İyi de adam sizi sevmediğini söylemiş zaten diyorsunuz ki tahlil sonuçlarını atmadıEvet evet.Bu vatandaş benim 20 senelik arkadaşım.Yani eski eşimin vasıtasıyla. Eski eşimin çocukluk arkadaşı.Bu yüzden olmuyor ,aten
Koskocaman insanlarsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de adam sizi sevmediğini söylemiş zaten diyorsunuz ki tahlil sonuçlarını atmadıEvet evet.Bu vatandaş benim 20 senelik arkadaşım.Yani eski eşimin vasıtasıyla. Eski eşimin çocukluk arkadaşı.Bu yüzden olmuyor ,aten
Külliyen hatada ısrarcısınız... Yanlışı geçmişiniz hatada ısrarcısınız siz.Çünkü eski eşimin çocukluk arkadaşı kankasi.Kapi komşusu. Böyle dipdipe evleri.Hala arkadaşı.Boyle bisey mümkün değil yani.Koyde kimse yüzüne bakmaz.
Biz duygular ve mantık arasında hayatını harcayan grubuz.Duygularimiza da dur diyemiyoruz mantığımıza da yeniliyoruzİyi de adam sizi sevmediğini söylemiş zaten diyorsunuz ki tahlil sonuçlarını atmadı
Koskocaman insanlarsınız
Zannediyor ki eski kocamın çocukluk arkadaşı ondan bana açılamıyor adamın istemediğini sevmediğini kabul etmiyorKülliyen hatada ısrarcısınız... Yanlışı geçmişiniz hatada ısrarcısınız siz.
Gün doğmadan neler doğar derler ama Allah aşkına siz mesaj musaj atmayın. Konuyu net bitirin çok mesaj atacaksınız
Öyle değil.O da kabul ediyor ama Oluru yok.Sen kendini benim yerime koymuyorsun diyor.insanlar bana ırz düşmanı olarak bakacaklar. Ben daha önce sizin evinize girdim o sofrada yemeğinizi yedim.Millet bunları söyleyecek benim onurum şerefim nerede kalacak diyor falan.hakli mi evet ne yazık kiZannediyor ki eski kocamın çocukluk arkadaşı ondan bana açılamıyor adamın istemediğini sevmediğini kabul etmiyor
Hepsi eski koca yüzünden
Madem o kendini haklı görüyor siz haklı görüyorsunuz bu flörtümsu muhabbet ne o zaman ??Öyle değil.O da kabul ediyor ama Oluru yok.Sen kendini benim yerime koymuyorsun diyor.insanlar bana ırz düşmanı olarak bakacaklar. Ben daha önce sizin evinize girdim o sofrada yemeğinizi yedim.Millet bunları söyleyecek benim onurum şerefim nerede kalacak diyor falan.hakli mi evet ne yazık ki
Bu sonu bence artık.Ben herhangi bir şekilde iletişim kurmayı düşünmüyorumMadem o kendini haklı görüyor siz haklı görüyorsunuz bu flörtümsu muhabbet ne o zaman ??
Ne haklısı ya! O zaman hiç konuşmasın sizinle! Gece gündüz sohbet muhabbet gülüyoruz eğleniyoruz yedi yirmi dört harika zaman geçiriyoruz derken ırz düşmanı olmuyor mu? Bu racona ters değil mi? Bu erkekliği bırak adamliga ters değil mi ya?!Öyle değil.O da kabul ediyor ama Oluru yok.Sen kendini benim yerime koymuyorsun diyor.insanlar bana ırz düşmanı olarak bakacaklar. Ben daha önce sizin evinize girdim o sofrada yemeğinizi yedim.Millet bunları söyleyecek benim onurum şerefim nerede kalacak diyor falan.hakli mi evet ne yazık ki
Görüşmeniz için bir neden kalmamış ki ortada madem olurunuz yok o kadar Şerefinin düşkünü bu adam sizle niye konuşuyor yada siz niye onunla konuşup zaman kaybediyorsunuz ??Bu sonu bence artık.Ben herhangi bir şekilde iletişim kurmayı düşünmüyorum
Ben de olaya ne taraftan bakacağımi şaşırdım.Herkes haklı yani bu konuda .Ben kendimce haklı.o da haklı.sizin yorumunuzda haklı.Kim ne taraftan bakarsa haklı oluyor.Ne haklısı ya! O zaman hiç konuşmasın sizinle! Gece gündüz sohbet muhabbet gülüyoruz eğleniyoruz yedi yirmi dört harika zaman geçiriyoruz derken ırz düşmanı olmuyor mu? Bu racona ters değil mi? Bu erkekliği bırak adamliga ters değil mi ya?!
Yok yanyana yasamıyorlar.Sadece yazları 3 5 gün karsilasiyorlar.eski eşim köyde yaşamiyor.Ama adı çocukluk arkadaşı işte.Yani öyle 24 saat birlikte vakit geçiren kanka değiller.Ama çocukluktan arkadaş. Yani eski eşim koye gittiğinde mecbur yuzyuze bakıyorSizin en yakın arkadaşınız eski kocanızla montuna ilacına kadar ilgilense rahatsız olmaz mısınız? Millette hiç etik kalmamış. Köyde yaşayan adamları birbirine düşürme niyetiniz mi var? Kimsenin yakınında yöresinde tutmaması, evine bile sokmaması gereken birisiniz. Eski kocanın en yakın arkadaşına göz koymak nedir, üstelik adamlar hala görüşüyor ve yan yana yaşıyorlar. 44 yaşındaki kadında hayat tecrübesi, öngörü, izan vs beklersin ama asla yapılmaması gereken en basit hatayı yapıyor. İkiniz de zehirlisiniz.
Living is easy with eyes closedBen de olaya ne taraftan bakacağımi şaşırdım.Herkes haklı yani bu konuda .Ben kendimce haklı.o da haklı.sizin yorumunuzda haklı.Kim ne taraftan bakarsa haklı oluyor.
İngilizce öğretmeniyim. Sert kayaya olduLiving is easy with eyes closed
Maşallah İngilizce de yazım kuralları noktalama işaretleri muhteşem ama ilk mesajınız da Türkçe yi katletmişsinizİngilizce öğretmeniyim. Sert kayaya oldu
For me feeling with closed eyes is easy.When I open them, I have to see everthing in real forms.Also this is correct for ears.When I close them ,there is no voice of the others
İngilizce öğretmeniyim. Sert kayaya oldu
For me feeling with closed eyes is easy.When I open them, I have to see everthing in real forms.Also this is correct for ears.When I close them ,there is no voice of the others
İngilizceciyim.Ingilizceyi yazarken dikkat ettim.Kucuk I yapsam aaaa sen kesin öğretmen değilsin derler. Bi de tırnaklarım uzun.Yazarken ben s basıyorum onlar e yeMaşallah İngilizce de yazım kuralları noktalama işaretleri muhteşem ama ilk mesajınız da Türkçe yi katletmişsiniz
Gerçekten öğretmen misiniz??