- 10 Kasım 2010
- 5.264
- 5.185
- 398
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Benim eşimde oldu. Aslında önceden birbirimizi görmüşlüğümüz vardır ama 5 yıl sonra konuştuk ilk defa. Konuşmaya başladıktan yarım saat sonra hayatında birinin olup olmadığını sordum argoca resmen yürüdüm. Adetim değildir normalde. Ve 6 ay içinde nişan 1,5 yıl içinde düğün oldu. Öğrendiğim kadarı ile o beni önceden de çok beğeniyormuş ve hep Allahım böyle birini nasip et bana diyormuş. Bense hiç onu düşünmemiştim o şekilde ama ilk muhabbette yürüdüm birden bire büyülenmiş gibi.
Siz öyle diyince şaşırdım ben de şu an :)Tüylerim ürperdi benim hayat hikayemi başkası yazmış resmen
Sizinki nasılAyni durumdayım. Bende konu acacaktim bununla ilgili
Evet ya çok ilginç bende de öyle sanki dün gibiinanmıyorum ne kadarda benim hikayemin aynısı:))))) Ben de suan sey oluyor ya sanki aradan yıllar gecmemis gibi hep o 18 yaslarımızdaki gibiyiz sanki birden cıkıp gelcek kaldıgımız yerden devam edicez..
Oooo ben de istiyorumBenim eşimde oldu. Aslında önceden birbirimizi görmüşlüğümüz vardır ama 5 yıl sonra konuştuk ilk defa. Konuşmaya başladıktan yarım saat sonra hayatında birinin olup olmadığını sordum argoca resmen yürüdüm. Adetim değildir normalde. Ve 6 ay içinde nişan 1,5 yıl içinde düğün oldu. Öğrendiğim kadarı ile o beni önceden de çok beğeniyormuş ve hep Allahım böyle birini nasip et bana diyormuş. Bense hiç onu düşünmemiştim o şekilde ama ilk muhabbette yürüdüm birden bire büyülenmiş gibi.
Biri vardı hep onunla görüşmeden önce rüyamda görürdüm ertesi gün bilemedin birkaç gün sonra gerçekten görüşürdük bende neden derdim anlam yüklerdim ama gerek yokmuş boş beleş biriydi hepsi bu.Merhabaa hanımlar şimdi soracağım soru garip gelebilir ben üniversite 1 deyken birine aşık oldum ilk görüşte aşk değildi hatta o zamanlar sevdiğim başka biri vardı ama bu kişinin gözüne bakınca bana çok benziyor diye düşünmüştüm böyle tanıdık gelir ya öyle bir şeydi. Sonra sevgili olduk çok uzun sürmedi zaten çocuk gibiydik yani yaş 18-19 falan. Ama ben bu kişiyi hiç unutmadım daha önce de sevdim aşık oldum ama o farklıydı ondan sonra da kimseyi sevmedim hatta en ufak bir hoşlantı dahi duymadım denebilir. Yani aslında sormak istediğim soru biraz garip ben ne zaman aklımdan bir şey geçirsem mesela dün durduk yere bir şehri çok özledim google dan fotolarına falan baktım hatta sonra instaya girdim bir baktım o orda. Ya da ne zaman çok göresim gelse karşılaşıyorum daha doğrusu karşılaşacağımı hissediyorum böyle enerjik bir akıma kapılmışım gibi oluyor. Özellikle son zamanlarda çok fazla rüyamda görmeye başladım. Yani böyle kozmik çekim gibi bir şey onun benden sonra 1 ilişkisi oldu uzun sürmedi. Aradan çok zaman geçti aslında ama sanki yollarımız kesişecekmiş gibi hissediyorum ilk ayrıldığımızdan beri. Daha önce böyle hisseden oldu mu ? Özellikle evliler mesela eşinizi hissettiniz mi?
sonunu güzel bisey beklemistimBiri vardı hep onunla görüşmeden önce rüyamda görürdüm ertesi gün bilemedin birkaç gün sonra gerçekten görüşürdük bende neden derdim anlam yüklerdim ama gerek yokmuş boş beleş biriydi hepsi bu.
