Böyle bir ilişki mantıklı mı ? LÜTFEN yardımlarınızı bekliyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kere kandı sonra 3kere daha mı kandı
 
Arka planı nerden bilelim biz ılıskınızdekı ucuncu kısımıyız herhangi birimiz?
Yazılanı okuyor gordugumuzu yorumluyoruz.
Aynı anda uc dort kısı aynı seyleri yazmıssa, arka planı siz irdeleyın bence
 
Ben de 26 yaşındayım ve sizin adınıza üzüldum 2 yılınızı öyle bi adamla heba etmissiniz bende doğudayım ve size şunu kesin olarak soyleyeyimki evlenene kadar yapılan bu sevgi muhabbete kanmayın zaten 4 çocukla 36 yaşında sizin gibi birini bulmuşsa ayaklarınizin altını öpmesi lazım aşk yok diyorsunuz sadece kırılmasından çekiniyorsunuz bazen hayatımızda olumsuzluklar olmasa güzellikler ortaya cikmaz tohumun çürümesi lazımki bitki filizlenebilsin sizde hayatınız için bu adımı atin yeni aşklar filizlenecektir
 
Nerdeee.. Gercekten ruh hastası dahi olsa dört cocugumu doğurdu diye saygı duyup metresine kötülemese bari. Simdi o kadın gelip buraya konu açsa neler duyarız Allah bilir
Adam bi Oncekı yorumda aklandı, bırakalım evlensinler bence :)
 
Bence de ayrılın mesleği elinde genç bir kadınsınız zaten başka şehre gidecekmişsiniz boşverin başka adam mı yok? Siz o kadar da sevmiyormuşsunuz zaten adam da bulmuş sizin gibisini kaçırmak istemiyor dört çocuk ve annesi yetmez gibi birde kan davası varmış bence yavaş yavaş arayı soğutun sonrada inceldiği yerden kopartın
 

Korunuyorum diye kandirmak bir kere işe yarar hadi 2 kere işe yarasin 4.ye kadar ayni taktikle nasil gider? Alıp bi condom takamamis mi bu adam? Bi de butun sulalesinin bunu bilmesiii nedir sanki yanindalardi...
 
Aşık değilimden öncesi ve sonrası önemini yitiriyor zaten. İnsan aşık olsa bile bu duruma çok zor alışır muhtemelen. Aşık olmadığın bir insanla ömür asla geçmez sonrası büyük pişmanlık olur. Birinin sizi çok sevmesi, çok iyi bir insan olması, ekonomik durumunun iyi olması vb sebeplerle evlenilmesi bana uygun gelmiyor. Evlilik sadece birlikte sohbet ettiğiniz bir kurum olmuyor. Her gündüzün bir de gecesi var o kişiyle aynı yatağı paylaşacaksınız ve sevmediğiniz birine dokunmak bence işkenceye dönüşür.
 
Hahah ilahi
Nerden bildin ya köşeye geçtim pusuda bekliyordum konu açılsa da sarsam diye sfhjk
Kadın her defasında korunuyorum demiş senin masumcuk sevgilin de 1 değil 2 değil 3 değil tam 4 kez inanmış
Hani bu çocuklar nerden geliyor dememiş hep inanmış hep inanmış sorunlu eşine? Hımm
Ve bu olayı tüm sülalesi biliyor, hepsi sana aynı açıklamayı yaptı neden yalan söylesinler dimi ama?
Bana mantık dilemişsin teşekkürler ama daha önce denemediğin birşeyi bana önermezsen sevinirim
İyi geceler:)
 
Nerdeee.. Gercekten ruh hastası dahi olsa dört cocugumu doğurdu diye saygı duyup metresine kötülemese bari. Simdi o kadın gelip buraya konu açsa neler duyarız Allah bilir
Siz ne berbat kalpli insanlarsınız be ? Ağzım açık okuyorum bu kadar mı cahil bu kadar mı negatif olabiliyorsunuz ? Metres nedir pardon resmiyette bitmemiş bir durum asla kadın varken ben olmadım. Sizin gibi insanlar bir de Anneler ve ya anne olacaklar. Vicdansız ve korkunçsunuz. Ben o çocuklara sırf çocuk diye anneleri sokağa attı diye sahip çıktım. Siz ne kötü kalplisiniz, sizin gibi bir kadının tekiydi işte. Düşünün. Bilmediğiniz konular hakkında kendi hayatınızdan örneklendirip kin kusmayın, yazık. Herkes sizin zihniyetinize sahip değil.
 
4 çocuk pek iyi ruhsal durumda olmayan anne size ağır gelebilir. Bu arada zina davasi falan anlatılmış hâlâ geçerli kanun mu ?benim arkadasin eşi başka adamla yaşadı kanitlandi ama zina olarak hoc bir işlem görmedi kafam karisti.
 

Benim dunyamdan, yani buradan bakinca henuz bosanmamis EVLI bir adamla 2 yil yasayan bir kadin var. Ben boyle bir kadina yani size de hak vermem kusura bakmayin.
 
Buraya yardım almak için konu açtım, kendi yediğiniz darbelerin hıncını benden çıkarmak yerine kendi hayatınızı düzeltmeye bakın. Aklı selim insanlardan aldığım önerileri okuyorum, siz insanları aşağılayarak, kendi egolarınızı millet üzerinden tatmin etmeye çalışarak daha çok ortada kalırsınız. Yazık cidden okurken kanım dondu, bu kadar kötü kalpli olunmaz... Allah sizin gibi annelerden korusun, işte bu kadından farkınız yok.
 
Nerden tutsan elinde kalıyor bu ilişki üzgünüm Bende 27 yaşında bir öğretmenim; şu an senin yerine kendimi koyamadım bile.Baştan girmeyecektiniz böyle bir ilişkiye .Ama artık olan olmuş iyi düşünün karar verin .Kendi ayakları üzerinde durabilen birisiniz, tek başınıza bilmediğiniz bir şehirde yaşamışsınız kaç yıl.Bu yıl il dışı yapabiliyorsanız yapın ve kendinize yeni bir hayat kurun .
 
Şikayetcı olabiliyor magdurıyetını ıspatlaması lazım
 
Burda nefret kusan sizsiniz. Evli bi adamlasınız bosanmamıs iste size mi saygı duyayım yoksa dört cocugunun annesini ruh hastası diye yaftalayan o adama mı? Kadın düsmanı ben mi oluyorum bu durumda yoksa siz mi? Bi de berbat insan demişsin, gercekler berbattır ama gerçektir üzgünüm
 
Benim dunyamdan, yani buradan bakinca henuz bosanmamis EVLI bir adamla 2 yil yasayan bir kadin var. Ben boyle bir kadina yani size de hak vermem kusura bakmayin.
Resmiyette boşanmaması ile birlikte olamamamın ne ilgisi var? Adam kadını bir kez görmedi bizim birlikteliğimizde. Resmiyette sorunlu bir dava, ben bu evliliğe dahil bile değilim ben yokken olan olmuş zaten. Ne hakkından bahsediyorsunuz?
 

Bence ayrılın gerekçe olarak da adamın aynı yalana 4 kere kanacak kadar gerizekalı olmasını gösterin
Neden illa bir gerekçeye ihtiyacınız var onu da anlamadım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…