Böyle bir ilişki mantıklı mı ? LÜTFEN yardımlarınızı bekliyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen kimse yoksa eğer, mutlu olacak mısın? o zaman kimse yok diyeyim. Mutlu olup haz alabilirsin...
Canım sen hayatını mahvetmek üzere olduğunun farkında mısın?
Perişanlık çekmeye hazır mısın?
Yazık değil mi yaşına başına mesleğine?
Bu yoldan dönmeye niyetli misin yoksa yoluna çıkan herkesi ezmeye mi?
26 yaşında daha 1 çocuk doğurmamışken 4 çocuğu ve boşandıktan sonra bu adamın kültürünü hayatını kaldırabilecek misin?
Bambaşka güzel bir hayatı haketmiyor musun?
Öfken yolunda ısrarcı olacağını gösteriyor ama ne kadar kızsan da buradaki tüm herkes aslında seni düşünerek yorum yapıyor senin iyiliğin için?
Farkında mısın?

Hakaretlerini biz yarın unuturuz hayatımıza devam ederiz. Aklımıza bile gelmezsin emin ol.
Ama senden ricam dön bu yoldan.. yol değil.

Kevser konuyu niye sildin Kevser? Ben nasıl anlıycam şimdi mevzuyu. Kimse de alıntı yapmamış arkadaş.
Sevgili idrak olayın özü şu
Hanım kızımız doğuda ogretmenmis o arada kaderin cilvesi işte evli 4 bebeli karısı ruh hastası olan zavalli kandırılmış bir adama vuruluyor amma ne vurulmak gözü 4 çocuğu gördüğü yok zira anaları bakmamış komu sahibimiz kanatlarını acivermis.
Iste tam hayatları mikemmel giderken hop öğretmenimiz düşünüyor seneye gidicem anamın yüreğine iner dört çocuk kaynana nasil olur derken işte burdan bize hakaret beddua yağdırıyor yorum sırası sende :KK53:

Kevser konuyu niye sildin Kevser? Ben nasıl anlıycam şimdi mevzuyu. Kimse de alıntı yapmamış arkadaş.
Kişi öğretmen doğuda
Bi adamla 3 yıldr sevgili
Kendisi 26 mıydı neydi adam 36
4 çocuğu var adamın
Eşiyle boşanmamış henüz
Mahkeme ertelenmiş sürekli
Kadın şizofrenmiş
Hukuk tıp onaylamış bunu
2 yıl beraber yaşamışlar
1 yıldır adam kendi yaşlı annesiyle çocuklarla yaşıyor
Belalı aileymiş
Kan davaları vs
Konu sahibinin işi tayin oluyormuş
Bitirmeyi düşünüyormuş ilişkiyi
Ama adam üzülürmüş napsaymış
Bitirmese de annesi üzülürmüş
Ha bu arada adam 4 çocuğu da (1.2.3.4) kadının korunduğuna güvenerek yapmış
Adamı kandırmış karısı
Tüm sülale şahitmiş buna
Bu şekil

Konuyu silmeniz yasak.
Psikolojik rahatsızlığı olan birinden bahsederken üslubunuza mukayyet olun.
Ayrıca evlilikleri resmi olarak hala sürüyor. Ve siz iki senedir bunu bile bile devam ettiriyorsunuz bir de insanlara laf ediyorsunuz negatif doldum bilmem ne.
Çok affedersiniz evli biriyle ilişki yaşayan biri negatif dolmasın da biz mi dolalım?

Heh okudum gangsta sağolsun.

Sevgili konu sahibi arkadaşım, doğru anladım sanırım. Sen aşık olmadığın kan davalı aşiret ağası dört çocuklu mahodan ayrılayım mı diye soruyorsun değil mi? Ayrılma. Aşireti komple topla gideceğin şehre götür. Karısını da al büyük şehirde akıl hastalıkları daha kolay tedavi ediliyor. Kadın iyileşince çocukları ona iteler, maho ile evlenirsin. O arada annen de iyileşir tüm sorunlar ortadan kalkar. Yalnız mahoya söyle libidosuna sahip çıksın. Dört tane yeter. Korona var üremeyin artık.

