yatılı alıyorum

Bunun önlemini aldığımızı düşünüyoduk ama olmadı malesef.Bazen her şey yolunda gitmeyebiliyor.Şimdi buradan açık bir şekilde yazılmıyor her şey.Ama biz kesinlikle önlemi aldığımızı düşünüyorduk.Ayrıca hamile olduğumu da 5. ayda öğrendim.

Reactions: Yeu
Çocuk istemiyordum ve biz asla korunmazdık cümlelerinin aynı konuda olması çok garip değil mi?
Kızınız neden annenizde? Öyle ilgileniyorum cart curt demekle olmaz. Neden çocuğunuzun sorumluluğunu annenize devrettiniz? Gündüz bakmasını anlarım ama bu yaptığınızı değil.
Bir erkek için çocuğunuzu terketmiş gibi görünüyorsunuz burdan.

Bakmak isteyen anne pek tabii akşam işe dönerken alır kızını evine götürür. Anne kokusuyla yatırır, onu yıkar, onunla oyun oynar. Ama o çocuk o eve misafir gibi geçici geliyorsa, ve çocuk "neden babam değil de başka adam" diye sormasından korkuluyorsa, bu biraz üstünde düşünülmesi gereken bir mesele değil mi sizce de? Kimse aşık olmayın demiyor, olun tabii. Hatta çok mutlu olup, evlenin. Genç bir kadınsınız, sevmeye de sevilmeye de ihtiyacınız var. Ama çocuk konusunu okuyunca, orası çok tartışmaya açık. Ve sanırım beraber olduğunuz adam da sizde kalıyor sanırım, doğru mu?

Evli değilim,yaşım küçük,tecrübem de sıfır ama sadece yazmak istediğim bir şey var,çocuğunuz için gerçekten üzüldüm.Yaptığınız çok yanlış bence çocuğun bir annesi varken anneannede kalması ne alaka?Sabah bırakamam ve yaşadığım bir hayat var diyorsunuz,sabah biraz daha erken çıkabilirsiniz bence,bir hayatım var dediğiniz ise çok çok daha yanlış bence çok küçük daha.

Alıntı yapmak istedim mesaj sonra silinecek hissi verdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…