Böyle bir ilişki mantıklı mı ? LÜTFEN yardımlarınızı bekliyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bi de bayıl istiyorsan Feriha.

Bu durumlar çocuklardan sonra oldu bu olaydan sonra boşanma davası açtı zaten ? zor değil anlamak onunla niye sürdürsün siz biraz mantıklı olsanız anlayacaksınız ama yok anlamıyor kimse
Sana sormadım konu sahıbı,bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslara sordum soruyu.

Resmiyette neyse gerçekte de odur hayal dünyanızda siz adamla evli olsanız da gerçek karısı o ruh hastası kadın. Bunu önce kabul edin. Öğretmen olarak adınıza üzüldüm kendinizi lütfen kaptırmayın o adama mahvetmeyin hayatınızı.. lütfen..

Şizofreni hastaları ilaçlarla normal insanlar gibi yaşamlarını surdurebiliyorlar ...o 4 çocuğu yaparken de hastaydı bu kadin ama adam kadını sevdiği için dert etmiyordu şimdi sevgisi bitti ve hastalığını öne sürüyor tam bir pislik davranışı...bak annemin komşusu nün eşi şizofreni tanısı almış ama ilaçlarla normal insandan farkları yok adam işinde gücünde gayet iyi adam...şimdi şizofreninin seviyeleri var kesinlikle yol olmaz bu adamdan bu hastalığı kullanıp tüm suçu kadına atmaya çalışan bir pislik hiç kusura bakma gerçek bu

Herkesin aklında tek bir soru. NEREDEN BİLİYORSUNUZ? sallayın da sallayın.. tutarsa. :)

Kötü söz sahibine aittir Mune sana cevap verecektir
Madem bu kadar övünuyosun yaptıklarinla niye konu acıp milletin basinı şisıriyosun kimse sana onay vermez burda
Abuk sabuk hayatina devam et normal gostererek

Ruh hastası diye kadın aldatılmayı hakediyor mu? Tutsun kocası elinden tedaviye götürsün adam olsun da.
sallamak için yorum yazmayın ya aldatılmadı. Ben yokken bitmişti zaten ya ne kıtsınız allah kocalarınıza sabır versin insanı delirtirsiniz cahilliğinizle

Madem bu kadar övünuyosun yaptıklarinla niye konu acıp milletin basinı şisıriyosun kimse sana onay vermez burda
ONAY MI BEKLİYORUM ? bitirmek istiyorum ve yol aradım öneri istedim. anca sövüyorsunuz. Bu nasıl öfke ya bir soru soran da olmamış, direk tahminlerde bulunup göm babam göm. Allah akıl fikir versin

Konu sahibi de amma hakaret ve beddua etmiş. Bence yardım etmeye çalışmayın. Bırakın yaşasın ve kendi görsün.
Dogru ne iğrençliğimiz kaldı ne kadınlıgımız ne anneliğimiz. Bonus da gani gani beddualar. Cok şanslısın bu adamı sakın bırakma dört cocuk da sen yap deseydik kraldık şu an.

Konu sahibi de amma hakaret ve beddua etmiş. Bence yardım etmeye çalışmayın. Bırakın yaşasın ve kendi görsün.
Çok isterdim, gözünü açabilelim hayatını mahvetmesin ama üzüldüm adına bunca hakaret beddua ile bilemedim ruh hastası kim..

Mune çok da şeyimdeydi. Hanımefendi insanların hayatları sizin gibi buradan ibaret değil maalesef. İşimiz gücümüz var. Ancak danışmak için geliriz. Siz buraya kök salmaya devam edin, dışarıda çektiğiniz ezikliği bilgisayar başında bastırın da bastırın millete kin kusarak. Hayatınız buradan ibaret olmasın size önerim, yalnız kalmaya devam edersiniz . Sevgiler:)

Girişte öyle bir insanlara saydırmışsın ki hatta olayı anneliğe kadar vardirmissin ama yavaş ol Biraz.Sen ne yapıyorsun peki kendi hemcinsin hakkında adama 4 çocuk itelemiş diyorsun.Bu nasıl bir cümle evlilikte çocuk nasıl itelenir üstelik dört tane.Hadi 1 yâda 2 sinde korunuyorum dedi korunmadi diğerlerinde adam korundaymış.Şizofren bir eş var 2 yıldır boşanamıyor peki bu mantıklı mı?Adam hala evliyken ailenden habersiz adamla beraber yaşarsan metres olursun tabii.
Adam boşanmış olsa kimse birşey diyemezdi çünkü bu senin tercihin.Burda ki anneleri kadınları kötülüyorsun ya senin annen sonuçta bizden daha iyidir mutludur ona da anlatıp fikrini alsana.

Ben bilgisayar basında degılım, telefondan giriyorum sayılır mı?

Çok isterdim, gözünü açabilelim hayatını mahvetmesin ama üzüldüm adına bunca hakaret beddua ile bilemedim ruh hastası kim..
İnsan gibi konuşulsa hak veririm. Allah aşkına gelen komboları görmüyor musunuz? Bilip bilmeden hakaret yağdırılır mı?

Burda üç beş kişi hariç kimse vicdanen yol göstermedi ki, hepiniz kin kusmaya hazırsınız. Önce saygı öğrenip, sonra bekleyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…