Böyle bir kayınvalideyle yaşanırmı?

Canim bak benim babannemde ayni senn kayinvaliden gibi bir insan ve benim annemde zamaninda kabul etmis evlenmis suan ben onun cocugu olarak kimseye kizmiyoum sadece anneme kiziyorum sen hic mi gormedin bu aileyi nasil boyle insanlarin icine dustun ilerde senin cocugunda olacak ve o uni sinavina hazirlanirkende bu kadin sizinle bu aile boyle olacak o zman cocugunda sana ayni seyleri diyecek ev ev ustune olmaz simdi annemin ne emegi var ne yaptiklari kucuk yenge de hic istemiyo hep bizde babanne yemekten sonra ellerini bile yikamiyor ogretmeyle olsaydi hem calisip hem kaynana bakan annem ogretirdi ona ama senin o yastaki kadina akil erkan uslup ogretecek halin yok .Ben bilmedim cahildim de diyemezsin cunku koy ayan beyan ortada esimle asariz diye sanma da sakin simdi senin icin oluyorlar sonra evlenince anneleri hep hakli hep yasli hep sucsuz olur gencsin isin gucun var okumussun kendini millete hizmetci yapma al sana gercek bi hayat hersey sevgi degildir hayatta hersey ask da degildir cok seversin evinde bir gram huzurun olmaz neye yarar :44: iyi dusun tasin sonara Allahim neydi gunahim deme cunku o seni yeteri kadar uyardi herseyi gosterdi bundan sonra olacaklarin tum sorumlusu sensin selametle

Son düzenleme:
kaçarak uzaklaş yemin ediyorum hasta olursun birlikte yaşamasan bile bi gelir 8 ay kalır bilemiyorum yani kimse senden değerli değil... hoca muhabbetleri ağzında dolaşan insanlar bence ayaklı bombadır nerde patlıcağı belli olmaz.eltinde bi acayip kendini kurtar bnce...
çok korktummm valla okurken.....

özlem hanım bi kere otur ve kendine şu soruları sor ben bu adam için bütün bu sorunlara katlanabilirmiyim?....
bu kadın kesin başına kalacak emin ol sen hayatını bu kadınla devam ettireceksin buna değermi?
gerçekten aşk evliliğimi yapıyorsun yoksa mazoşist misin bunları çekmeyi seviyorsun
bu kadının emin ol kendini frenlemiş haliii sen birde evlenince gör bak neler yapacak
HAYAT BUNLARLA ÖMRÜNÜ ÇÜRÜTMEYE DEĞMEZ...
ANLADIMKİ Sen çok iyi niyetli yardımsever bi insansın evlenince bile rest çekemezsin sustukça da üstüne gelirler senin gücün bu yaşananlara ve yaşanılacak olanlara yetecekmi
psikolojin bozulacak sağlıklı çocuklar yetiştiremiyeceksin
evlenince düsüncelerinle yaşadıkların hiçççç aynı olmuyor.....
akıllı ol mantıklı ol sen bunlarla uğraşamaszın
benim bekarlara söyleyebileceğim bir felsefem vardır
evleneceğin erkeğin Annesini iyi taı çünkü yetiştiren o insandır. sendende tıpkı annesi gibi olmanı bekleyecektir.
kimseye kendini zorla sevdirmeye çalışma zamanınada yazık sanada yazık söyleyeceklerim bu kadar......

nışanlım 16/17 yaşında onların içinden çıkmış, bi 6 sene okulu, 1 sene iş hayatı, 1 sene askerliği 8 yıldan fazladır onların içinde değil, sadece bayramlarda gider o zmnda cok sıkılşır hemen Ankaraya dönmek isterdi.. oda benim rahatsız olduğum noktaları tasnip etmiyor..
aile kırklarelinin bi köyünde, yıldan yıla belki 2 senede bir hafta göreceğim..
k.validem benden önce 20 senelik görümcem 15 senelik büyük eltim ve 4 senelik diğer eltimlen aynı yerdeler onların yanına daha cok yakışır
benim yaşam alanıma müdahele etmesin başka bişey istemiyorum

k.validemin nasıl bi karakter olduğunu evlenmeden tanıdığım için bende tedbirli ve mutluyum

. ya nışanlımı o kdr cok seviyorumki annesi yüzünden bırakmak istemiyorum k.valideye acıkca desem niyetimi olmaz mı ?????????????:18::18:

ben olsam karatırım gözümü kv demle açıkça konuşurum.demedi deme derim.

canım bak durum şöyle :

benim bu yaz Allah kısmet ederse düğünüm olacak.. Ve k.validem hem her türlü yardımı eltim ve kaynıma yapıyor hemde eltimle kalmak istemiyor
benle yaşama planları kurmuş...

düğün zamanında bilmiyorum ki konuşsam nasıl olur ???? hem benim hem onun yüzü asılacak olan benim ordaki düğünüme olacak....

ayrı şehirlerde olduğumuz için tel ile konuşmak abes olmaz mı ???

O YUZDEN KONUŞMAK İÇİN SENCE NE ZAMAN UYGUN OLUR ???? VE NASIL DİLE GETİRSEM.... NIŞANLIMA DÜN SÖYLEDİM ÇOK ŞÜKÜR....

