Kızlar merhabalar. Bir konu hakkında o kadar stres içerisindeyim ki. Buraya konu açmak istedim. Kafam çok karışık çok ihtiyacım var başka insanların dışarıdan görüşlerine... Benim 2.5 yıldır bir ilişkim var, onunla tanıştığımda Annesi ile yaşıyordu ama boşanma davası açmıştı ve dava sürüyordu. Şu an yine Kasım ayına ertelendi olaylar sebebi ile hep bir şey çıkıyor. Ayrıca 4 çocuğu var. 36 yaşında. Ben 26 yaşındayım öğretmenim. Asla olmaz dediğim bir durumdu ama insan aşık olabiliyor işte sonra bir baktım buralara gelmişiz tüm ailesi beni tanıyor çocuklarıylada vakit geçirdim. (Eski eşi bakmıyor, mahkemede anneye vermiyor. Kadının ruh sağlığı tamami ile bozuk) . Bu adam öncelik olarak beni çok fazla seviyor, çok iyi anlaşıyoruz. 2 yıl birlikte de yaşadık. Şimdi yine annesiyle kalmak zorunda kaldı , çocuklarda onlarda. Yani sevgilim,4 çocuğu ve sevgilimin annesi birlikte yaşıyor. Biraz karışık durumlar var benim de aklım almıyor ama iletebildiğim kadar ileteceğim sizlere. Ben her durumu kabul ediyordum fakat sevgilimin ailesi çok problemli, kan davaları olaylar vs. çok durum var ve hep sorunlarla boğuşuyorz 2.5 yıldır. Ben onun beni bu kadar sevmesini seviyordum. Sen benim şansımsın vs. diyor hep aşırı düşkün bana. Ama ben yapamıyorum. Ayrılmak istiyorum artık ama bunu asla söyleyemiyorum bir kaç aydır durum böyle. Yıkılacağını biliyorum. Ama bu mahkeme uzadı daha fazla bekleyemem.. Ayrıca annem rahatsız ve stres olmayacak dedi doktor, çok tehlikeli. O sebeple bu durumu asla anneme söyleyemem. Ailemi üzemem. Ve ben doğuda öğretmenim, doğuda tanıştım bu kişi ile. Buradan gidiyorum bu sene artık. Sizce her şeyi göze almaya değer mi ? ama aşık değilim ona. Kaybetmek de istemiyorum arkadaş gibiydik öyle bir alışkanlık. Korkularım var gelecek olmaz gibi her şeyi göze alıp evlensem bile 4 çocuk eski eş ve anne üçgeni var. İleride bunları kaldırabilirmiyim bilemiyorum. Aİleme bu durumu söylersem kalpten gitseler allah korusun böyle bir riski almaya bile değmez vicdanım el vermez. Önceden düzelir olur her şey diyordum ama artık düzelmiyor sevgilimin hayatı hep kaos dan ibaret. Onu üzmeden bu durumu nasıl çözebilirim. Onun beni çok sevdiğini, el üstünde tuttuğunu belirtmek istiyorum buna karşılık her şeyi göze almaya değer mi tüm objektifliğiyle merakla yorumlarınızı bekliyorum. Çok ihtiyacım var çok karışığım. Çok sağolun şimdiden