ciddi sorunlarımız olduğunu kabullenememişim ben. doğru tespit. nasılsa ben çalışıyorum, paraya ihtiyacım yok diye düşünüyorum sanırım bilinçaltımda. ama kiraya faturalara bu kadar para vereceğime, anamın babamın yanında kraliçeler gibi yaşar, üstüne evimi bile alırdım diye düşünüyorum bazen. az daha sabret belki bulur bi iş diye diye bugünlere kadar geldik. ama o da çok alıştı gerçekten boş boş gezmeye. çalışacağı hiçbir işte mutlu olamayacak gibi geliyor.demek ki uste cikmasina izin veriyorsun konusurken. bosanacak gibi durmuyosun acikcasi burdan bakilinca. konusmanin nekadar imkansiz oldugunu anlatma tatlim bize, durumun degismesi icin cozumler ara.
Hala galiba evliliginde ciddi sorunlari kabullenme asamasindasin, o asamadan cozum asamasina gecme zamanin bence gelmis, geciyorda.
kendi kuzenleri bile geçen gün laf soktu yaa, karı parası mı yiyosun len evde sen diye. bana da diyorlar ki, X'i besliyormuşsun, ben de kendisine duyurmak için bağıra bağıra "haaa evet x'i besliyorum" dedim. gülüyor, pişkinliğe vuruyor artık.İş bulamadım diye ezilen adam kahvelerde gezmez ki, evde kendi çocuğu var, anane dede gelip bakıyor. Evde işin ucundan tutmuyor, bir de dağınıklığa laf ediyor. İşe yaradığı hiçbir durum yok. Masrafı çok, katkısı yok.
Siz kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz, bile isteye böyle eziyet çekiyorsunuz? Çok garip.
Ben böyle bir eşim olmasını kendime yakıştıramazdımkendi kuzenleri bile geçen gün laf soktu yaa, karı parası mı yiyosun len evde sen diye. bana da diyorlar ki, X'i besliyormuşsun, ben de kendisine duyurmak için bağıra bağıra "haaa evet x'i besliyorum" dedim. gülüyor, pişkinliğe vuruyor artık.
Çekilecek dert değil gerçekten. Yerinizde olsam ben devam etmezdim bu evliliğe.ne laflar söyledim ne laflar, iş var da ben mi çalışmıyorum diyor. iş bulunuyor, çalışma saatleri uzun geliyor, parası az geliyor, çalışma şartlarını beğenmiyor....
ha sunu bileydin. ailenle yasamakta kolay olmayacak elbette, yeniden baba evine donmek, ustelik bir cocukla, kolay degil. ama destekcilerse sana, arkandalarsa, cok daha kolay. bunlar kisa donem konulari ama. bekara koca bosamak kolay diye dusunme, bende bosanmis bir bayanim. cocugum yok ama. o yuzden senin durumunda gercekten bosanmanin ennnnn ennnnnn son care oldugunu dusunuyorum. cocuklu bayanlar bosandiktan sonra maalesef yeni iliskilere baslamakta gercekten zorlaniyor. seni korkutmak icin demiyorum bunu, sadece atacagin adimi sadece bu kisa donem icin degil, uzun vaadede bunun ne anlama geldigini dusunerek atman icin diyorum. kiymet bilen erkekte var disarda, emin ol bundan. ama dedigim gibi, cocuklu bir bayansin, bunun maalesef yeni iliskiler konusunda dezavantajlari var.ciddi sorunlarımız olduğunu kabullenememişim ben. doğru tespit. nasılsa ben çalışıyorum, paraya ihtiyacım yok diye düşünüyorum sanırım bilinçaltımda. ama kiraya faturalara bu kadar para vereceğime, anamın babamın yanında kraliçeler gibi yaşar, üstüne evimi bile alırdım diye düşünüyorum bazen. az daha sabret belki bulur bi iş diye diye bugünlere kadar geldik. ama o da çok alıştı gerçekten boş boş gezmeye. çalışacağı hiçbir işte mutlu olamayacak gibi geliyor.
