- 7 Aralık 2018
- 7.372
- 18.987
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
İnstagramda karşıma çıkmadı bir şehri düşünüyordum çok özledim gitsem falan diye ama aşırı yoğun bir özlem sonra instada baktım o şehirdeymişBacım bende hep üst kat komşumun yakışıklı kariyerli oğlu ile evleneceğimi düşünürdüm aynen rüyalarıma girerdi. Rüyalardan buluşurduk. Başkasıyla evliyim. Çok düşündüğün için bu tesadüfler. İnstagramda karşına çıkması da bir kez dahi olsa profiline baktıysan Öner’i olarak çıkarıyor.
Ben pek inanmıyorum o olaya ya ex le evlenen çok insan varBu duruma durduk yere rahat batması adını verebiliriz. Ne demişler ex'ten next olmaz.
Onu da siz bilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.Ben pek inanmıyorum o olaya ya ex le evlenen çok insan var
11 senelik beraberlikmiş zaten hisse ne hacet11 sene beraberlikten sonra evlendim hiç his mis olmadı, gidin konuşun :)
Evet eski sevgilim eski sevgilisiyle evlendiBen pek inanmıyorum o olaya ya ex le evlenen çok insan var
Konu açan siz düzgün cevap veriyoruz değişik bir tavır ya sabır iyice garipleşti insanlar burada11 senelik beraberlikmiş zaten hisse ne hacet
Ahahaha ya yanlış anladınız sanırım zaten düzenli güzel bir ilişkiniz varmış anlamında söyledim kusura bakmayınKonu açan siz düzgün cevap veriyoruz değişik bir tavır ya sabır iyice garipleşti insanlar burada
Ne kardeş hissedersin mavi dersem çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?