Böyle bir kız hakkında ne düşünülür?

Bir daha yapma. Acaba yaptiklarim onume cikar mi dye her gun korkuyla yaanir mi? Ayrica kamera goruntusunu sizdiracak olan kisi de adli ceza alacak herkes bunu goze alamaz. Ben degilim der gecersin. Biliyorum icinde bulununca insan en sacma seyleri bile olabilir gibi goruyor ( benim kafama takilan soru konuma bak :)).

Gelecegine bak, zaman akip gidiyor.

Yanlış düşünüyorsun, hatanın farkında olmak büyük erdemdir. Hiç gazete okumuyor musun, televizyon izlemiyor musun bu dünyada neler yaşıyor. Ne kanı bozuk kundaktaki bebeye hallenen insanlar var. Yaptığın şey doğru değil bunu savunmuyorum ama çok daha ağır hatalarla sütten çıkma ak kaşık misali yaşayanlar var. Bir doktor yardımı almalısın, toplumun iyi kız diretmesini çok fazla kafana takmışsın. Hayatı bu kadar uçlarda ve arabesk yaşamak normal değil.

bu tarz seyler boslukta oldugun donemde yaptigin seyler...cogumuz bunalimdayken sacmalariz bi yaptiklarindan pisman olup utanman zaten senin duzgun bi karakter oldugumu gosteriyor,ama gecmiste takili kalma onune bak emin ol kimse tertemiz degil vr bicogu bundan utanmiyir bile...sen kendine hedefler koy is bul ya da ise yaradigini hisset(annene evde yardim etmen bile ise yaramaktir)goruntunde rahatsiz oldugun seyleri duzelt

Ben bu kız hakkında toplumun ataerkil yapısı yüzünden psikolojisi bozuldu herhalde diye düşünürüm. Kamerada mahrem yerleri göstermek benim güvenlik gerekçesiyle yapacağım bir şey değil ama istemişsin ve yapmışsın, kimseyi alakadar etmez. Şimdi de istemiyorsun ve yapmıyorsun. Ee? Ne olmuş? Hayatına devam et yapman gerekenleri yap bu anlattığın konudan da kimseye bahsetmene gerek yok. Unut yok say ve devam et inan kafana taktığın kadar bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…