Böyle bir koca

Öyle bir koca düşündüm şimdi. Onluk bişey yok ekmek elden su gölden yaşıyor oooh. Sinirlendiğinde de iki laf söylüyor sinirini atıyor daha ne. Ama bu adamın karşısındaki kadını düşünemedim ben esas. Onu garip buldum.

ciddi sorunlarımız olduğunu kabullenememişim ben. doğru tespit. nasılsa ben çalışıyorum, paraya ihtiyacım yok diye düşünüyorum sanırım bilinçaltımda. ama kiraya faturalara bu kadar para vereceğime, anamın babamın yanında kraliçeler gibi yaşar, üstüne evimi bile alırdım diye düşünüyorum bazen. az daha sabret belki bulur bi iş diye diye bugünlere kadar geldik. ama o da çok alıştı gerçekten boş boş gezmeye. çalışacağı hiçbir işte mutlu olamayacak gibi geliyor.

Birde annesi uyarinca annesini evden mi kovuyo gelme bu eve falan terbiyesizligin bu kadari yaaa pes dogrusu cekilecek bisey degil en nefret ettigim erkek tipi tembel calismayan bi es Allahim yardimciniz olsun ne yaparsiniz demissiniz sahsen ben yapamazdim babalik ve kocalik oyle kolay olmuo cok sinir oldum esinize yaa

İş bulamadım diye ezilen adam kahvelerde gezmez ki, evde kendi çocuğu var, anane dede gelip bakıyor. Evde işin ucundan tutmuyor, bir de dağınıklığa laf ediyor. İşe yaradığı hiçbir durum yok. Masrafı çok, katkısı yok.

Siz kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz, bile isteye böyle eziyet çekiyorsunuz? Çok garip.

kendi kuzenleri bile geçen gün laf soktu yaa, karı parası mı yiyosun len evde sen diye. bana da diyorlar ki, X'i besliyormuşsun, ben de kendisine duyurmak için bağıra bağıra "haaa evet x'i besliyorum" dedim. gülüyor, pişkinliğe vuruyor artık.

Ben böyle bir eşim olmasını kendime yakıştıramazdım

ne laflar söyledim ne laflar, iş var da ben mi çalışmıyorum diyor. iş bulunuyor, çalışma saatleri uzun geliyor, parası az geliyor, çalışma şartlarını beğenmiyor....

ne laflar söyledim ne laflar, iş var da ben mi çalışmıyorum diyor. iş bulunuyor, çalışma saatleri uzun geliyor, parası az geliyor, çalışma şartlarını beğenmiyor....
Çekilecek dert değil gerçekten. Yerinizde olsam ben devam etmezdim bu evliliğe.
Yani sonuçta bu sorunun çözümü sizde değil. Eşinizin de umurunda değil, e o zaman beklemenin ne anlamı var?

Bir rest ceksen kendine gelir belki tabi esinin uyunu sen bilirsin kendine gelirmi acaba

ha sunu bileydin. ailenle yasamakta kolay olmayacak elbette, yeniden baba evine donmek, ustelik bir cocukla, kolay degil. ama destekcilerse sana, arkandalarsa, cok daha kolay. bunlar kisa donem konulari ama. bekara koca bosamak kolay diye dusunme, bende bosanmis bir bayanim. cocugum yok ama. o yuzden senin durumunda gercekten bosanmanin ennnnn ennnnnn son care oldugunu dusunuyorum. cocuklu bayanlar bosandiktan sonra maalesef yeni iliskilere baslamakta gercekten zorlaniyor. seni korkutmak icin demiyorum bunu, sadece atacagin adimi sadece bu kisa donem icin degil, uzun vaadede bunun ne anlama geldigini dusunerek atman icin diyorum. kiymet bilen erkekte var disarda, emin ol bundan. ama dedigim gibi, cocuklu bir bayansin, bunun maalesef yeni iliskiler konusunda dezavantajlari var.

herseyi hesapla, dusun. ama kendini cikmazda gibi hissetme, cunku hersey sonuc itibariyla inan senin elinde. bosanmayi goze alamiyorsan, kendin konusamiyosan, topla aileleri. Sen yumurtadan cikmiyosun, oda cikmiyo herhalde. her iki aileye durumu anlat, ben cozum bulamiyorum, ama artik bosanma fikri kafamda gittikce daha cok yer ediyor. yuvama sahip cikmak adina sizi cagirdim, yardim edin, konusun oglunuzla/damadinizla. uc ayda is buldu buldu. bulamadi bendende gunah gitti de cik. bukadar basit.

onlar çok destekçi zaten. resmen gözümün içine bakıyorlar boşanıpta geleyim diye. zaten büyük bir kavgamız sonucu eşim beni evden kovmuştu, ben de yüzükleri fırlatıp gitmiştim baba evine. sonra allem etti kallem etti, döndüm geri. ama babam annem her zaman arkamdalar, Allah eksikliklerini göstermesin. haklısın, çocuklu olduğum için zaten çok sıcak bakmam tekrar başka bir ilişkiye, öyle bir şey isteyeceğimi de hiç sanmıyorum uzunca bir dönem. en azından şimdiki fikrim bu. birinin onu uyarmasına tahammül edemiyor, benim ekmeğimi siz vermiyorsunuz diye tersliyor. o yüzden benim ailem kırılacak ve bunu istemiyorum. onlar da benim gibi sessizce beklemedeler, ha bugün girer bi işe ha yarın girer diye bekliyoruz.

Kocam demem boşarım dk sında çalışıp çalışmaması önemli değil gerçekten ama evi biri geçindiriyorsa eğer evde kalan diğer kişi yükü hafifletecek böyle sırtıma binmeye çalışan adamı sırtımdan atarım

annenle baban diyemiyomu; 'senin ekmegini karin getiriyo, sen nasil erkeksin' diye. hak ediyo cunku sevgili damatlari.
burda bize dert yanip durma lutfen, ne yapacaksin nasil yapacaksin onu soyle.

Çalışmıyor çocukla ilgilenmiyor ev işlerine yardım etmiyor ve sinirli .... bu adam ne işe yarıyor ve neden hala bu adamı Yanımda tutuyorum diye sorardım kendime

Eşim aşırı çalışkandır Allah'a şükür ama baba tarafı ailem ful böyledir.annem o kadar dua ederdiki damadım çok Çalışkan olsun diye bazen takılıyorum anne acaba fazla mı dua ettin diye.o derece yani.çok zor bi durum allah yardım etsin.boşa sırtınızda taşımayın bi ömür.

çocuğunuza zaten aileniz bakıyormuş siz de onlarin yanında olsanız şuanki hâlinizden daha iyi olacağınıza eminim..

Senin gibi kadınlara her şey müstehak.

Yahu şu Türk kadının sevgi anlayışı beni öldürecek. Adam hiç iyi bir şey yapmıyor ama seni seviyor öyle mi? Çok seviyor seni? Bazıları dayakçı kocalarının da sevdiğine inanıyor. Sen yine iyisin.

Su şartlar altında boşanırdım .. Ama çocuğum olsa ne yapardım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…