Boyle bir mesaj yanlis mi

Mont onun.Beraber beğenip sipariş vermiştik.Kargo gelmiş .denemiş olmamış. 2 3 gündür tuhaf davranıyordu.Gun içinde sürekli mesaj atardı arardı ama 2 gündür nadiren iletişim kurdu.Aktif olarak çalışmıyor. Yani köyde yaşıyor. Tabii ki koy işleri de yoğundur. Bugün doktora gitti gündüz.tahlil sonuçlarını yaz dedim.yazmadi.Aksmalari konuşuruz aramadı.Sonra saat 22. De mont demiş.Ben de çok saçma buldum yani
Hanfendi siz doktor musunuz

Gece gece beynim yandı bu konuda. Madem aynı köyden senelerdir tanışıyorsunuz. Eski eşinizin arkadaşıyla ne işiniz var? Adam sizi kaç kere reddetmiş daha önce. Neden hâlâ ısrarla konuşmaya devam ediyorsunuz. Diğer uygulamalardan engelleyip telegramdan engellemeyi unuttum yazmışsınız. Sonra o size tekrar yazmış konuşmuşsunuz. Bir anda ne oluyor da siz ona mağazadan kıyafet fotoğrafı atıyorsunuz. Siz zaten ona yazmaya , konuşmaya dünden razı halde bekliyorsunuz. Adam da bunun farkında.

Tahlil sonucunu yorumlayacagim demedim.Onun her 20 günde baktırdığı Bir değer var.O değerin belirli bir sınırda kalması gerekiyor. Kalp hastası olduğu için önemli.Yukselirse emboli düşerse pıhtı olur.
Alıntıları okudukça şok oluyorum. Adam eski eşinizin arkadaşı, köylüleri küçümsemiyorum kimse yanlış anlamasın üstelik 40tan sonra size verebileceği muhtemelen çok bir şey de yok. Ne işiniz var bu adamla?

Gece gece beynim yandı bu konuda. Madem aynı köyden senelerdir tanışıyorsunuz. Eski eşinizin arkadaşıyla ne işiniz var? Adam sizi kaç kere reddetmiş daha önce. Neden hâlâ ısrarla konuşmaya devam ediyorsunuz. Diğer uygulamalardan engelleyip telegramdan engellemeyi unuttum yazmışsınız. Sonra o size tekrar yazmış konuşmuşsunuz. Bir anda ne oluyor da siz ona mağazadan kıyafet fotoğrafı atıyorsunuz. Siz zaten ona yazmaya , konuşmaya dünden razı halde bekliyorsunuz. Adam da bunun farkında.
Aa evet bu doğru.Ikimizde birbirimize hayır diyemiyoruz.Karsilikli olarak her halde onlarca defa engelledik.Oyle de olmuyor böyle de

Alıntıları okudukça şok oluyorum. Adam eski eşinizin arkadaşı, köylüleri küçümsemiyorum kimse yanlış anlamasın üstelik 40tan sonra size verebileceği muhtemelen çok bir şey de yok. Ne işiniz var bu adamla?
Ben de çok sordum bu soruyu kendime.Aslinda bu adamda olan şeyler eski evliliğimde yokluğunu çektiğim yada sorun yaşadığım şeyler. Mesela alkol.Eski eşim için alkol her zaman benden öndeydi. Hasta olsam bir bardak su getirmezdi.Hayatimda ben 1 dal çiçek almadım. Hiçbir zaman sen de yoruldun lafını duymadım.Kendimden fedakarlık yaparak onun için yaptığım hiçbir şeyin kıymeti olmadı.Yapmasaydin dedi.Ben hayatımda ilk defa sen de yoruldun lafını bu adamdan duydum.Ya da kahve yapayım mı sana cumlesini.Ya da aç değilim ama tadını bakarım kibarligini.Bana maddi bisey vermesin .Bana değer versin yeterli su saatten sonra.Bu arkadaş bulunmaz hint kumaşı mı hayır. Dört dörtlük asla kavga etmeden mutlu mesut yaşarız mı o da hayır.Ama bir defa gel çay demledim otur içelim desin başka bir beklentim yoktur

Aşık olduğum adama hislerimi açıkça söyledim Teşekkür etti.Ama aynı duyguları paylaşmadigini belirtti. Ben de mümkünse beni sosyal medyadan WhatsApp her yerden engellemsini istedim.Ben yapamam sen yap dedi.Hayir ben kendime güvenmiyorum engeli açarım dedim.Yalvardim.Rica ettim.Lutfen beni engelle ki daha kolay unutayım dedim. Yok.Engellemedi. Bu şekilde içimde hala umut kalıyor ama. Niyeti ne olabilir
Dünyadaki son erkek bu mu? Hayatınız hep böyle boş, amaçsız, ezik mi geçti? Reddedilmenin üstünden yıl geçmiş. Hiç mi önünüze hayatınıza bakmadınız, başkalarıyla tanışmadınız? 20 senedir tanıdığınıza göre evliyken de bu adam çevrenizdeydi, eşinizle arkadaşken siz de vardınız. Şimdiden başlamışsınız ilacını doktorunu tahlilini takip etmeye, bir iki seneye kucağınıza düşer. Size ne adamın değerinden embolisinden? Mahremiyet diye bir şey var, niye tıbbi bilgilerini sizinle paylaşsın?