Malesef hayatımda tanıdığım en kişiliksiz insanlardan biriydisonunu güzel bisey beklemistim
Allah sana da nasip etsin inşallah :)Oooo ben de istiyorum
Garip gelebilir ama esimle tanışmadan 1 gün önce rüyamda( yüzünü hatırlamıyorum )bi adamla deli dolu aşk yasiyodumMerhabaa hanımlar şimdi soracağım soru garip gelebilir ben üniversite 1 deyken birine aşık oldum ilk görüşte aşk değildi hatta o zamanlar sevdiğim başka biri vardı ama bu kişinin gözüne bakınca bana çok benziyor diye düşünmüştüm böyle tanıdık gelir ya öyle bir şeydi. Sonra sevgili olduk çok uzun sürmedi zaten çocuk gibiydik yani yaş 18-19 falan. Ama ben bu kişiyi hiç unutmadım daha önce de sevdim aşık oldum ama o farklıydı ondan sonra da kimseyi sevmedim hatta en ufak bir hoşlantı dahi duymadım denebilir. Yani aslında sormak istediğim soru biraz garip ben ne zaman aklımdan bir şey geçirsem mesela dün durduk yere bir şehri çok özledim google dan fotolarına falan baktım hatta sonra instaya girdim bir baktım o orda. Ya da ne zaman çok göresim gelse karşılaşıyorum daha doğrusu karşılaşacağımı hissediyorum böyle enerjik bir akıma kapılmışım gibi oluyor. Özellikle son zamanlarda çok fazla rüyamda görmeye başladım. Yani böyle kozmik çekim gibi bir şey onun benden sonra 1 ilişkisi oldu uzun sürmedi. Aradan çok zaman geçti aslında ama sanki yollarımız kesişecekmiş gibi hissediyorum ilk ayrıldığımızdan beri. Daha önce böyle hisseden oldu mu ? Özellikle evliler mesela eşinizi hissettiniz mi?
evet hissedilir ama sen biraz da aklindan cikarmadigin icin gormek istedigin icin karsina cikiyor olabilir hatta burda bekledigin cevap 'siz evleneceksiniz' galibaaMerhabaa hanımlar şimdi soracağım soru garip gelebilir ben üniversite 1 deyken birine aşık oldum ilk görüşte aşk değildi hatta o zamanlar sevdiğim başka biri vardı ama bu kişinin gözüne bakınca bana çok benziyor diye düşünmüştüm böyle tanıdık gelir ya öyle bir şeydi. Sonra sevgili olduk çok uzun sürmedi zaten çocuk gibiydik yani yaş 18-19 falan. Ama ben bu kişiyi hiç unutmadım daha önce de sevdim aşık oldum ama o farklıydı ondan sonra da kimseyi sevmedim hatta en ufak bir hoşlantı dahi duymadım denebilir. Yani aslında sormak istediğim soru biraz garip ben ne zaman aklımdan bir şey geçirsem mesela dün durduk yere bir şehri çok özledim google dan fotolarına falan baktım hatta sonra instaya girdim bir baktım o orda. Ya da ne zaman çok göresim gelse karşılaşıyorum daha doğrusu karşılaşacağımı hissediyorum böyle enerjik bir akıma kapılmışım gibi oluyor. Özellikle son zamanlarda çok fazla rüyamda görmeye başladım. Yani böyle kozmik çekim gibi bir şey onun benden sonra 1 ilişkisi oldu uzun sürmedi. Aradan çok zaman geçti aslında ama sanki yollarımız kesişecekmiş gibi hissediyorum ilk ayrıldığımızdan beri. Daha önce böyle hisseden oldu mu ? Özellikle evliler mesela eşinizi hissettiniz mi?
Ya aklımdan çıkaramama olayı da garibime gidiyor işte karşılaşma konusunda da karşılaşmak gibi özel bir isteğim olmuyor hiçevet hissedilir ama sen biraz da aklindan cikarmadigin icin gormek istedigin icin karsina cikiyor olabilir hatta burda bekledigin cevap 'siz evleneceksiniz' galibaa
Ben kendimi bildim bileli her yere can yazardım ve eşimi tanımadan tam o tipli birini tarif ederdim günü geldi adida tipede karşıma dikildiOTE="Cileklivanilinn, post: 61159052, member: 919922"]
Merhabaa hanımlar şimdi soracağım soru garip gelebilir ben üniversite 1 deyken birine aşık oldum ilk görüşte aşk değildi hatta o zamanlar sevdiğim başka biri vardı ama bu kişinin gözüne bakınca bana çok benziyor diye düşünmüştüm böyle tanıdık gelir ya öyle bir şeydi. Sonra sevgili olduk çok uzun sürmedi zaten çocuk gibiydik yani yaş 18-19 falan. Ama ben bu kişiyi hiç unutmadım daha önce de sevdim aşık oldum ama o farklıydı ondan sonra da kimseyi sevmedim hatta en ufak bir hoşlantı dahi duymadım denebilir. Yani aslında sormak istediğim soru biraz garip ben ne zaman aklımdan bir şey geçirsem mesela dün durduk yere bir şehri çok özledim google dan fotolarına falan baktım hatta sonra instaya girdim bir baktım o orda. Ya da ne zaman çok göresim gelse karşılaşıyorum daha doğrusu karşılaşacağımı hissediyorum böyle enerjik bir akıma kapılmışım gibi oluyor. Özellikle son zamanlarda çok fazla rüyamda görmeye başladım. Yani böyle kozmik çekim gibi bir şey onun benden sonra 1 ilişkisi oldu uzun sürmedi. Aradan çok zaman geçti aslında ama sanki yollarımız kesişecekmiş gibi hissediyorum ilk ayrıldığımızdan beri. Daha önce böyle hisseden oldu mu ? Özellikle evliler mesela eşinizi hissettiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?