böyle bir şey yaşadıysam intihar ederim.

marilyn, seviyorum seni. Cok guzel ozetlemissin ozellikle son cumlene harfi harfine katiliyorum.

Bir de konuya direk fake değilim diye başlamış artık burada kaçıncı denemesi ise aynı tepkiyi almış demek ki. Bir de aradan 4 ay geçtikten sonra bunu kafaya takmanız tuhaf. Bir de neden toplu tecavüz.
Zaten kadesa hatirladi bir kaç ay önce ayni konuyu açmiş. Benim anlamadiğim 4 aydir neden doktora gitmemiş? Durumu hiç iyi değil.

Bir de konuya direk fake değilim diye başlamış artık burada kaçıncı denemesi ise aynı tepkiyi almış demek ki. Bir de aradan 4 ay geçtikten sonra bunu kafaya takmanız tuhaf. Bir de neden toplu tecavüz.
Fantezi olabiler mi :)

Yaşadığın yerin küçük olması nedeniyle dedikodu olayları ihtimalini anlarım da toplu tecavüz de nedir allahaşkına ya..

Konu sahteyse ve inanmıyorsanız KIB yapmalısınız, ki üye daha 2. sayfada Obsesif olduğunu belirtmiş, psikolojik rahatsızlığı olan biriyle dalga geçmeniz ya da olduğunu zannettiği şeyler hakkında senaryolar türetmeniz hastalığını daha da işin içinden çıkılmaz hale sokuyor, lütfen biraz daha duyarlı olalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…