47 yaşında kazık kadar herife ergen oğlanmış gibi mont beğendirmeye çalışmak bir bana mı komik geldi?

Dünyadaki son erkek bu mu? Hayatınız hep böyle boş, amaçsız, ezik mi geçti? Reddedilmenin üstünden yıl geçmiş. Hiç mi önünüze hayatınıza bakmadınız, başkalarıyla tanışmadınız? 20 senedir tanıdığınıza göre evliyken de bu adam çevrenizdeydi, eşinizle arkadaşken siz de vardınız. Şimdiden başlamışsınız ilacını doktorunu tahlilini takip etmeye, bir iki seneye kucağınıza düşer. Size ne adamın değerinden embolisinden? Mahremiyet diye bir şey var, niye tıbbi bilgilerini sizinle paylaşsın?

47 yaşında kazık kadar herife ergen oğlanmış gibi mont beğendirmeye çalışmak bir bana mı komik geldi?
Mont begendirmiyorum.Decathlon benim bulunduğum ilde var.Gidip canlı görür musun dedi .Kumaşlarına bakar mısın dedi tamam dedim.Bunu kim istese yaparım yani.onemli bisey degilki. Tahlil de çok ciddi bir kalp ameliyatı geçirdi. Yeni 1 sene oldu.Ilac ayarı konusunda benim kuzenim sağlıkçı sürekli ona danıştik. Yani bu da özel bisey degil

Flörtumsu olduğum sahisla 3 gündür gerginiz.Ve bence ondan kaynaklı.Az önce maddiyatsal birsey için mesaj atti. mont almıştık internetten. O gelmiş. Büyük gelmiş.Yani mont konusu gerçekten sabrimi tasirdi.Bende cvp olarak kırgın ve kızgın olduğumu.Su anda zorla cvp yazdığımı ve bu akşam yazmak istemediğimi belirttip iyi akşamlar dedim.Yarin ne yapayım. Biliyorum ki üste çıkacak.Ben mi yazmalıyım.yazmamali miyim.Destek istiyorum fikir istiyorum
Olayı tam olarak anlatmamışsınız ki?Kızgın olduğunuz şey ne mesela?

Olayı tam olarak anlatmamışsınız ki?Kızgın olduğunuz şey ne mesela?
Cuma gününden beri tuhaf davranması.Yazdim aslında.O ara cok daha önemli konular varken onlara kayıtsız kalması.hatta dün sordum derdin ne diye.Yoruldum islerden dedi.Tamam dedim .doğrudur.benle bir sorunun var dedim.Yok sana öyle gelmiş dedi.Bugun öğlen gibi hastaneye gideceğini söyledi. Ben de öğleden sonra yazdım. Sonuç ne oldu diye bekliyorum demiş.tamam çıkınca yazarsın dedim.yazmadi.normalde neredeyse her akşam konuşuruz aramadi.Gecenin saat 10 nunda mont olmadı yazmış.Bu geçen 3 akşam da aramadı.Yani kesinlikle vardı bisey

Eski konularınıza baktım.
Bence artık ciddileşip sizinle bir yol çizip çizmeyeceğini sorun. Eğer çizmeyi düşünmüyorsa artık iletişinizi keseceğinizi kendi yolunuza bakacağınızi söyleyin.
Eğer gelecek varsa mutlu mesut yaşar gidersiniz yoksa da kendinize eziyet etmeyi bırakın gerçekten yolunuza bakın.

