• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir ilişki mantıklı mı ? LÜTFEN yardımlarınızı bekliyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dur bir de ben anlatayım. Şimdi bir adam var 36 yaşında, çocukların yaşlarını mahkeme daha onaylamamış ama dört olduğu kesin gibi çünkü adam karısı tarafından kandırılıp kandırılıp çocuk yaptırılırken bütün akrabalar da yatak odasindaymis, hukuk ve tıp da orada olduklarını onaylamış. Kadının kafası karışık olduğu için kocasına sadece resmi nikah kıymış gerçekte evlenmemiş, inanmiyorsan aha akrabalarına sor. Neyse, konu sahibi tüm bu olanları görünce adama acımış, gel hele demiş sonra git öte diyememiş. Dese miymis?

Tam olarak adama niye acımış o kısmı merak ettim. Üreme organının hunharca kullanılmış olmasına mı? Yoksa hunharca kullanılırken tüm sülale tarafından izlenmesine mi? Sonuçta ben de istemem birileri beni izlesin şey yaparken. Ne münasebet.

Şimdi şeyi anlamadım ben. Bu kadın korunmasız seks yaptım şahitlerim var dediği için mi hukuk tarafından deli diye damgalanmış?
Adam demiş sülalesine kandırıldım şahit olur musunuz diye
Çünkü adam kandırıldığı esnada sayamamış kaç defa kandırıldığını
Şahit yazdırmış ben öyle anladım
Kadının niye damgalandığını bilmiyorum hukuk ve tıpla konuşmak lazım
Şimdi uyuyorlardır onlar da

Size diyem aşirettir lo beni vurur mu ki ayrılırsam adamın paracıklarını yedim kendiyle evlenicem sanıyor bu doğu illerinde tek başıma ne yapardım koruttum kollattım kendimi amma ve lâkin artık gidiyooore kim takar buraları artık ama gitsem kurtulur muyum ki diyor kısacası yoksa ölümüne sevdiği bu adamla ölmemek için evlenmeli miydi siz deyin ağalar ne etmeliydi en iyisi konu silmeliydi heç bir halttan anlamamıştık :KK53:

Hayır kadını Maho delirtmiş. Sonra da deli diye boşanmaya çalışmış, evliyken de konu sahibi ile birlikte yaşamış. En son evden ayrılırken de vodoo büyüsü yapmış ki konu sahibi beddua skilli kazansın ve hakaretler eşliğinde önüne gelene beddua etsin diye. 5 vakte kadar hukuken bedduası tasdiklenecek Kevserin.

Bu mahonun kadınları niye hep hukuk tarafından takip ediliyor kim lan bu maho!

Dedi ve aşıret tarafından kurşunlandı idrak ahajajsn

peki bu kadının neden psikolojisi bu denli bozulmuş sebeplerini hiç düşündünüz mü? kocası olacak o adam yüzünden bozulmadıysa o psikolojisi ben de liona değilim. hiçbişey demiyorum size, gidin evlenin bu adamla. bi kaç sene sonra gerçek yüzünü size gösterdiğinde anlayacaksınız ilk eşinin neden psikolojisinin bozulduğunu. mutlu edilen hiçbir kadının psikolojisi öyle kötü olmaz. adam sorunlu demekki. ayrıca istediği kadar korunsun kadın, madem şizofrenik madem psikolojisi bozuk madem soğumuş kadından, o zaman ne diye sevişmeye devam etmiş cinsellik yaşamış? 4 çocuk olana kadar yani.
hadi ilkinde korunuyorum diye kandırdı, ikincisinde kandırdı, üçüncü hamileliğinde yine kandırılmş oldu. e sonra dördüncü? bu adam demedi mi yahu korunuyosan bu çocuklar nerden oluyo? erkeğin korunması zor bişey mi ya bimde bile prezervatif var alıp kullanamamış mı?
bu adam size yalan söylüyor. kendi iyiliğiniz için bu illetli kolunuzu kesip atın.
burda kimse size düşman değil gözünüzü açmak için tüm yazılanlar.
Yazdım arkadasım var mesajlarda

Adam demiş sülalesine kandırıldım şahit olur musunuz diye
Çünkü adam kandırıldığı esnada sayamamış kaç defa kandırıldığını
Şahit yazdırmış ben öyle anladım
Kadının niye damgalandığını bilmiyorum hukuk ve tıpla konuşmak lazım
Şimdi uyuyorlardır onlar da

Korona var hukuk ve tıp evdeler zaten konuşamayız. Şimdi şey de önemli. Adam acımasızca kandırılırken zevk almış mı?

