Evet bazen eşim soruyor annen hamile olduğunu biliyor niye yardım etmiyor niye evimize gelmiyor bak kuzeninle 5 dk mesafemiz ona gidiyor sana niye gelmiyor diyor.Adam da kafasında oturtamıyor bilmediği için geçmişi.Annem damattan çekinir bizde damadın evine çok gidilmez vs diyorum ne diyim ama o da oturtamıyor kafasındaDerlerse desinler, herkes kendi düşüncesinden mesul. Ufak anlaşmazlıklar değilki anlattıklarınız. Ne kadar travma olacak şeyler yaşamışsınız. Ayrıca merak etmeyin siz ne yaparsanız yapın ailenizin tavrından dolayı herkes anlayacağını anlıyordur
Kız çocuğu olmam ve devamlı işimin olmayışıydı.Harçlık filan da istemezdim ama istemedi annem beni evde babamla bile yakıştırdı Allah korusunBöyle anaya değil para günahlarımı bile vermem.
Eşiniz de bilirse bilsin nasıl biri bilmiyorum ama kardeşim bunlar sana niye böyle yaptılar? Sebepleri neydi?
Kim dayak yemek ister 49 kiloya düştüm açlıktan.Adet filan görmüyodum artık.Annem 110 kilo üstüme çıkar döver giderdi.Tepki versem ne olacak 2 erkek kardeşim var üstüme salardı yürüyemeyecek hale gelene kadar döverlerdi.Biri anlatsa yaşamasam ben de inanmam belki ama geçmişte olan şeyler bunlarBence hiç bir insan istemezse dayak yemez bana o kadar saçma geliyorki hadi küçükken savunmazsızdınız kabul ama büyüdükten sonra nasıl izin verdiniz. Ve size neler yaşatmış hala yok çocuğumun parasını istedi yok hala para gönderiyorum her ay diyorsunuz. Siz böyle devam ederseniz ölene kadar sömürülürsünüz.
Malesef gerçekBu konu gerçekse ve bu kadar eziyete rağmen hala annem diyorsanız acil ama en acilinden tedavi görün
Çok rahatsız oldum doğmamış bebeğime takılan 300 400 lirayı gördü onu da istedi diye sinirimden ağladımEşinizi gectim de belli ki bi sekilde arkasindan is cevirilmesini hakettigini düşünüyorsunuz ama sizden bir lokma ekmegi esirgeyip yedisinden yetmisine doven, eziyet eden aileye bebeginizin rizkini vermekten rahatsiz olmuyor musunuz??
Zikkimin pekini yesinler.
Vermeyin, muhatap dahi olmayın. Size yedirmedikleri yiyeceklerden arttirdiklari paralara saysinlar. Ay cok sinir oldum.Malesef gerçek
Çok rahatsız oldum doğmamış bebeğime takılan 300 400 lirayı gördü onu da istedi diye sinirimden ağladım
Neeeeeeey nasıl ya? Oha çüşşKız çocuğu olmam ve devamlı işimin olmayışıydı.Harçlık filan da istemezdim ama istemedi annem beni evde babamla bile yakıştırdı Allah korusun
+1Bu konu gerçekse ve bu kadar eziyete rağmen hala annem diyorsanız acil ama en acilinden tedavi görün
Eşim çok zor bi insan.Herkesinki gibi annem babam olsun eşim olsun çocuğum olsun istedim.Ama hepsinden ayrı ayrı çekiyorumAnnen ruh hastası. Aşırı sinirlendim ya, ne biçim kadın böyle bu.
Sen de işini eline almışsın zaten, güvenmediğin sorununun bir kısmını bile olsa paylaşamadığın adamla neden evlendin?
Verme annene para, kopar tüm bağlarını. Kocana da geçmişten gelen bir mesele dersin. Kimi neyi kaybetmekten korkuyorsun konuşursa boşanırsın. Her saniyemi bizim için özel, geri gelmez. Ona gör yaşa hayatını
Yani ne diyeceğimi bilemedim.Sahte konu açacak olsam cinsellik vs açarım yaşadığım şeyler bunlar.Yazarken dümdüz yazdım siz yaşarken görseydiniz+1
Konunun gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.
