Böyle bir kız hakkında ne düşünülür?

flowers0805

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
33
9
1
Normalde çok sessiz ve özgüvensiz, ama tanımadığı erkeklerle sohbet edip kamera kabul etmiş ve üstelik 3 farklı kişiye kameralı görüşmede karşılıklı mahrem yerlerini göstermiş. (Toplam 6 kameralı görüşmede bu davranışı yapmış)
Ama gerçek hayatta hiç kimseyle bedensel yakınlaşma ya da öpüşme falan gibi bir şeyi olmamış.
Ailesinde bazı travmaları ve kaybettiği yakınları olmuş. Bunun üstünden bir yıl geçer geçmez, erkeklerle konuşmaya başlayıp kamera kabul etmiş bu davranışları yapmış. (Kaybettiği yakınına rağmen. ) Bu 3 kişiyle de 2 hafta içinde görüşmüş bu şekilde.
Bir buçuk yıldır da kimseyle konuşmuyor. Bu davranışları 2 hafta içinde yapmış. Ve bir buçuk yıldır yapmıyor. Yani bu davranışları terketmiş.

Bu kız bir buçuk yıldır her gün kendine yaptiğina ağlıyor. Her insanlarla bir araya geldiğinde yaptıkları aklına gelerek tokat gibi çarpıyor yüzüne. Bu yüzden toplumdan kaçmaya çalışıyor.
Bu kız hakkında ne düşünülür? (Ucuz, basit, pislik, kötü biri mi)

Çaresiz hissetmesem böyle bir soru sormazdım.

Yapmak istediğim şeyler var kendimi geliştirmek için. Mesleğim var. Dil kursuna gidip İngilizce konuşmayı öğrenmek, Sürücü kursuna gidip araba sürmeyi öğrenmek, yüksek lisans yapmak. Dişime tel taktırmak. Ama işte kendimi geliştirmeye calışsam böyle biri kendini geliştirse ne olacak diyorum. Kendimi geliştirmeye bile korkuyorum bunları yapmaya. Hem de her an yaptiklarimin ortaya çıkma tehlikesi var ve kendimi geliştirmek için yaptığım bütün uğraşlarım yok olacak. Hem ben rezil olacam hem de ailemi rezil edecem. Ben insan içine bile çıkamıyorum.

Tam bir buçuk yıl oldu artık yapmıyorum bunları ama artık hayatta yerim olmadığını özümsüyorum içinden. Kendimi geliştirmeye çalişmamin bir anlamı yok gibi. Hayat kursağimda kaldı. Kendimi sattım resmen. Şimdi ise çaresizim. Bunları yapmadan önce düşünecektin diceksiniz biliyorum ama düşünemedim. Şimdi ise yaşayamiyorum. Ne yapmam gerektiği hakkında lütfen bana yardım eder misiniz?

Ekleme: Bugün çok sıkıntılıyım. Nedeni aynı bu konuyu başka bir forumda daha sormuştum, burdan birkaç saat önce. Ordaki görüşlerde hakaret edildiği için burda da sorma ihtiyacı duydum, o yüzden iki kez sormuş oldum soruyu farklı forumlarda. Diğer sorduğum forumda konunun silinmesi için e mail adresimle rica ettim. Ama atladiğim bir şey vardı. Ben e mail adresimin tam ismim ve soyismim olduğunu adresin de isim ve soyisimden oluştuğunu unuttum. Tam ismimle e mail gönderildi. Kendi kendimi ifşa etmiş oldum. Canım çok sıkılıyor. Çok kötüyüm. Ben bu akılsızlık la kendimi daha çok rezil edecem galiba. Başım çok ağrıyor strese girdim bu yüzden. Kendi kendimin kuyusunu kazmiş oldum resmen. Ben yaşamayı beceremiyorum artık. Her şeyi elime yüzüme bulaştirdim. Çok üzgünüm. Psikolojim harap oldu.

Son düzenleme:
Dil kursu dis teli surucu belgesi cok guzel planlar.
Ama ise psikolog ile baslanmali. Suan ona ingilizceden duzgun dislerden daha hayirli olacaktir.
Zor zamanlar yasandiysa psikoloji bozulur bu sorun degil. Duzeltmeye calismak onemli.
Kamera kabul etmek ile abinin vefati arasinda uzaktan yakindan bir bag yok.
Dramatik seyler yasanmistir basimin ustune.
Ama dramatik olmayanlari zorla dramatiklestirmek psikolojik destegin zorunlulugunu gerektiriyor

Önce şu internet üzerinden erkeklerle görüşmeyi bir bırak,tamamen bırak. Sonra da planlarını hayata geçir. Nasıl bir İnsan olmak istersen öyle biri ol. Sen diğer insanların neler yaşadığını neler yaptığını biliyor musun? Kim neler saklıyor haberin var mı? Bütün bunlar yapmak istediklerine engel değil. Çıkar aklından artık ve yoluna bak. Çok güzel hayallerin var. Bir an önce hayata geçir.

