- Konu Sahibi guzgulleriG
-
yani şöyle 1 tanesi kestirir gözüne ben gidiyorum sen de gel der arkadaşlarını çağırır
Çok güzel senaryo aslında tam Stv nin ibretlik dizisi için idealTobe yarabbim senaryoya bak :)
Okb misiniz fake mi ?
Gerçekten bunu düşünemedin mi?ayyyyyy
ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN
ALLAH TUTTUĞUNU ALTIN ETS,N
konu kapandı benim için evet sabaha kadar uyandım ara ara ALLAH razı olsun bayıtsalardı uyanamazdım.ALAH SENDEN BİN KERE RAZI OLSUN!
Keşke böyle yazmasaydınız kaç gün dert eder kendine acaba kimdi beni tanıdı rezil oldum birine diye
Ay bu konu ya tuvalete düştüyse olayina benzeyecek. Gece kalktiğini hatirliyorsun ya işte baygin olsan nasil kalkip kusacaktin?
sacmalama.o zman toplu tecavuzu bilmem ama toplu katliam olur ..gercek sanar milleti durduk yere zan altinda birakma..ne diye anlatican ayrica..yda bu dusuncelerinden dolayi terkedebilr seni..senn ypmam gereken tek sey bu kafanda kurduklarina nasi inaniyosan gercek olmadigina da kendini inandirman ve acilen bi uzmana gdip tedavine tekrar baslaman.erkek arkadaşımla aramızda bişeyler oldu ama ona evleneceğim adam gözüyle bakıyorumanlatsam mı düşüncelerimi ona?
SEN ŞU AN KAFAMDAKİ TÜM SORULARIN ÜZERİNE NET BİR ÇİZGİ ÇEKTİN İNAN ŞU ANDAN SONRA DERT ETMİYORUM ÇÜNKÜ SABAH DA UYANIP İŞE GİTMİŞTİM.VE EVETGECE UYANIYORUM BİR İKİ KEZ UYANDIM .Gerçekten bunu düşünemedin mi?
Eğer o gece baygin olsaydin büyük ihtimal şuan hayatta olmazdin. Kendi kusmuğunda boğulurdun.
Tebrikler akasya sorunu kökünden çözdünGerçekten bunu düşünemedin mi?
Eğer o gece baygin olsaydin büyük ihtimal şuan hayatta olmazdin. Kendi kusmuğunda boğulurdun.
İçime doğdu bi kk ya gireyim birinin hayatini kurtarayim dedimŞu msjin olayı aydınlatti tisikkirlir Akasya
O zaman uyandiginda vajinanda buyuk aci hissederdin zira bu sekilde bayildiysan tahrik olman zorlasir ve iliski de zorlasir hele toplu tecavuzse daha da vahim vajinan bile yirtilirditamam ama ya bayıltıcı sprey sıktılarsa?
o öyle olmadı. o gittikten birkaç gün sonra içtim benya tecavuz etmemışlerdır de sen sarhoş olduktan sonra nıye yalnız bırakıp gıttı erkk arkadasın anlamadım
daha önce benzer kaygılarınız olmuş muydu?SEN ŞU AN KAFAMDAKİ TÜM SORULARIN ÜZERİNE NET BİR ÇİZGİ ÇEKTİN İNAN ŞU ANDAN SONRA DERT ETMİYORUM ÇÜNKÜ SABAH DA UYANIP İŞE GİTMİŞTİM.VE EVETGECE UYANIYORUM BİR İKİ KEZ UYANDIM .
PEKİ BUNU BEN NASIL DÜŞÜNEMEDİM? ALLAH bin kere razı olsun senden.
okb artı anksiyete varO zaman uyandiginda vajinanda buyuk aci hissederdin zira bu sekilde bayildiysan tahrik olman zorlasir ve iliski de zorlasir hele toplu tecavuzse daha da vahim vajinan bile yirtilirdiama bi doktora git okb hastasi olabilirsin. Bu dusuncen hic normal degil cunku
evet çok yaşıyorum hayatımın hemen her günündedaha önce benzer kaygılarınız olmuş muydu?
benzer bir kaygı kontrol bozukluğu yaşadınız mı?
hiç toplu tecavüze uğrayan duymadınız mı?Toplu tecavuz aksam aksam koptum ya gercektende bir psikologa git
o öyle olmadı. o gittikten birkaç gün sonra içtim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?