AMA K.VALİDEYE NE ZMN DİYEYİM ?? VE HANGİ CÜMLELERLE
????​

düğün üzeri gerginlik yaşamamak istemekte haklısın fakat sonrası daha zor olur gibime geliyor.
e tabi insanın aklına kv yüzünden müstakbel eşinlede aran bozulmasın isterim ama nişanlınla konuşmuş olman büyük şans.bence önce ona bir sor annenle konuşmassak durum çok daha ciddi boyutlara ulaşabilir de
.seni seviyorum ama ben seninle ve inşallah çocuklarımızla hayatımı geçirmek istiyorum.ama bu demek değilki annen hayatımızdan çıksın.
hayır ama aramıza mesafe koymassak emin ol ki saadet bize haram olacak aşkım de.ve düğünden önce bu konuyu kesin bir dille konuşmak istiuyorum annenle de.yüzyüze.lütfen bana yardımcı ol ve bir an önce bunu halledelin de.ondan kesin bir tarih almadanda bırakma örneğin bu hafta sonu yarın vs. gibi.ben her gün 8-4 burdayım yarın hariç.konuşunca bilgi verde merakta kalmayalım.tabi gene nişanlını sen tanırsın.karar senin arkadaşım.

canımm ne güzel aydınlatmışsın Allah razı olsun :)

şey şimdi nışanlım askerden geldi Ankarada bende Ankaradayım, k.validem kırklarelinin köyünde :) inşallah bu yazıları görmezler :))

şimdi farklı şehirlerdeyiz, nasıl konuşacağım ki ?? onlarla düğünde bir araya geleceğim, işte düğün zamanı hoş olur mu ki canım bu konuşmayı yapsam ??

canım bence sözlüne k.v ile yaşamak istemediğini söyle ileride daha çok ezilirsin yoksa
benim şaşırığım ilk görüşmelerde k.v nin nasıl biri olduğunu anlamışsın niye o kadar amimi oldun ki sonuçta yaptığı şeylerin bir çoğunu da senden yüz alarak yapmış

bak benden sana abla tavsiyesi,bende benzer durumlar yaşadım şuan evliyim ve kaynanamla bir süre beraber oturmak zorun da kaldım ve sonunda taştım ve kadını evden kovup kötü gelin kötü eş kötü yenge oldum, BAK çok ciddiyim ne kadar seversen sev ayrıl kızım ,sözlünle konus ben annenle aynı evde yapamam böyle bi planın varsa unut de. bakalım ne cevap verecek,olumduz cevap verirse ayrıl, ayrıca durumu annene aç, annem sözlümden soğuyacak diye korkma, soğuması gerekiyorsa soğusun boşver , sakın benim yaptığım hataları yapma, aklını başına al, ve ayrılman gerekiyorsa ayrıl,sana a erkek mi yok hem de daha neleri cıkar karsına, benim yasadıklarımın bir kısmını öğrenmek istiyorsan benim konularıma bir göz at istersen, şimdi kurtuldun kurtuldun yoksa cok pişman olursun ilerde, lütfen! o sıkıntılar falan başlayınca sevgi falan hepsi gidiyo , mantık evliliği yapıp cok mutlu olan arkadaslarımı gördukce cooooook pişman oluyorum ben aklını basına devsir ablacım
,

ablacım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Konularına bakacağım bugün.
Nışanlımı cok seviyorum, bebek gibi seviyorum onu.. ailesinin sorumsuzluğuna cok üzülüyorum. bana benden başka kimsesinin olmadığnı söylüyo..
ayrılmayı bende o da kaldıramaz ki.. ben eltime açıkca dedim k.valide ile yaşamak gibi bi düşüncem yok
cünkü bizim nışanımız düğünümüz için bırak maddi yardımı manevi olarak asla destek olmadı, birde bencilliği ve sinsiliği yüzünden yapamam dedim
o k.valideme bire bin katarak söyler
nışanlımada açıkca dedim bu cumartesi...
üzüldü ama gercek niyetimi anlamış oldu..
k.valiye sence nasıl söylsem ?? farklı şehirlerdeyiz düğün için bi araya gelinecek kısmetse düğün zamanıda konuşmak olur mu sence ???
nasıl anlatsam bizim k.valideye??

erkekler kızları aşk ile kandırıyor köprüyü geçince anakuzusu oluveriyorlar sende aşkınla,yıkılan hayalinle yalnız kalıyorsun ailenede dert yanamıyorsun ,yanlış seçimden dolayı mutlu olamıyorsun

ay valla ne diyeceğimi bilemedim
ama sorun kültür farkı sanırım
ona normal gelen şeyler size gelmemiş
ama kimse kendi anne babasını seçemiyor
eğer siz iyiyseniz sözlünüzle buna katlanacaksınız
hem sözlünüz zaten size destekçiymiş
seviyorsanız bazı şeyleri görmemezlikten gelin
her şeyi takmamayı öğrenin
böyle her olayı kafanıza takarak kendinizi yıpratırsınız
gülün geçin saygınızı eksik etmeyin

cnm haklısın yoksa geçmez bi ömrü ama k.validem bana yerleşme derdinde ve inan yapamam... buna bi çözümün var mı ?? nışanlımla acıkca konuştum ama kadının kafasından silmek için ne yapabilirim ????????????????????????????????????????????????????????
farklı şehirlerdeyiz, düğün için bi araya gelinecek, düğün sonrası mı konuşsam ??​

Dediklerine aynen katılıyorum arkadaşım.

Erkek kısmısı alana kadar hep seninledir, aldıktan sonra artık ne oluyorsa annelerine düşkün olurlar. Sen ağzını açsan, sanki bıçakla saldırmışsın gibi tepki alırsın kocandan. O yüzden iyi düşün bu evlilik üzerine derim. Tecrübe konuşuyor....

cnm çok saolsın yorumun için peki sana bişey sorsam?? k.validem bana yerleşme derdinde ve inan yapamam... buna bi çözümün var mı ?? nışanlımla acıkca konuştum ama kadının kafasından silmek için ne yapabilirim ?????????????????????????????????????????????????? ??????
farklı şehirlerdeyiz, düğün için bi araya gelinecek, düğün sonrası mı konuşsam ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…