Onlara anlatamadığı İcin buraya yazmıs zaten Ki belki sansını denedi ama burdakı mesajların benzeri yorumlarla karsilasti.. Arkadaslar kınamayın bence insan kınadığını yasamadan olmez... Ben neyi kınadımsa hayatımda bizzat yasadım... Konu sahibide biliyordur nerde yanlıs nerde dogru yaptıgını insan bazen istemeden olayların ıcınde kendini buluyor dahil oluyor ne neden demeyin etiketlemeyin hemen.... Mesajlara cok uzuldum gercekten.... İnsanın ıcınde bulunduğu durumu bilmeden kadının kadını fıslemesıne ayrıca uzuldum.

Eğitimli, 26 yaşında gencecik bir kızın, 10 yaş büyük, 4 çocuklu adamla, sevmiyor olmasına rağmen ilişki yürütmesini kınıyorum.
Ailesini hice sayıp, annem kalp krizi ni geçirir sorusunun 2.5 yıldır aklıma gelmemesini kınıyorum.
Bir kadın için, her şeyden önce, 4 çocuk annesi, ve belki de gerçekten hasta, ruh sağlığı yerinde olmayan bir kadın için, manyak muamelesi yapip adamı temize çıkarma çabasını kınıyorum.
Kâğıt üzerinde hala evli bir adamla, evli değil o diyecek kadar gözünü karartıp ilişki yaşamasını da kınıyorum.

Bu bahsettiğiniz kinama bir hadistir.
Ve hadiste, günahından tövbe etmiş geçmiş kusurların kinanmasindan bahsedilir.
Aleni yapılan yanlışa hic bir vicdan aferin diyip alkış tutun demez.

Kişi öğretmen doğuda
4 çocuğu var adamın
Eşiyle boşanmamış henüz
Kadın şizofrenmiş
Hukuk tıp onaylamış bunu
2 yıl beraber yaşamışlar
Belalı aileymiş
Kan davaları vs
Adamı kandırmış karısı
Tüm sülale şahitmiş buna
Bu şekil

Sülalenin yanında mı sevişmişler? Hiç ar edep kalmadı insanlarda yemin ederim. Sırf şahit olsunlar diye uluorta seks. İnanılır gibi değil.

Kişi öğretmen doğuda
4 çocuğu var adamın
Eşiyle boşanmamış henüz
Kadın şizofrenmiş
Hukuk tıp onaylamış bunu
2 yıl beraber yaşamışlar
Belalı aileymiş
Kan davaları vs
Adamı kandırmış karısı
Tüm sülale şahitmiş buna
Bu şekil
Veeiiiy zaten 3 seneye 4 çocuk. Kadın hastaysa adam delirtmiştir çocuk doğurta doğurta 3 senede... Kadın hiç dinlenememiş ki. Bu öğretmen hanım da 3 seneye 4 çocuk sığdırıp çıldırmak istiyorsa buyursun ne diyek 😉

Dur bir de ben anlatayım. Şimdi bir adam var 36 yaşında, çocukların yaşlarını mahkeme daha onaylamamış ama dört olduğu kesin gibi çünkü adam karısı tarafından kandırılıp kandırılıp çocuk yaptırılırken bütün akrabalar da yatak odasindaymis, hukuk ve tıp da orada olduklarını onaylamış. Kadının kafası karışık olduğu için kocasına sadece resmi nikah kıymış gerçekte evlenmemiş, inanmiyorsan aha akrabalarına sor. Neyse, konu sahibi tüm bu olanları görünce adama acımış, gel hele demiş sonra git öte diyememiş. Dese miymis?

