Böyle bir ruh hastası ile karşılaşmış olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dryfc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Karşılaştım maalesef. Sanalda aynı şekilde. O kadar iyi yalan söylüyordu ki dediklerine başta inanıyordum zamanla çözdüm ama hala ona inanan insanlar var etrafında. Benimki daha zeki bi manyak ve hastalık derecesinde yalancı. Dediklerine kendi de inanıyor hatta. Madde kullandığını düşünüyorum zaten bi ara kullanmıştım demişti.

evet oyle ruh hastası bırkac kısı tanıdım bana takıntılı bır cocukda oldu gecmıste
ama ben sızın gıbı muhattap olmadım onla hıc ve bu sekılde kafama takmadım
hele msn zamanları falan dıyorsunuz ben ortaokul lısedeyken populerdı msn kac yıl gecmıs gıtmıs bosverın
O kadar yıl geçti yine de atlatamadım sanırım bu travmayı. Bu karaktersiz kişi yüzünden çok zor üzüntülü zamanlar yaşadım. Davranışlarıma, hareketlerime o kadar dikkat etmeme rağmen bu tarz iftiralara maruz kaldığımı duymak beni sarsmıştı. Keşke korkmasaydım da ahlaksızlığını yüzüne vursaydım bu insanın. Belki o zaman kendisi korkardı.

Bu kişi benim çalıştığım alanda işe başlamış. Umarım yaşadığım, çalıştığım şehre gelmez. Hayatım boyunca asla bir daha karşılaşmak istemediğim iğrenç biri bu. Sosyal medyada kendi kendine bir şeyler yazmış bahsettiği zamanlarda benimle konuşuyordu. Güya o zamandan bu zamana kaç küsür yıllık ilişkisi bitmiş. Belki kendi kendine hayal dünyasında yaşıyor ya da başka bir oyun oynuyor bilmiyorum. Dilerim o zamanlardan bu yana konuştuğu kişi ben değilimdir. O kafadaki insandan her şeyi beklerim.

Ya ates olsa curmu kadar yer yakar. Hic takmaya degmez bildigin takintili. Benim universitede boyle takintili biri vardi kendikendine sevgiliyiz falan saniyordu mesajlar atiyordu kac sene takildi kendikendine :KK70: basta normal insan zannedip konustum baktim degisen bir sey yok hic sallamadim bana ne elin delisiyle ben mi ugrasacagim. Ben nisanlaninca pesimi birakti :) evlenmeseymisim demek ki beklermis:))))

O kadar yıl geçti yine de atlatamadım sanırım bu travmayı. Bu karaktersiz kişi yüzünden çok zor üzüntülü zamanlar yaşadım. Davranışlarıma, hareketlerime o kadar dikkat etmeme rağmen bu tarz iftiralara maruz kaldığımı duymak beni sarsmıştı. Keşke korkmasaydım da ahlaksızlığını yüzüne vursaydım bu insanın. Belki o zaman kendisi korkardı.
yok ınanın korkmazdı onlar korkmaz ve utanmazlar en ıyısı bu kısılerden olabıldıgınce uzaklasmak ve hıc muhattap olmamak ınanın
hastalar bunlar normal degıller

Karşılaştım maalesef. Sanalda aynı şekilde. O kadar iyi yalan söylüyordu ki dediklerine başta inanıyordum zamanla çözdüm ama hala ona inanan insanlar var etrafında. Benimki daha zeki bi manyak ve hastalık derecesinde yalancı. Dediklerine kendi de inanıyor hatta. Madde kullandığını düşünüyorum zaten bi ara kullanmıştım demişti.
Öyle bir hayal dünyasında yaşıyorlar ki kendileri de ayırt edemiyorlar sanırım sahte ile gerçeği. Benim adıma bir sitede hesap açmıştı tamamen benim bilgilerim vardı o profilde. Ulaştım site yönetimine kapattırdım ancak bu hastalıklı insanların ne yapacağı hiç belli olmuyor ki.

Öyle bir hayal dünyasında yaşıyorlar ki kendileri de ayırt edemiyorlar sanırım sahte ile gerçeği. Benim adıma bir sitede hesap açmıştı tamamen benim bilgilerim vardı o profilde. Ulaştım site yönetimine kapattırdım ancak bu hastalıklı insanların ne yapacağı hiç belli olmuyor ki.
Ben gerçek adımı söylememiştim paranoyak bi insan olduğum için. Şimdi şükrediyorum buna. Çünkü sanalda ne kadar ulaşabileceği insan varsa bir şekilde ulaşıp benim hakkımda yalanlar atıyormuş. Kulağıma gelince de hesap sordum asla kabul etmedi. ve o kadar inandırıcı konuşuyor ki gözümle görmesem arkamdan dediklerini inanırdım.

yok ınanın korkmazdı onlar korkmaz ve utanmazlar en ıyısı bu kısılerden olabıldıgınce uzaklasmak ve hıc muhattap olmamak ınanın
hastalar bunlar normal degıller
Kesinlikle öyle. Ailem için o kadar üzüldüm ki. Onları böyle bir insanla muhatap olmak zorunda bıraktığım için hala üzüntü duyuyorum. Böyle karaktersiz insanların bir kişiyi bile iftiralarına inandırma ihtimalleri bile beni üzüyor. Ahlaksızca atılan iftiralar ve bu insan yüzünden yerle bir olan karşı cinse güvenim. Böyle ruh hastalarından korusun hepimizi Allah.