Valla bende ne diyeceğimi bilemediğimden inanmak istemedimYani ne diyeceğimi bilemedim.Sahte konu açacak olsam cinsellik vs açarım yaşadığım şeyler bunlar.Yazarken dümdüz yazdım siz yaşarken görseydiniz
Öz anneniz mi bunları yapan ? Eğer öyleyse bilmiyorum ben verir miydim. Okurken gözlerim doldu nerdeyse.Annem üniversiteden sonra bi süre işsiz kalınca evde istemedi beni.30 yaşıma kadar dayak yedim evin en küçük üyesinden bile.Ara ara işe girdim çıktım ama kıdem tazminatı gelmeden hemen önce çıkardılar hep.Şu an çok şükür memurum.Gelelim konumuza.Evde ben salonda oturamazdım kovardı kalkmasam gelip üstüme yüzüme tükürürdü.Evde yemek pişerdi mutfağın balkonuna kilitlerdi ben yemeyeyim diye.pazara giderdik alınanlar balkona kilitlenirdi.Her gün kendime 1 tane ekmek alırdım günde 1 ekmekle 3 yıl geçirdim ben.Çok vitaminsizlik çektim besinsizlikten saçlarım döküldü.Bu arada evlendirmeye kalktılar kuzenimle.Kuzenim yurt dışında 10 yaş büyük benden ve işsiz.Halanla temizliğe gidersin seni kim napsın dediler yıllarca dayak yedim.Pazardan gelince 1 elma aldım yılarken annem gördü 1 elma için dayak yedim ben.Tamam dedim ayrı eve çıkayım anne istemiyosun evinde dedim bu o...u ayrı eve çıkmak istiyor dedi dövdüler.Annem ameliyat oldu yıkadım yedirdim ayaklanınca yine dayağını yedim.Allah yüzüme baktı memur oldum 1 senedir eşimden gizli para veriyorum ama bıktım herkese biz memur ettik para vermiyo perişanım diyor.En son bebeğime parti yaptım 300 400 lira para takmış gelenler o parayı istetti ananem aracılığıyla.Çok bıktım siz olsanız para verir misiniz
Eşim öğrense daha kötü şeyler yaşamayacağımın garantisi olsa bedduanızdan önce ben söylerdim emin olun.Sizin gibi yamyam aileden çıkmış derken inanın dedikleriniz beni utandırmadı çünkü yargıladığınız ailemi ben seçmedim...Ben o hayatın içinde bugünlere geldim.Bugünlerimi devam ettirmek için eşimden gizli her ay para verdimİnşallah eşiniz öğrenir bu marifetlerinizi de, sömürülmenizin önüne geçilmiş olur. Ailenizden daha kötü şeyler yapamaz size, babanızla aranızda kötü kötü şeyler ima etmez en azından. Çekeceksiniz kocadan çekin, ben bunu herkese söylemem, sizin gibi yamyam aileden çıkmış 3-5 kişiye falan söyledim.
Sen kendini kesinlikle sevmiyorsun. O yüzden bunları yaşıyorsun.Annem üniversiteden sonra bi süre işsiz kalınca evde istemedi beni.30 yaşıma kadar dayak yedim evin en küçük üyesinden bile.Ara ara işe girdim çıktım ama kıdem tazminatı gelmeden hemen önce çıkardılar hep.Şu an çok şükür memurum.Gelelim konumuza.Evde ben salonda oturamazdım kovardı kalkmasam gelip üstüme yüzüme tükürürdü.Evde yemek pişerdi mutfağın balkonuna kilitlerdi ben yemeyeyim diye.pazara giderdik alınanlar balkona kilitlenirdi.Her gün kendime 1 tane ekmek alırdım günde 1 ekmekle 3 yıl geçirdim ben.Çok vitaminsizlik çektim besinsizlikten saçlarım döküldü.Bu arada evlendirmeye kalktılar kuzenimle.Kuzenim yurt dışında 10 yaş büyük benden ve işsiz.Halanla temizliğe gidersin seni kim napsın dediler yıllarca dayak yedim.Pazardan gelince 1 elma aldım yılarken annem gördü 1 elma için dayak yedim ben.Tamam dedim ayrı eve çıkayım anne istemiyosun evinde dedim bu o...u ayrı eve çıkmak istiyor dedi dövdüler.Annem ameliyat oldu yıkadım yedirdim ayaklanınca yine dayağını yedim.Allah yüzüme baktı memur oldum 1 senedir eşimden gizli para veriyorum ama bıktım herkese biz memur ettik para vermiyo perişanım diyor.En son bebeğime parti yaptım 300 400 lira para takmış gelenler o parayı istetti ananem aracılığıyla.Çok bıktım siz olsanız para verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?