Böyle bir ilişki mantıklı mı ? LÜTFEN yardımlarınızı bekliyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlara anlatamadığı İcin buraya yazmıs zaten Ki belki sansını denedi ama burdakı mesajların benzeri yorumlarla karsilasti.. Arkadaslar kınamayın bence insan kınadığını yasamadan olmez... Ben neyi kınadımsa hayatımda bizzat yasadım... Konu sahibide biliyordur nerde yanlıs nerde dogru yaptıgını insan bazen istemeden olayların ıcınde kendini buluyor dahil oluyor ne neden demeyin etiketlemeyin hemen.... Mesajlara cok uzuldum gercekten.... İnsanın ıcınde bulunduğu durumu bilmeden kadının kadını fıslemesıne ayrıca uzuldum.
Kimse kötü birşey söylemedi ki. Kendisinin beddua etmediği mesajı yok biz kötü olmuşuz. Kim kınadı kimse! Uydurmayın ya. Yanlışı da doğru mu diyelim. Hayatını mahvet perişan ol mu diyelim.
Doğruyu sen göster belki seni dinler.

Ben kendi kendime yaziyorum konu sahibi henuz bana beddua etmedi ama yine yazayim. 😂

Bir yorumda kadinin ruh sagliginin cocuklardan sonra bozulduğunu yazmiş konu sahibi. Bu kadin 4 cocuk doğurmuş, adamin kadina prenses gibi davrandigini da hiç sanmiyorum.
Agir lohusa depresyonu gecirdi belki kadincagiz neler yasadi birşeyleri tetikledi kimbilir adam da ilgilenmek yerine başindan atti ruh hastasi diye. 🙄

Kınamıyorum ama insanlar mantıklı cevaplar vermiş onlara demediği kalmamış.Tamam kınamak yanlışsa hakaret etmek doğru mu?Biz de biliyoruz onlara soramadığını çünkü onlar da burdakiler gibi hatta daha büyük tepkiler verecekti.Ee o zamn onlarada mı ezik mutsuz vs.diyecekti.Insanlari yanlizlikla sucluyorsun ama etrafinda derdini anlatacağın kimse yok bu ironiye ne demeli??
Aynen kimse yoksa eğer, mutlu olacak mısın? o zaman kimse yok diyeyim. Mutlu olup haz alabilirsin...

Onlara anlatamadığı İcin buraya yazmıs zaten Ki belki sansını denedi ama burdakı mesajların benzeri yorumlarla karsilasti.. Arkadaslar kınamayın bence insan kınadığını yasamadan olmez... Ben neyi kınadımsa hayatımda bizzat yasadım... Konu sahibide biliyordur nerde yanlıs nerde dogru yaptıgını insan bazen istemeden olayların ıcınde kendini buluyor dahil oluyor ne neden demeyin etiketlemeyin hemen.... Mesajlara cok uzuldum gercekten.... İnsanın ıcınde bulunduğu durumu bilmeden kadının kadını fıslemesıne ayrıca uzuldum.
Peki konu sahibinin 4 cocuk annesine kocasına 4 cocuk itelemiş denmesine de üzüldünüz mü?Burda da empati yapmanızı rica ediyorum.

Kınamıyorum ama insanlar mantıklı cevaplar vermiş onlara demediği kalmamış.Tamam kınamak yanlışsa hakaret etmek doğru mu?Biz de biliyoruz onlara soramadığını çünkü onlar da burdakiler gibi hatta daha büyük tepkiler verecekti.Ee o zamn onlarada mı ezik mutsuz vs.diyecekti.Insanlari yanlizlikla sucluyorsun ama etrafinda derdini anlatacağın kimse yok bu ironiye ne demeli??
Evet sakın olup bı anda patlamasaymıs ıyıymıs son mesajım geneldı... Ama metres kelimesi de agır bı hakaret bundan basladı sanırım ole okudum

Yeterince üzüldüğüm için cevap vermemeye çalışıyorum ama ısrarla hala daha yazıp kin kusuyorsunuz. Kışkırtıp, sonra kışkırınca da tekrar kin kusuyorsunuz. Diyecek söz yok, üzüldüm. Arkanıza yaslanıp, bir oh çekebilirsiniz. Kafi.

