Böyle bir hayat, neden....

Kendimi kızınızın yerine koydum da kendi imkani olduğu halde sırf asksiz yasayamiyor beni de bunu gormemem icin kendinden uzak tutuyor olsaydi ileride onu asla ve asla affetmezdim.
O evde olmamasi gereken kiziniz degil, gec olmadan alin yaniniza tamamen.

Olaya bak sen.
İnsan her şeyi yaşayabilir fakat çocuğuna sahip çıkmamak için bir gerekçe değildir bu.
Siz yeni sevgilinizle evinizde gürültüsüz patırtısız oturmak istiyorsunuz anlaşılan. Nedense öyle geldi bana. İşin kötü yanı bana göre siz çocuğunuzu sevmiyorsunuz. Hafta içi anneniz de, bazı hafta sonları da (yani keyfiniz gelirse o da) siz de. İlginç. Keşke doğurmasaydınız. Yazık çocuğa.

Cok merak ettim hem korunmak icin her türlü önlemi alıyorsunuz,hem prezarvatifleri görünce korunmazdık diyorsunuz..

Bu ne yaman çelişkii..

Ayrıca içerik silmek yasak.

her şeyi geçtim çocuk neden annende? neden sadece haftasonları alıyorsun? neden aşk hayatına çocuktan daha çok önem veriyorsun? hayır verme demiyorum yine ver de orada sensiz büyüyen bir çocuk var yahu..

hayatınızı düzene sokun çocuğunuz için eğer annenizin sizden daha iyi olduğunu düşünüyorsanız dokunmayın yavruya sorunlu bir evlilikte bebek olmadan önce yargılayın eleştiririn olduktan sonra çözüme odaklanın
kızınızın geleceği önem noktası aşk meşk teferuat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…