böyle bir şey yaşadıysam intihar ederim.

okb artı anksiyete var
He varsa tamam. Tecavuze ugramamissin. Hastalik kafasi bu. Ama tedavi olmazsan daha da ilerliycek bu sefer surekli ya evime girdilerse ya dogalgazi acip beni oldurmek istedilerse falan diye de dusunursun gibi gorunuyo gidisat o

Bir uyemiz size ikinci uyelik misin diye sormus
" " diye cevap vermissiniz.

Ikinci uyelik iseniz bunu onceden yonetime bildirmek gerekir. Bununda burada bilgisine vereyim..

Bu satırları yazarken kaç tane içtin?

Mantık olarak yaklaşıyorum.
-Tecavüzcü senin içki içip sızdığını o gece nereden bilsin evini mi gözetliyor?İçki içtiğini nereden biliyor?

-Toplu tecavüz olsa yattığın gibi kalkamazsın diye düşünüyorum bi yerinde bi iz kalır bunu yapcak olan insan değildir çünkü.
-Allah aşkına şu bayıltıcı sprey nerede satılıyor biri bana söylesin ya ben biber gazı bulabildim.
-Bi de kalkıp kusmuşsun o kadar içmedin demek ki miden bulanınca kalkmak aklına gelmiş.

İçin rahat olsun.Ama kapını kilitlemeden yatma.

Okb varmış pardon bunları yazarken kaç tane içtin kısmını geri alıyorum.Nasıl sileceğimi bilemedi burdan yazdım.

Sen dalga geçiyor olmalısın ve su an okuyup egleniyorsun yorumlara 4 ay önce neden intihar etmedin öyleyse şimdi mi intihar edesin geldi.
önce normal insan gibi yaklaşıyorum olaylara üzerinden zaman geçince ve hayatımda bir sorun olmayoınca geçmişe yönelik takıyorum

evet çok yaşıyorum hayatımın hemen her gününde

hiç toplu tecavüze uğrayan duymadınız mı?
o zaman kaygılarınızı kontrol altına almaya uğraşmalısınız.
böyle bir şey olmayacağını siz de biliyorsunuz? sizce toplu bir tecavüze ya da tekil bir tecavüze uğramış olsanız, sızdığınız gibi yataktan kalkmanız mümkün mü?
bu adamlar size tecavüz edecek kadar "vahşi" ama sizi kibar kibar soyup, işleri bittiğinde geri giydirecek kadar "medeni"
yüzünüzde, ağzınızda burnunuzda, bedeninizde hiçbir yara bırakmayacak kadar naif birleşiyorlar ama buna rağmen tecavüz ediyorlar?
evinizi akşam bıraktığınız gibi buluyorsunuz
kimse bir şey kırmamış, yorgan yastık dağılmamış, evde ayakkabı izi yok, çünkü medeni tecavüzcülerimiz aynı zamanda ayakkabılarını çıkaracak kadar da temiz ve titiz.
evde kondom yok.
yatakta çarşafta ne meni artığı var ne de kan
bakire değilseniz, zorla bir ilişkinin kadının vücudunda ağrı ve sızı bırakacağını da biliyor olmanız lazım.
vajinal zedelenme eğer çoklu tecavüzse yırtılma bile olabilir ve ortada kan yok.

yapmayın.
eğer ilaç kullanmak istemiyorsanız bile bir terapistten yardım alın. ya da kendiniz kaygı kontrol bozukluğunda kullanılan telkin yöntemlerini kullanın.
ama bu şekilde hayatınızı cehenneme çevirmekten başka bir şey yapmaz, burada da hayatında baş ağrısından başka rahatsızlık görmemiş insanların gece eğlencesi olursunuz.

Aksam akşam hiç gulecegim yoktu :) bayıltıcı sprey sıkıp eve girmk ve tecavuz nasıl bir kafadasiniz? Bende alabilirmiyim azcik:))))

Ay arkadaşım bu yazdıkların hayra alamet değil.
Ama iyi olan taraf kendinin farkındasın bu hastalık bunun bilincindesin madem,tedavine devam et.

Gece uynıp uyanıp kusmuşsun bayıltıcı sprey sıkmış olsalar akşama kadar uyanamazdın üstün başın dağılmış, yıpranmış olurdu. Bu konuyuda mantıkla çözdük lütfen kendini sıkıp dert etme rahatsızlığın da varmış bence bir doktora görünmen senin için iyi olur.

Bir de konuya direk fake değilim diye başlamış artık burada kaçıncı denemesi ise aynı tepkiyi almış demek ki. Bir de aradan 4 ay geçtikten sonra bunu kafaya takmanız tuhaf. Bir de neden toplu tecavüz.

vallahi ağzınıza sağlık ne diyim.gerçekten yaşamayan anlamıyor.sanırım psikologsunuz ya da psikolojiden çok iyi anlıyorsunuz.söyedikleriniz çok mantıklı geldi.kesinikle psikoloğa gidicem.peki telkin yöntemleri neer? nasıl kullanabilirim?

önce normal insan gibi yaklaşıyorum olaylara üzerinden zaman geçince ve hayatımda bir sorun olmayoınca geçmişe yönelik takıyorum
ama takmaman gerektiğini de biliyorsun hastalığını bilmiyorum nasıl bir hastalık olduğunu da bilmiyorum ama psikolojisi bozuk olanlar ve olaylara böyle yaklaşanlar bu yaklaşımın hastalıktan kaynaklı olduğunu düşünebilecek kadar dengeli olamazlar canım.Sen hem bu dediklerini onaylayip hemde hastalıktan diyorsun enteresan kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…