- 24 Ağustos 2022
- 4.919
- 20.758
- 258
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatalı değil o söz sanatı bi kereYetişememişim ama zaten bana kalana kadar herkesler yazmış hshxhs cümle hatalı
Onu okurken kahroldum, travma geçirdim, neler yaşadım bilemezsin bdbdbBide ablam every spices derken hiç mi elin titremedi
Edebi tarafım ölmüş o zaman benimHatalı değil o söz sanatı bi kere![]()
Çocuğu kenara koydum tekrar bakmak için hahxhshxhshdOnu okurken kahroldum, travma geçirdim, neler yaşadım bilemezsin bdbdb![]()
Tansiyonum oynadı görünce.Bide ablam every spices derken hiç mi elin titremedi
Montu bu almış yoksa niye montun muhabbeti dönsün. Soyleyemiyor tepki alacağı içinMont ne alaka hiç anlamadım. Maddiyat konunun neresinde? Mont büyük geldiyse iade etsin sizden ne bekliyor bu konuda siz mi yapacaksınız iadesini?
Başka edebî cümleleri de var bak bak nfjfjEdebi tarafım ölmüş o zaman benim
Çocuğu kenara koydum tekrar bakmak için hahxhshxhshd
Bitirdi bizi gece geceBide ablam every spices derken hiç mi elin titremedi
Ben geçici hafıza kaybı yaşadımOnu okurken kahroldum, travma geçirdim, neler yaşadım bilemezsin bdbdb![]()
Montun parasını bu ödemese adam zaten niye alakasız saatte montun iadesini söylesinMontu bu almış yoksa niye montun muhabbeti dönsün. Soyleyemiyor tepki alacağı için
saçma sapan konulara yorum yaptığım için yine kendime kızıyorum.Montu bu almış yoksa niye montun muhabbeti dönsün. Soyleyemiyor tepki alacağı için
tek saçma şey mont mu ?Mont onun.Beraber beğenip sipariş vermiştik.Kargo gelmiş .denemiş olmamış. 2 3 gündür tuhaf davranıyordu.Gun içinde sürekli mesaj atardı arardı ama 2 gündür nadiren iletişim kurdu.Aktif olarak çalışmıyor. Yani köyde yaşıyor. Tabii ki koy işleri de yoğundur. Bugün doktora gitti gündüz.tahlil sonuçlarını yaz dedim.yazmadi.Aksmalari konuşuruz aramadı.Sonra saat 22. De mont demiş.Ben de çok saçma buldum yani
Sadakan olsun bosver böyle degisik antin kuntin seylere takilmayin. Ihtiyaci birine aldiginu varsay konu kapansin. Maddi bir konuya bidaha girmeyin. Madem kendisinden kaynakli ( sana göre) ozaman cabalama. Cabasini seyret al misir eline bekle :)Flörtumsu olduğum sahisla 3 gündür gerginiz.Ve bence ondan kaynaklı.Az önce maddiyatsal birsey için mesaj atti. mont almıştık internetten. O gelmiş. Büyük gelmiş.Yani mont konusu gerçekten sabrimi tasirdi.Bende cvp olarak kırgın ve kızgın olduğumu.Su anda zorla cvp yazdığımı ve bu akşam yazmak istemediğimi belirttip iyi akşamlar dedim.Yarin ne yapayım. Biliyorum ki üste çıkacak.Ben mi yazmalıyım.yazmamali miyim.Destek istiyorum fikir istiyorum