Ben gerçek adımı söylememiştim paranoyak bi insan olduğum için. Şimdi şükrediyorum buna. Çünkü sanalda ne kadar ulaşabileceği insan varsa bir şekilde ulaşıp benim hakkımda yalanlar atıyormuş. Kulağıma gelince de hesap sordum asla kabul etmedi. ve o kadar inandırıcı konuşuyor ki gözümle görmesem arkamdan dediklerini inanırdım.
Allah korumuş sizi ki o an gerçek isminizi vermemişsiniz. Umarım bir daha böyleleriyle karşılaşmayız hiçbirimiz.

Ya ates olsa curmu kadar yer yakar. Hic takmaya degmez bildigin takintili. Benim universitede boyle takintili biri vardi kendikendine sevgiliyiz falan saniyordu mesajlar atiyordu kac sene takildi kendikendine :KK70: basta normal insan zannedip konustum baktim degisen bir sey yok hic sallamadim bana ne elin delisiyle ben mi ugrasacagim. Ben nisanlaninca pesimi birakti :) evlenmeseymisim demek ki beklermis:))))
Açıkçası bu karaktersizin günün birinde yine aynı iğrenç iftiralarla insanları kandırmasından korkuyorum. Kendi kendine yaşıyor, kendi kendine uyduruyor ve insanlar beni tanımazlarsa inanıyorlar belki de. Allah fırsat vermesin.

Evet.
Kendisiyle mahkemeliğiz.

boyle ınsan cok belkı en yakın sandıgınız kısı sosyopat bılemezsınız kı
okulda ıste sokakta el sıkıstıgınız selam verdıgınız komsu esnaf bılemezsınız
ama herkesede tereddutle yaklasılmaz . mesafe en guzelı genelde bıraz sohbetde ınsanların sectıklerı kelımelerden ne oldukları az cok bellı oluyor . bu guven problemını cozmenız lazım once kendınıze guvenın . ve kendınızle ılgılı sızın bıldıgınız sıze yeter aman ınsanlara oyle soyledı onlar hakkımda ne dusunure takılmamak lazım. bu tedırgınlıgın sonu yok en ıyısı dusunmemek . sosyal medyada da engelleyın kendısını bakmayın hıc
O kadar haklısınız ki. Çok teşekkür ediyorum desteğinizden dolayı her birinize. Benim hesaplarımın hepsinde engelli kendisi. Allah bir daha karşıma çıkarmasın, iftira atmasına fırsat vermesin.

Nasıl bir yol izlediniz? Özel değilse şikayet sebebini öğrenebilir miyim?
Zorla arabaya bindirmeye çalışma. Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma,kaçırma girişimi diyeyim.
İnternette ve telefondan aşırı derecede rahatsız edilme, bir nevi teknolojik taciz.
Sizinki ne?

Bende de var bitane, hem de ne ruh hastası! Sizin anlattıklarınızdan fazlası var eksiği yok onunda...

Evet oldu basimada geldi , anlamadigim neden bugün bazilariniz eski taciz edilme konularini aciyorsunuz ??

Zorla arabaya bindirmeye çalışma. Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma,kaçırma girişimi diyeyim.
İnternette ve telefondan aşırı derecede rahatsız edilme, bir nevi teknolojik taciz.
Sizinki ne?
Benim şu an yaşadığım bir sıkıntı yok ancak zamanında atmış olduğu iftiralar canımı sıkıyor. Kendi kendine kurduğu hayal dünyası tehlikeli geliyor. Günün birinde yine bu insanın yalanlarına iftiralarına maruz kalma konusunda endişelerim var. Çünkü aşırı yalancı hasta ruhlu.

Evet kuzenime kafayı takmış adi bi pislik.Hatta geçenlerde yine hortladı.Kuzenim evlenince kudurdu.Gitmiş kuzenimin fotolarıyla başka isimli hesaplar açmış.Yazdık çizdik şikayet ederiz dedik bizleri engelleyip hesapları dondurdu.Sonra bi baktık yeniden açmış.Polis,savcı korkusu filan olmuyor böylelerin.Gerçi kuzenim kocasına söylemiyor bi söylese görecek gününüde...En güzel yıllarını verdi kuzenim bu adiye.Adam evliymiş.Sahte boşanma kağıdı bile getirmişti önümüze.Hasta bunlar ya ruh hastası çok net.

Diğer platformları bilmem ama kuzeninizin fotoğraflarıyla sahte profili facebookta açıyorsa, facebook'a şikayet ettiğinizde o hesap kapatılıyor. Gerçek hesap sahibine ait foto ve sms mesajları paylaşılırsa facebook bunu dikkate alıp müdahale ediyor hemen.

Evet oldu basimada geldi , anlamadigim neden bugün bazilariniz eski taciz edilme konularini aciyorsunuz ??
Başka kim açmış ? Özellikle denk getirmeye çalışmadım.

Sizinki ne?
Allah korusun bu insandan sizi ve sevdiklerinizi. Dilerim mücadeleniz sonucunda kazanan siz olursunuz.

Back
X