Konuyu zaten göremedim ama özet okudum arkadaslar sagolsun yorumlar harika özellikle maho 🤭🤭🤭

Korona var hukuk ve tıp evdeler zaten konuşamayız. Şimdi şey de önemli. Adam acımasızca kandırılırken zevk almış mı?
Ha onu ben bilmem🙊
Sülalesine sormak gerek
Çünkü tahminde bulununca beddua tozu üfleniyor üstümüze
Ortalık toz toprak oldu bi süpürem el ayak çekilince :temizlik:

Ha onu ben bilmem🙊
Sülalesine sormak gerek
Çünkü tahminde bulununca beddua tozu üfleniyor üstümüze
Ortalık toz toprak oldu bi süpürem el ayak çekilince :temizlik:

Bir şey diycem kınamayın yazmışlar. Ben şimdi kınadım yanlışlıkla, seks yaparken amcamlar falan hep izleyecek mi beni?

Bir şey diycem kınamayın yazmışlar. Ben şimdi kınadım yanlışlıkla, seks yaparken amcamlar falan hep izleyecek mi beni?
5 dk içinde kınamanı geri alırsan hiç kınamamış gibi oluyorsun
Ama 10dkyı aşarsan tüm sülalen izler, amcanla sınırlı kalmaz malesef

5 dk içinde kınamanı geri alırsan hiç kınamamış gibi oluyorsun
Ama 10dkyı aşarsan tüm sülalen izler, amcanla sınırlı kalmaz malesef

Ay Allah esirgesin amcam neyse de karısı kenafir gözlü Kocamın pipisi falan hep düşer onun pis gözünden. Daha süre dolmamış son beddua bükücü görmeden geri aldım kınamamı.

Tam olarak adama niye acımış o kısmı merak ettim. Üreme organının hunharca kullanılmış olmasına mı? Yoksa hunharca kullanılırken tüm sülale tarafından izlenmesine mi? Sonuçta ben de istemem birileri beni izlesin şey yaparken. Ne münasebet.
Adam bir miktar yıpranmış tabi ama kaportayı onarıyorlarmış ciladan sonra gıcır olacakmış. Konu sahibine aşırı ötesi sevgi, ilgi, alaka gösterdiği için konu sahibi de adamı sevmeyip iki yıl birlikte yaşadığı için akrabalar artık yatak odasına giremiyorlar adama bu durumdan dolayı baskı yapıyorlarmış. Adamın anası da daha fazla oğlumu kullanamazsın biz görmeden deyip çekip almış yanına. Yav ben ne anlatıyordum ki? 🙄🤔🤔 Adam artık çocuk yapamıyor işte yaa amaaan.

Adam bir miktar yıpranmış tabi ama kaportayı onarıyorlarmış ciladan sonra gıcır olacakmış. Konu sahibine aşırı ötesi sevgi, ilgi, alaka gösterdiği için konu sahibi de adamı sevmeyip iki yıl birlikte yaşadığı için akrabalar artık yatak odasına giremiyorlar adama bu durumdan dolayı baskı yapıyorlarmış. Adamın anası da daha fazla oğlumu kullanamazsın biz görmeden deyip çekip almış yanına. Yav ben ne anlatıyordum ki? 🙄🤔🤔 Adam artık çocuk yapamıyor işte yaa amaaan.

Mahonun iliğini kurutmuşlar. Konuda en çok mahoya acıdım ben. Biri seks oyuncağı yapmış adamı, öteki sevmeden kullanmış ırzına göz dikmiş. Canım maho.

Maktıklı mı🤔 4 çocuk var adamın 4te senin olursa mantıklı olabilir gibi geldi böyle bakarsan olaya ama bence adamı korunduguna ikna etmelisin bu da zor olmayacak gibi .🤔
Çocuğu başkasından yapıp gitse olmaz mı? Akrabalarla toplaşıp rapor bastırırlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X