Böyle bir nedenden canım yandı

Plutonn0508

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
343
182
33
Selamlar.
Benim sevdiğim biri var. İyi anlaşıyoruz. Güveniyorum ona. Çok beğeniyorum. Kısacası çok seviyorum. Ama iş yerinden biri sevgisini itiraf etmiş sevgilime. Bunu bana söyledi ve kendimi çok kötü hissettim. Cevap olarak şu anda böyle bir şeye hazır değilim, zor şeyler yaşadım demiş kıza. Kız da hemen olmak zorunda değil demiş. Nasılsa vazgeçer diyor. Ben sen ne dedin diye sorgulayınca söyledi. Neden sevgilim var demedin dedim. Ben kimseyi üzemem, kırıcı olur dedi.

Ben çok güveniyorum ama bu olay yüzünden guvenim sarsıldı. Her an terkedilecekmisim gibi hissediyorum. İçim acıdı. Kıza da ümit vermiş gibi olmuş. Bana güvenin sarsıldı diyor. Kendi de farkında.

Bu durum aramızda sorun olusturur mu sizce onu kaybetmek istemiyorum. Sanki davranislarimdan her an rahatsiz olacak ve gidecek gibi hissediyorum.
Ekleme
Olay tam olarak şu şekilde gelişti. Ben arkadaslarimla otururken sevgilin ne is yapiyor dediler. Ben ozelde calisiyor dedim. Nerde dediler. Fabrikada dedim. Kiz da annem ben fabrikada çalışan biriyle gorussem beni yolar dedi. Bu olayi sevgilime anlattim bozuldu biraz. Sonra asker alimlari vardi onlara basvurmasini önerdim. Istemiyorum dedi. Boyle bir tartisma cikti aramizda. Bana ben bu kadar sevilmicek biri değilim dedi. O sekilde beni baskalarina itiyorsun dedi. Bu olayi anlatti. Durum böyle gelişti. Durup dururken anlatmadi. Face uzerinden soylemis kiz. Sevgilim facebookunu dondurdugunu soyledi. Bir hafta geçti hala donuk. Eski isyerinde calistigi bir kizmis. Surekli gormicek ama gorme ihtimali var. Surekli fabrika değiştiriyor cunku isinden dolayi. Nasilsa unutur dedi. Ben umit vermissin dedim. Bilmiyorum.

Son düzenleme:
Sevgilisi olduğunu söylememiş. Açık kapı bırakmış. Seninle kafasına yatan bir şey olmadığında pat diye ona gidecek. Sana da yolunu yapmış işte. Bir de onun totosu kalkmıştır şimdi. Çekilmez hiç. Öf şu erkek milleti.

Olayın tamamen yalan olma ihtimali de var. Sevgilin ego kasmış da olabilir.

Kafanda en ufak bi soru isareti varsa bile o iliski uzun surmez ama senin kafanda en ufagida gectim bisuru soru isareti kalmis.. ben kimseyi uzemem diye bisey yok kiza bildigin acik kapi birakmis gunun birinde senden ayrilirsa bosta kalmamak icin.. boyle erkeklerden nefret ediyorum ben olsam yol verirdim..

Ee diyelim sevgili degildiniz de evliydiniz, evli oldugunu da mi soylemeyecekti karsisindaki uzulmesin diye? Dogru bir davranis degil yaptigi.

Gitmek istiyorsa gider, birisi ondan hoslandigi an hareketleri degisiyorsa gelecek dusunulmemesi gereken erkek modeli demekki. Sende kendini sartlama kaybetmek istemiyorum diye.

Ona bu kadar güveniyorum demek yerine önce kendinize güvenin o zaman gereksiz korkularınız da gider. Ayrılacak olan her türlü gider, korkularınız sadece beraber geçirdiğiniz vaktin üzerini gölgeler.
Yalnız benim de hoşuma gitmezdi böyle bir şekilde konuşması. Kızın duygularını düşünmek ona mı kalmış.

Şuan böyle bir şeye hazır değilim dediği için, ona açık kapı bırakmış, uyanık davranmış derim ama bunu gelip sana anlattığı için de kusura bakma ama salak herhalde derim. Anlayamadım erkek arkadaşının ne olduğunu açıkçası. Ama doğrusu tabi ki, kız arkadaşım var demesi. Tuhaf bir olay.

Selamlar.
Benim sevdiğim biri var. İyi anlaşıyoruz. Güveniyorum ona. Çok beğeniyorum. Kısacası çok seviyorum. Ama iş yerinden biri sevgisini itiraf etmiş sevgilime. Bunu bana söyledi ve kendimi çok kötü hissettim. Cevap olarak şu anda böyle bir şeye hazır değilim, zor şeyler yaşadım demiş kıza. Kız da hemen olmak zorunda değil demiş. Nasılsa vazgeçer diyor. Ben sen ne dedin diye sorgulayınca söyledi. Neden sevgilim var demedin dedim. Ben kimseyi üzemem, kırıcı olur dedi.

Ben çok güveniyorum ama bu olay yüzünden guvenim sarsıldı. Her an terkedilecekmisim gibi hissediyorum. İçim acıdı. Kıza da ümit vermiş gibi olmuş. Bana güvenin sarsıldı diyor. Kendi de farkında.

Bu durum aramızda sorun olusturur mu sizce onu kaybetmek istemiyorum. Sanki davranislarimdan her an rahatsiz olacak ve gidecek gibi hissediyorum.

hem şiş yiyeyim hem kebap demiş sevgili müsveddesi. sevgilisi olan, seven insan bunu açıkça belli eder, her ortamda söyler ve bundan birisi alınacak/gücenecek diye çekinmez.
her an terkedilecek gibi hissediyorsun ama onu kaybetmek istemiyorsun???? bu nasıl bi özgüvensizlik. vur kıçına tekmeyi bu kadar basit.
şu ciğeri beş para etmez herifleri adam yerine koyuyorsunuz onların da totosu tavana vuruyor..

Selamlar.

Bak bak bak onu da yedekte tutmak istiyor. Bir de gelmiş sana anlatıyor. Pes.. Yapacak tek bir şey var resti çekeceksin..

o seni terk edecek

bence sen onu terk et , çünkü aklı kızda kalmış ve illa o kızla birşeyler yaşamak isteyecek

Selamlar.

ANLAMADIM ki sevgiliniz sizi seviyor ve sayıyor ise şuanda hazır değilim ama önümüzdeki ay hazır olabilirim gibi bir kapı neden aralamış.Neden varlığınızdan bahsetmemiş.

Sevgilinizin yaptığı üzmemek değil, açık kapı bırakmak oluyor. Kimseyi üzemem ne ya ayrıca... İnsan böyle konularda net olmalı, asıl üzücü olan net olmamak, boşuna umut vermektir olur çünkü.

Bir de tavırlarımdan rahatsız olur mu, terk eder mi, kaybetmek istemiyorum moduna girmişsiniz ya, çok sinir bozucu kusura bakmayın. Adam neyin peşinde, siz neyin derdindesiniz? İlişkinize gereken saygıyı bile gösteremiyor beyefendi. Bulunmaz hint kumaşı gibi yapışmayın böyle tiplere. Ayrıca güveniniz sarsılmasa sizde bir tuhaflık olurdu. Tam da güven sarsacak bir olay bence yaptığı.

Yok o baya baya cebe atmış. Kaybetseniz daha az hasar alırsınız bu ilişkiden.

Back
X