Bence artık ciddileşip sizinle bir yol çizip çizmeyeceğini sorun. Eğer çizmeyi düşünmüyorsa artık iletişinizi keseceğinizi kendi yolunuza bakacağınızi söyleyin.
Eğer gelecek varsa mutlu mesut yaşar gidersiniz yoksa da kendinize eziyet etmeyi bırakın gerçekten yolunuza bakın.
Evet siz benim mantıklı tarafım.Dogru olan. Hem de çok doğru olan

Mont begendirmiyorum.Decathlon benim bulunduğum ilde var.Gidip canlı görür musun dedi .Kumaşlarına bakar mısın dedi tamam dedim.Bunu kim istese yaparım yani.onemli bisey degilki. Tahlil de çok ciddi bir kalp ameliyatı geçirdi. Yeni 1 sene oldu.Ilac ayarı konusunda benim kuzenim sağlıkçı sürekli ona danıştik. Yani bu da özel bisey degil
Kendinizi kandırmayın. Karı koca denkleminde size gram faydası olmayan bir adamı bırakıp faydası olmayacak başka adama tutunmuşsunuz. Nedir bundan beklentiniz, sadece yiyelim içelim alış veriş yapalım mı? Bunu kankalar arkadaşlar yapıyor, aşk sevgi değil bunlar. Arkadaşımız da yiyecek ikram ettiğinde tadına bakarız veya çay demledim gel içelim dediğinde içeriz. Bunda ne duygusu ne hissi olabilir? İlk kez bana o dedi o yaptı o söyledi... Soruma cevap vermediniz, hiç mi başka adamla adamlarla tanışmadınız? Öğretmensiniz, iş çevreniz var, hiç mi ilginizi çeken biri olmadı da 20 yıllık ahretliğe kaldınız? Yok olmadı diyorsanız doktora görünmenizi tavsiye ederim. Kınamak aşağılamak maksadında değilim, gayet içten yazıyorum lütfen bir psikologla görüşün. Yaşınızı yazmasaydınız sizi liseli ergen veya üniversiteye yeni başlamış genç kız sanardım.

Kendinizi kandırmayın. Karı koca denkleminde size gram faydası olmayan bir adamı bırakıp faydası olmayacak başka adama tutunmuşsunuz. Nedir bundan beklentiniz, sadece yiyelim içelim alış veriş yapalım mı? Bunu kankalar arkadaşlar yapıyor, aşk sevgi değil bunlar. Arkadaşımız da yiyecek ikram ettiğinde tadına bakarız veya çay demledim gel içelim dediğinde içeriz. Bunda ne duygusu ne hissi olabilir? İlk kez bana o dedi o yaptı o söyledi... Soruma cevap vermediniz, hiç mi başka adamla adamlarla tanışmadınız? Öğretmensiniz, iş çevreniz var, hiç mi ilginizi çeken biri olmadı da 20 yıllık ahretliğe kaldınız? Yok olmadı diyorsanız doktora görünmenizi tavsiye ederim. Kınamak aşağılamak maksadında değilim, gayet içten yazıyorum lütfen bir psikologla görüşün. Yaşınızı yazmasaydınız sizi liseli ergen veya üniversiteye yeni başlamış genç kız sanardım.
Ben birine çok zor ısınır çok zor güvenirim. Dokunmak çok büyük bir olaydır benim için.Dokunabildigim insan sayısı azdır. Babama dokunamam mesela.kimseye sarılamam. Kimseyle hosgeldin güle güle anlamında yanak yanağa öpüşmem.ogrencilerime asla dokunmam.ancak Allah korusun düşerlerse falan.Onun dışında fiziksel sınır çok önemlidir. Hayatımda Dokunmak istediğim nadir insanlardan. Herkes için olmuyor bende bu duygu.

Bu yazdığınız sıradan bir erkek ve kadın için geçerli. Eski kocanın yakın arkadaşıyla da ilişki yaşanmasın bi zahmet. Bu üçlüden biri bir gün mutlaka patlar, eski defterler açılır, olmayacak laflar sözler işitilir. Konu sahibiyle bu adamın çok önemli ve asla unutulamayacak bir ortak noktası var. Bugün evlenseler bile hep ortalarında olacak. Birinin eski kocası diğerinin yakın arkadaşı. Yol belli köy belli.
Çünkü eski eşimin çocukluk arkadaşı kankasi.Kapi komşusu. Böyle dipdipe evleri.Hala arkadaşı.

Bu adamla kültürel açıdan denk misiniz onu merak ettim. Bir de madem bu işin oluru yok sonu ne olacak o zaman? Konuşalım eğlenelim ee nereye varacak böyle? Şu da var yani nasıl hala kafanız kaldırıyor bu tarz şeyleri anlamıyorum. Gerçekten yaşları yazmasaydınız konuyu okuyup 19-20 yaş ilişkisi derdim

Adamin hayatindaki yeriniz adam baskasini bulana kadar. Sonra size "ben iliskiye basladim, gorusmemiz konuşmamız dogru degil" diyecek. Siz de sifira sifir elde var sifir, senelerinizi imkansiz ask diye romantize ettiginiz, flortumsu bir seyle heba etmis olacaksiniz.

Back
X