Böyle bir nedenden canım yandı

Kıza kapıyı açtı mı bilmem ama bu olayı pişkince anlatan adam size kapıyı kapatmış belli ki.

bunu senin yaptığını duysa düşüncesi ne olur? ne kadar saçma o zaman sevmiyor ki kıza sevgilim var diyememiş belki kız gönlünü yapmak için uğraşacak nereden biliyor

Olay tam olarak şu şekilde gelişti. Ben arkadaslarimla otururken sevgilin ne is yapiyor dediler. Ben ozelde calisiyor dedim. Nerde dediler. Fabrikada dedim. Kiz da annem ben fabrikada çalışan biriyle gorussem beni yolar dedi. Bu olayi sevgilime anlattim bozuldu biraz. Sonra asker alimlari vardi onlara basvurmasini önerdim. Istemiyorum dedi. Boyle bir tartisma cikti aramizda. Bana ben bu kadar sevilmicek biri değilim dedi. O sekilde beni baskalarina itiyorsun dedi. Bu olayi anlatti. Durum böyle gelişti. Durup dururken anlatmadi. Face uzerinden soylemis kiz. Sevgilim facebookunu dondurdugunu soyledi. Bir hafta geçti hala donuk. Eski isyerinde calistigi bir kizmis. Surekli gormicek ama gorme ihtimali var. Surekli fabrika değiştiriyor cunku isinden dolayi. Nasilsa unutur dedi. Ben umit vermissin dedim. Bilmiyorum.

Selamlar.
Benim sevdiğim biri var. İyi anlaşıyoruz. Güveniyorum ona. Çok beğeniyorum. Kısacası çok seviyorum. Ama iş yerinden biri sevgisini itiraf etmiş sevgilime. Bunu bana söyledi ve kendimi çok kötü hissettim. Cevap olarak şu anda böyle bir şeye hazır değilim, zor şeyler yaşadım demiş kıza. Kız da hemen olmak zorunda değil demiş. Nasılsa vazgeçer diyor. Ben sen ne dedin diye sorgulayınca söyledi. Neden sevgilim var demedin dedim. Ben kimseyi üzemem, kırıcı olur dedi.

Ben çok güveniyorum ama bu olay yüzünden guvenim sarsıldı. Her an terkedilecekmisim gibi hissediyorum. İçim acıdı. Kıza da ümit vermiş gibi olmuş. Bana güvenin sarsıldı diyor. Kendi de farkında.

Bu durum aramızda sorun olusturur mu sizce onu kaybetmek istemiyorum. Sanki davranislarimdan her an rahatsiz olacak ve gidecek gibi hissediyorum.
Yaa ne kadar zeki bir erkek arkadasiniz var, guven kirdiginin farkina varmis. Cevabini itiraf etmesi de ayri bir zeka gostergesi.
Kiza acik kapi birakmiş, siz sahi guvenmeye devam edecek misiniz?

Ohh ne alâ memleket.. adamdaki rahatlığa bak. Birak gitsin böylesi arkadaşım ya bir elim yağ da bir elim bal da olsun istiyor..utanmadan bir de söylüyor. Güvenme..

Sevgilinize telefon açıp allahin sevgili kuluymuşum benim isyerinden bir cocuk da is çıkışı bir sey konusabilir miyiz dedi konustuk benden hoşlanıyormuş dedi deyin. Bende hazır fırsat beni anla diye senin dediklerini ona dedim haberin olsun beni boştayım sanıyor deyin:halay:
Yalan söylüyorsun derse de yalan borcum yok sen bilirsin deyip geçin, sinek küçük ama mide bulandırır derler içine bir kurt düşsün onun da.

Sen bu saçmalığa inandıysan devam et konu sahibi. Üstüne de bi soda iç. Sevgilin kendine yedek paraşüt almış hayırlı olsun.

Back
X