onlar çok destekçi zaten. resmen gözümün içine bakıyorlar boşanıpta geleyim diye. zaten büyük bir kavgamız sonucu eşim beni evden kovmuştu, ben de yüzükleri fırlatıp gitmiştim baba evine. sonra allem etti kallem etti, döndüm geri. ama babam annem her zaman arkamdalar, Allah eksikliklerini göstermesin. haklısın, çocuklu olduğum için zaten çok sıcak bakmam tekrar başka bir ilişkiye, öyle bir şey isteyeceğimi de hiç sanmıyorum uzunca bir dönem. en azından şimdiki fikrim bu. birinin onu uyarmasına tahammül edemiyor, benim ekmeğimi siz vermiyorsunuz diye tersliyor. o yüzden benim ailem kırılacak ve bunu istemiyorum. onlar da benim gibi sessizce beklemedeler, ha bugün girer bi işe ha yarın girer diye bekliyoruz.ha sunu bileydin. ailenle yasamakta kolay olmayacak elbette, yeniden baba evine donmek, ustelik bir cocukla, kolay degil. ama destekcilerse sana, arkandalarsa, cok daha kolay. bunlar kisa donem konulari ama. bekara koca bosamak kolay diye dusunme, bende bosanmis bir bayanim. cocugum yok ama. o yuzden senin durumunda gercekten bosanmanin ennnnn ennnnnn son care oldugunu dusunuyorum. cocuklu bayanlar bosandiktan sonra maalesef yeni iliskilere baslamakta gercekten zorlaniyor. seni korkutmak icin demiyorum bunu, sadece atacagin adimi sadece bu kisa donem icin degil, uzun vaadede bunun ne anlama geldigini dusunerek atman icin diyorum. kiymet bilen erkekte var disarda, emin ol bundan. ama dedigim gibi, cocuklu bir bayansin, bunun maalesef yeni iliskiler konusunda dezavantajlari var.
herseyi hesapla, dusun. ama kendini cikmazda gibi hissetme, cunku hersey sonuc itibariyla inan senin elinde. bosanmayi goze alamiyorsan, kendin konusamiyosan, topla aileleri. Sen yumurtadan cikmiyosun, oda cikmiyo herhalde. her iki aileye durumu anlat, ben cozum bulamiyorum, ama artik bosanma fikri kafamda gittikce daha cok yer ediyor. yuvama sahip cikmak adina sizi cagirdim, yardim edin, konusun oglunuzla/damadinizla. uc ayda is buldu buldu. bulamadi bendende gunah gitti de cik. bukadar basit.
Kocam demem boşarım dk sında çalışıp çalışmaması önemli değil gerçekten ama evi biri geçindiriyorsa eğer evde kalan diğer kişi yükü hafifletecek böyle sırtıma binmeye çalışan adamı sırtımdan atarımBir koca düşünün. Özelliklerini yazıyorum. 4,5 yıllık evli, 3 yaşında bir çocuk, evin hanımı çalışıyor sabah 07:30 evden çıkış akşam 20:00-20:30 eve giriş , cocuga anneanne dede bakiyor. beyfendi 1 yıldır işsiz. Düğün takılarını eşine sormadan bozdurup ticaret yapıp paramızı arttiricam ümidiyle dolandırıcıya kaptirmis. Ev kira. Kira, faturalar, evin gecimi eşinin üzerinde. Çocukla ilgi 0, hadi çok hakkını yemiyim arada bir abidi gubidi oynar. Ev işi full hanımın üzerinde, cooookkkk aklına eserse yardım eder. Çamaşır sermek, bulaşık makinasını boşaltmak gibi. Evde dağınıklık görse bu evde ne dağınık be diye laf cakar. Aşırı sinirli, öfke kontrolü olmayan, egosu tavan yapmış bir beyfendi. Görünürde çok sıkıldı, bi iş bulsa da çalışsa ama İs bulur beğenmez, bu ise bu maasla çalışılırmi der. İste böyle bir koca hayal edin ne yaparsınız acaba?
annenle baban diyemiyomu; 'senin ekmegini karin getiriyo, sen nasil erkeksin' diye. hak ediyo cunku sevgili damatlari.onlar çok destekçi zaten. resmen gözümün içine bakıyorlar boşanıpta geleyim diye. zaten büyük bir kavgamız sonucu eşim beni evden kovmuştu, ben de yüzükleri fırlatıp gitmiştim baba evine. sonra allem etti kallem etti, döndüm geri. ama babam annem her zaman arkamdalar, Allah eksikliklerini göstermesin. haklısın, çocuklu olduğum için zaten çok sıcak bakmam tekrar başka bir ilişkiye, öyle bir şey isteyeceğimi de hiç sanmıyorum uzunca bir dönem. en azından şimdiki fikrim bu. birinin onu uyarmasına tahammül edemiyor, benim ekmeğimi siz vermiyorsunuz diye tersliyor. o yüzden benim ailem kırılacak ve bunu istemiyorum. onlar da benim gibi sessizce beklemedeler, ha bugün girer bi işe ha yarın girer diye bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?