böyle bir şey yaşadıysam intihar ederim.

Tobe yarabbim senaryoya bak :)

Okb misiniz fake mi ?
Çok güzel senaryo aslında tam Stv nin ibretlik dizisi için ideal
Eve erkek arkadaşını getiren kızımız namussuz diye dedikodu dönüyor sonra içip sarhoş oluyor kapı sağlam olmadığından içeri giriyorlar spreyle bayıltıyorlar ve toplu tecavüz ediyorlar. Hemen ardına ev sahibi de evden çıkartıyor namussuzluğu duyduğu için. Vallaha süper tam Stv lik

ayyyyyy
ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN
ALLAH TUTTUĞUNU ALTIN ETS,N
konu kapandı benim için evet sabaha kadar uyandım ara ara ALLAH razı olsun bayıtsalardı uyanamazdım.ALAH SENDEN BİN KERE RAZI OLSUN!
Gerçekten bunu düşünemedin mi?
Eğer o gece baygin olsaydin büyük ihtimal şuan hayatta olmazdin. Kendi kusmuğunda boğulurdun.

Erkek arkadaş konusunda hassas olan ev sahipleri evi tutarken eve erkek arkadaşlarınız gelmeyecek diye uyarırlar.
Bu uyarıyı yaptıysa bunun için evi boşaltmanı istemiş olabilirler.
Konu komşudan ev sahibine şikayet gitmiştir.
Erkek arkadaşın 4 ay önce geldi ve sen yeni yeni mi işkillenmeye başladın?

erkek arkadaşımla aramızda bişeyler oldu ama ona evleneceğim adam gözüyle bakıyorum anlatsam mı düşüncelerimi ona?
sacmalama.o zman toplu tecavuzu bilmem ama toplu katliam olur ..gercek sanar milleti durduk yere zan altinda birakma..ne diye anlatican ayrica..yda bu dusuncelerinden dolayi terkedebilr seni..senn ypmam gereken tek sey bu kafanda kurduklarina nasi inaniyosan gercek olmadigina da kendini inandirman ve acilen bi uzmana gdip tedavine tekrar baslaman.

Gerçekten bunu düşünemedin mi?
Eğer o gece baygin olsaydin büyük ihtimal şuan hayatta olmazdin. Kendi kusmuğunda boğulurdun.
SEN ŞU AN KAFAMDAKİ TÜM SORULARIN ÜZERİNE NET BİR ÇİZGİ ÇEKTİN İNAN ŞU ANDAN SONRA DERT ETMİYORUM ÇÜNKÜ SABAH DA UYANIP İŞE GİTMİŞTİM.VE EVETGECE UYANIYORUM BİR İKİ KEZ UYANDIM .
PEKİ BUNU BEN NASIL DÜŞÜNEMEDİM? ALLAH bin kere razı olsun senden.

ya tecavuz etmemışlerdır de sen sarhoş olduktan sonra nıye yalnız bırakıp gıttı erkk arkadasın anlamadım

tamam ama ya bayıltıcı sprey sıktılarsa?
O zaman uyandiginda vajinanda buyuk aci hissederdin zira bu sekilde bayildiysan tahrik olman zorlasir ve iliski de zorlasir hele toplu tecavuzse daha da vahim vajinan bile yirtilirdi ama bi doktora git okb hastasi olabilirsin. Bu dusuncen hic normal degil cunku

daha önce benzer kaygılarınız olmuş muydu?
benzer bir kaygı kontrol bozukluğu yaşadınız mı?

okb artı anksiyete var

Sanırım hala şarabın etkisinde olmalısınız. Bu normal bir kafa değil olmamalı.

o öyle olmadı. o gittikten birkaç gün sonra içtim ben

he anladım şimdi yasadığın yerde korkuyosun sanırım
bende bu ara depremden korkuyorum ki deprem bölgesinde yasıyorum sürekli bi gözüm lambada sallanıyor muyuz diye
neye takarsan o gerçek gıbı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…