Kınanmadı
Mantık çerçevesinde uyarıldı
Ee kendisi tırnaklarını çıkarmış bekliyormuş zaten
3 yıl boyunca bu aklına gelmemiş görev sebebiyle şehir değiştireceği zaman düşünür olmuş
İnsan en azından mesleği hatrına azcık üslup takınır
Kınamak başa geliyor demişsiniz öyleyse bedduanın da dönüp dolaşıp sahibini bulacağını da biliyor olmanız gerek
Hani konu sahibine gelen yorumlara üzülmüşsünüz ya, beddua ettiği için onu uyarmamışsınız ama. Uyardınız da biz mi göremedik?

Hanımefendi bu ne öfke ? tüm yazdıklarınız okey de bana neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz? Neyin üstünlüğünü taslıyorsunuz? Ya bu cehalet fazla. Cidden İnşallah anne falan değilsinizdir. Sizin gibilerden kaçıyorlar maalesef. Evde kalmaya devam....
Ben niye öfkeli olayım yahu. Acıdım halinize sadece. Yalnızlık fena vurmuş yaban ellerde, gözünüz ne ananızı görmüş, ne ahlâki değerleri, ne adamin 4 çocuğunu.
Sevmediğiniz, kendinizden 10 yaş büyük, 4 çocuklu, hala kağıt üzerinde evli ve eski karısı akıl hastası olan, hatta da eski karısına kanıp kanıp 4 cocuk olana kadar akil sagligi yerinse olmayan kadinla (sizin iddianiz) sevisen adamla evlenin kuzum
Biz de kerevetinize cikariz.

Adamin esi kadin sayilmiyor mu? Bu kadini fisleyen de konu sahibi biz degil. Kadinin kadini fislemesine uzulduk demek :)

Ben kendi kendime yaziyorum konu sahibi henuz bana beddua etmedi ama yine yazayim. 😂

Bir yorumda kadinin ruh sagliginin cocuklardan sonra bozulduğunu yazmiş konu sahibi. Bu kadin 4cocuk doğurmuş, adamin prenses gibi davrandigini da hiç sanmiyorum
agir lohusa depresyonu gecirdi belki kadincagiz neler yasadi birşeyleri tetikledi kimbilir adam da ilgilenmek yerine başindan atti ruh hastasi diye. 🙄
Kadın zavallı adamı kandırıp kandırıp çocuk yapmış. Resmen sadece resmiyette evli olduğu kocasını kullanmış. Yazık adama daha tam evli değilmiş, kadın buna resmi nikah kıymış gerçekte de evlenecez diye oyalamış iste. Umarım konu sahibi de adamın saflığından faydalanıp çocuk yapmaz yaa. Tüh.. :(

Aynen kimse yoksa eğer, mutlu olacak mısın? o zaman kimse yok diyeyim. Mutlu olup haz alabilirsin...
Gerçekten mutlu olmadım ama sen burda ki insanları yanlış anladınbu insanlar sana göremediğin şeyleri göstermeye çalıştılar bir nevi durumuna ayna olmaya ama sen o kadar kapatmışsın ki yazık.Ve bir anne olarak gercekten üzüldüm isteyen kırılsın isteyen dökülsün 1 gun bile bekleme artık.Annenin uzulmesindense birak elin adamı üzülsün.

Evet sakın olup bı anda patlamasaymıs ıyıymıs son mesajım geneldı... Ama metres kelimesi de agır bı hakaret bundan basladı sanırım ole okudum
Bosanmamıs bi adamla iki yıl iliski yasayan kadının tdk genelinde başka sözlük anlamı var mı?

Kınanmadı
Mantık çerçevesinde uyarıldı
Ee kendisi tırnaklarını çıkarmış bekliyormuş zaten
3 yıl boyunca bu aklına gelmemiş görev sebebiyle şehir değiştireceği zaman düşünür olmuş
İnsan en azından mesleği hatrına azcık üslup takınır
Kınamak başa geliyor demişsiniz öyleyse bedduanın da dönüp dolaşıp sahibini bulacağını da biliyor olmanız gerek
Hani konu sahibine gelen yorumlara üzülmüşsünüz ya, beddua ettiği için onu uyarmamışsınız ama. Uyardınız da biz mi göremedik?
Kadının kadını fıslemesı kısmı herkes ıcın gecerlıydı keske daha sakin yorumlar yazılsaydı bı cozum bulunsaydı....