Sülalenin yanında mı sevişmişler? Hiç ar edep kalmadı insanlarda yemin ederim. Sırf şahit olsunlar diye uluorta seks. İnanılır gibi değil.
Ailenin onayı gerekli her zaman
Bunlar aşiret olduğu için sülale onayından aşağısı kurtarmıyor

Eğitimli, 26 yaşında gencecik bir kızın, 10 yaş büyük, 4 çocuklu adamla, sevmiyor olmasına rağmen ilişki yürütmesini kınıyorum.
Ailesini hice sayıp, annem kalp krizi ni geçirir sorusunun 2.5 yıldır aklıma gelmemesini kınıyorum.
Bir kadın için, her şeyden önce, 4 çocuk annesi, ve belki de gerçekten hasta, ruh sağlığı yerinde olmayan bir kadın için, manyak muamelesi yapip adamı temize çıkarma çabasını kınıyorum.
Kâğıt üzerinde hala evli bir adamla, evli değil o diyecek kadar gözünü karartıp ilişki yaşamasını da kınıyorum.

Bu bahsettiğiniz kinama bir hadistir.
Ve hadiste, günahından tövbe etmiş geçmiş kusurların kinanmasindan bahsedilir.
Aleni yapılan yanlışa hic bir vicdan aferin diyip alkış tutun demez.
Tesekkur ederim.

Dur bir de ben anlatayım. Şimdi bir adam var 36 yaşında, çocukların yaşlarını mahkeme daha onaylamamış ama dört olduğu kesin gibi çünkü adam karısı tarafından kandırılıp kandırılıp çocuk yaptırılırken bütün akrabalar da yatak odasindaymis, hukuk ve tıp da orada olduklarını onaylamış. Kadının kafası karışık olduğu için kocasına sadece resmi nikah kıymış gerçekte evlenmemiş, inanmiyorsan aha akrabalarına sor. Neyse, konu sahibi tüm bu olanları görünce adama acımış, gel hele demiş sonra git öte diyememiş. Dese miymis?
Aha dayıya sor 😅

Anlamak çok mu zor ? kadın psikiyatri raporlu. Neden kimse anlamak istemiyor, aklı selim insanlar zaten önerisini vermiş susmuş. Sizin gibiler kin kusuyor ancak. Bilip bilmeden hakka girmektir bu, ve bilmeden yargı dağıtanlarada hakkımı helal etmiyor, Allaha havale ediyorum. Bin pişman oldum, belki bir yol bir öneri alırım dedim, negatif doldum. Rahat uyuyabilirsiniz bugün de insan aşağıladınız. :)
peki bu kadının neden psikolojisi bu denli bozulmuş sebeplerini hiç düşündünüz mü? kocası olacak o adam yüzünden bozulmadıysa o psikolojisi ben de liona değilim. hiçbişey demiyorum size, gidin evlenin bu adamla. bi kaç sene sonra gerçek yüzünü size gösterdiğinde anlayacaksınız ilk eşinin neden psikolojisinin bozulduğunu. mutlu edilen hiçbir kadının psikolojisi öyle kötü olmaz. adam sorunlu demekki. ayrıca istediği kadar korunsun kadın, madem şizofrenik madem psikolojisi bozuk madem soğumuş kadından, o zaman ne diye sevişmeye devam etmiş cinsellik yaşamış? 4 çocuk olana kadar yani.
hadi ilkinde korunuyorum diye kandırdı, ikincisinde kandırdı, üçüncü hamileliğinde yine kandırılmş oldu. e sonra dördüncü? bu adam demedi mi yahu korunuyosan bu çocuklar nerden oluyo? erkeğin korunması zor bişey mi ya bimde bile prezervatif var alıp kullanamamış mı?
bu adam size yalan söylüyor. kendi iyiliğiniz için bu illetli kolunuzu kesip atın.
burda kimse size düşman değil gözünüzü açmak için tüm yazılanlar.

Şimdi şeyi anlamadım ben. Bu kadın korunmasız seks yaptım şahitlerim var dediği için mi hukuk tarafından deli diye damgalanmış?
Hayır kadını Maho delirtmiş. Sonra da deli diye boşanmaya çalışmış, evliyken de konu sahibi ile birlikte yaşamış. En son evden ayrılırken de vodoo büyüsü yapmış ki konu sahibi beddua skilli kazansın ve hakaretler eşliğinde önüne gelene beddua etsin diye. 5 vakte kadar da hukuken bedduası tasdiklenecek Kevserin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X