Abimi kaybetmeme rağmen, üzülmemiş gibi, üzerinden bir yıl geçer geçmez bunları yaptım. Bunu belirtmemin sebebi buydu.

Gecmiste kalmis artik. Gecmise bakmak yerine yarin icin birseyler yapmali insan. Hatasiz insan var mi?
Bir uzmana gitmenizi tavsiye ederim.

Herkesin geçmişte hatası olmuştur. Ünlülerin kasetleri çıkmıştı bir ara. Ama Şuan birinin üç çocuğu var. Örnek anne olarak gösteriliyor. Başka bir adamın kaseti çıkmış ama Şuan hayatına devam ediyor.

İnsan güçlü olmalı.. korkarak yaşarsan bir adım ilerleyemezsin hatta düşmanlara yol açarsın. Ayrıca hata yapılmış vE bitmiş. Biri çıkıp da sen hala bunu yapıyorsun diyemez..

kendini geliştir ki ilerde bu olay karşına çıkarılırsa elinde gücün olsun. Atıyorum şehir değiştirme kimseye bağlı olmadan yaşama şansın olsun.

Geçmişe takılıp kalma geleceğe bak olmuş bitmiş. Her insan yaşıyor bir şeyler devlet meselesi haline gelecek bir durum da yok ortada

Yaptığın yanlışın farkındaysan tövbe etmişsen artık kapat bu konuları, önüne bak, bir daha aklına bile getirmemeye çalış. Herkes hata yapabilir, önemli olan hatalarından ders alıp tekrarlamamak..
İnsanlar Allah korusun geneleve düşüp, tövbe ediyor, kendine temiz hayat kuruyor , neden olmasın her insanın yaşamaya hakkı var, sende artık yanlışları bırakıp güzel bir hayat kurmalısın kendine

İnsanız,hepimizin hataları oluyor.Önemli olan bu hatalardan ders çıkarmak.
Kendinize yeni bir sayfa açın.
Geçmişi düşünmemeye çalışın.
Kendinizi geliştirin,böylece daha farklı alanlara odaklanırsınız.
Kimse mükemmel değildir,bu şekilde düşünüp hayatı kendinize zehir etmeyin.

Belkide o hataları yapman yaşadığın tracvmalarin boşluguydu..Niye hemen tüü kaka diyelim..Yaptığın hataların için Allah'a tevbe istiğfar edersin ve sil baştan yaşarsın hayatı..Daha düzgün,daha akilli,karakterli güzel yaşarsın.sen bu umitsizlikle kendini daha kötü edersin.İyi ozaman bu kızcağız bu hataları işledi diye kötü işlerde mı calissin.hicmi toparlamasin kendini.olmaz bu bakış acini duzelt.kotu değil aksine gayet hassas bir insansın.en azından hatalarından hemen dönüş yapmayı ve hatasız davranmama sebatini gösteriyorsun bu çok güzel.kendinle barisik ol ve hangi güzel planın varsa gerçekleştirmeye çalış.unluler bile hatalar yapio hatta ortaya çıkıyor iki basın toplantısı yapiolar sonra ara veriyorlar filan ve yine işlerine devam ediyorlar:) çokta tutuluyorlar.sen hataların için af dile gerisi gelir.

Vicdan azabi yasaman normal ama.. ani buhranla yaptigin icin takma artik.. kim hata yapmiyor ki? Gecmis gecmiste kalsin beyaz bi sayfa ac

Bu cinsellik bizim kızlarda nasıl bir öcü, nasıl bir tabu, rezillik olmuşsa artık...

Kızım sen ne diyorsun ya? Hakikaten ne diyorsun?

Ne yaptın ki? Neymiş kamera açmışmış. Oldu her kamera açan o..pu mu oluyor da sen şimdi böyle yazıyorsun? Yahu millet adam öldürüyor, birilerine tecavüz ediyor da hapse girip hapisten çıkıyor, hayat devam ediyor ben ne yaptım ki? Diyor. Sen buraya gelmişsin bunu yaptığın için 'böyle bi kız' olmuşsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…