Aşık değilimden öncesi ve sonrası önemini yitiriyor zaten. İnsan aşık olsa bile bu duruma çok zor alışır muhtemelen. Aşık olmadığın bir insanla ömür asla geçmez sonrası büyük pişmanlık olur. Birinin sizi çok sevmesi, çok iyi bir insan olması, ekonomik durumunun iyi olması vb sebeplerle evlenilmesi bana uygun gelmiyor. Evlilik sadece birlikte sohbet ettiğiniz bir kurum olmuyor. Her gündüzün bir de gecesi var o kişiyle aynı yatağı paylaşacaksınız ve sevmediğiniz birine dokunmak bence işkenceye dönüşür.

Bu mesajda alıntılanmış :)

cilek.yagmuru cilek.yagmuru
Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi

Kevser konuyu niye sildin Kevser? Ben nasıl anlıycam şimdi mevzuyu. Kimse de alıntı yapmamış arkadaş.
Buyur guzum:

Kızlar merhabalar. Bir konu hakkında o kadar stres içerisindeyim ki. Buraya konu açmak istedim. Kafam çok karışık çok ihtiyacım var başka insanların dışarıdan görüşlerine... Benim 2.5 yıldır bir ilişkim var, onunla tanıştığımda Annesi ile yaşıyordu ama boşanma davası açmıştı ve dava sürüyordu. Şu an yine Kasım ayına ertelendi olaylar sebebi ile hep bir şey çıkıyor. Ayrıca 4 çocuğu var. 36 yaşında. Ben 26 yaşındayım öğretmenim. Asla olmaz dediğim bir durumdu ama insan aşık olabiliyor işte sonra bir baktım buralara gelmişiz tüm ailesi beni tanıyor çocuklarıylada vakit geçirdim. (Eski eşi bakmıyor, mahkemede anneye vermiyor. Kadının ruh sağlığı tamami ile bozuk) . Bu adam öncelik olarak beni çok fazla seviyor, çok iyi anlaşıyoruz. 2 yıl birlikte de yaşadık. Şimdi yine annesiyle kalmak zorunda kaldı , çocuklarda onlarda. Yani sevgilim,4 çocuğu ve sevgilimin annesi birlikte yaşıyor. Biraz karışık durumlar var benim de aklım almıyor ama iletebildiğim kadar ileteceğim sizlere. Ben her durumu kabul ediyordum fakat sevgilimin ailesi çok problemli, kan davaları olaylar vs. çok durum var ve hep sorunlarla boğuşuyorz 2.5 yıldır. Ben onun beni bu kadar sevmesini seviyordum. Sen benim şansımsın vs. diyor hep aşırı düşkün bana. Ama ben yapamıyorum. Ayrılmak istiyorum artık ama bunu asla söyleyemiyorum bir kaç aydır durum böyle. Yıkılacağını biliyorum. Ama bu mahkeme uzadı daha fazla bekleyemem.. Ayrıca annem rahatsız ve stres olmayacak dedi doktor, çok tehlikeli. O sebeple bu durumu asla anneme söyleyemem. Ailemi üzemem. Ve ben doğuda öğretmenim, doğuda tanıştım bu kişi ile. Buradan gidiyorum bu sene artık. Sizce her şeyi göze almaya değer mi ? ama aşık değilim ona. Kaybetmek de istemiyorum arkadaş gibiydik öyle bir alışkanlık. Korkularım var gelecek olmaz gibi her şeyi göze alıp evlensem bile 4 çocuk eski eş ve anne üçgeni var. İleride bunları kaldırabilirmiyim bilemiyorum. Aİleme bu durumu söylersem kalpten gitseler allah korusun böyle bir riski almaya bile değmez vicdanım el vermez. Önceden düzelir olur her şey diyordum ama artık düzelmiyor sevgilimin hayatı hep kaos dan ibaret. Onu üzmeden bu durumu nasıl çözebilirim. Onun beni çok sevdiğini, el üstünde tuttuğunu belirtmek istiyorum buna karşılık her şeyi göze almaya değer mi tüm objektifliğiyle merakla yorumlarınızı bekliyorum. Çok ihtiyacım var çok karışığım. Çok sağolun şimdiden :KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X