Boyle bir sey yasayan var mi?

Futile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.460
3.886
83
Merhabalar. Birkac yil once cok kotu bir olay yasadim, daha sonra unutmustum ki bunun icin de caba sarfettim mumkun oldugu kadar dusunmemeye calisarak ama su bir haftadir aklimdan hic cikmiyor, tekrar tekrar kafamda ayni seyler donup duruyor ve engel olamiyorum. Ozellikle dun cok kotuydu sona ermesi icin saatlerce agladim ama bir turlu bitmiyor. Daha once boyle bir sey yasayan var mi, benim sorunum nedir?

Canım çaba sarfetmek bilakis konuyu güncel tutar beyninde. Mutlaka bir meşguliyet yarat kendine. Spor yap hiç olmadı. Teşhis istemişsin ama bunun için bir doktora gitmen daha iyi olur.

Olayı hatırlatacak tetikleyici bir şey mi yaşadınız? Tramvaların unutulması mümkün mü bilmiyorum. Ama uzun bi zaman sonra aynı etkiyi tekrar göstermesi büyük bir sorun bence. Zihninizi yönetebilirsiniz. Uzman yardımı alırsanız çok daha kolay olur.

Olayı hatırlatacak tetikleyici bir şey mi yaşadınız? Tramvaların unutulması mümkün mü bilmiyorum. Ama uzun bi zaman sonra aynı etkiyi tekrar göstermesi büyük bir sorun bence. Zihninizi yönetebilirsiniz. Uzman yardımı alırsanız çok daha kolay olur.
Hayir bir anda basladi. Uzman yardimi aliyorum aslinda baska bir konuda ama sonraki seansi bekleyemedim dun cok kotu oldugum icin buraya sorayim dedim, benzer seyler yasamis biri cikabilir diye dusundum.

Yaz v çe kağıdı yak. Harflerin yandığını gör. İyi gelecek

Back
X