Böyle biri anneniz olsaydı

Evet bazen eşim soruyor annen hamile olduğunu biliyor niye yardım etmiyor niye evimize gelmiyor bak kuzeninle 5 dk mesafemiz ona gidiyor sana niye gelmiyor diyor.Adam da kafasında oturtamıyor bilmediği için geçmişi.Annem damattan çekinir bizde damadın evine çok gidilmez vs diyorum ne diyim ama o da oturtamıyor kafasında

Böyle anaya değil para günahlarımı bile vermem.
Eşiniz de bilirse bilsin nasıl biri bilmiyorum ama kardeşim bunlar sana niye böyle yaptılar? Sebepleri neydi?
Kız çocuğu olmam ve devamlı işimin olmayışıydı.Harçlık filan da istemezdim ama istemedi annem beni evde babamla bile yakıştırdı Allah korusun

Kim dayak yemek ister 49 kiloya düştüm açlıktan.Adet filan görmüyodum artık.Annem 110 kilo üstüme çıkar döver giderdi.Tepki versem ne olacak 2 erkek kardeşim var üstüme salardı yürüyemeyecek hale gelene kadar döverlerdi.Biri anlatsa yaşamasam ben de inanmam belki ama geçmişte olan şeyler bunlar

Bu konu gerçekse ve bu kadar eziyete rağmen hala annem diyorsanız acil ama en acilinden tedavi görün
Malesef gerçek
Çok rahatsız oldum doğmamış bebeğime takılan 300 400 lirayı gördü onu da istedi diye sinirimden ağladım

Malesef gerçek

Çok rahatsız oldum doğmamış bebeğime takılan 300 400 lirayı gördü onu da istedi diye sinirimden ağladım
Vermeyin, muhatap dahi olmayın. Size yedirmedikleri yiyeceklerden arttirdiklari paralara saysinlar. Ay cok sinir oldum.

Annen ruh hastası. Aşırı sinirlendim ya, ne biçim kadın böyle bu.
Sen de işini eline almışsın zaten, güvenmediğin sorununun bir kısmını bile olsa paylaşamadığın adamla neden evlendin?
Verme annene para, kopar tüm bağlarını. Kocana da geçmişten gelen bir mesele dersin. Kimi neyi kaybetmekten korkuyorsun konuşursa boşanırsın. Her saniyemi bizim için özel, geri gelmez. Ona gör yaşa hayatını

Eşim çok zor bi insan.Herkesinki gibi annem babam olsun eşim olsun çocuğum olsun istedim.Ama hepsinden ayrı ayrı çekiyorum

İnşallah eşiniz öğrenir bu marifetlerinizi de, sömürülmenizin önüne geçilmiş olur. Ailenizden daha kötü şeyler yapamaz size, babanızla aranızda kötü kötü şeyler ima etmez en azından. Çekeceksiniz kocadan çekin, ben bunu herkese söylemem, sizin gibi yamyam aileden çıkmış 3-5 kişiye falan söyledim.

Öz anneniz mi bunları yapan ? Eğer öyleyse bilmiyorum ben verir miydim. Okurken gözlerim doldu nerdeyse.

Evlat olarak görevlerimiz vardır tabii ki ama “ annelik “ yapabilene diye düşünüyorum. Ve bizim ne kadar borcumuz varsa anne babanın da evladına o denli görevleri vardır.

Anlamıyorum gerçekten Cenab-ı Allah’ın merhametinden bahsedilirken bile Bir annenin çocuğuna olan şefkatinden daha merhametlidir şeklinde bahsediliyor. Merhameti anlatırken anneyle birlikte ele alıyor.

Merhamet ve annelik…

Yine de çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Verip vermemek size kalmış ama eşinizin haberi olmalı bence böyle bir durumdan.

Eşim öğrense daha kötü şeyler yaşamayacağımın garantisi olsa bedduanızdan önce ben söylerdim emin olun.Sizin gibi yamyam aileden çıkmış derken inanın dedikleriniz beni utandırmadı çünkü yargıladığınız ailemi ben seçmedim...Ben o hayatın içinde bugünlere geldim.Bugünlerimi devam ettirmek için eşimden gizli her ay para verdim

Sen kendini kesinlikle sevmiyorsun. O yüzden bunları yaşıyorsun.

Kocanla, çocuğunu da Annene kurban edeceksin. Sizin gibiler kendini nasıl feda ediyorsa kocasını çocuğunu da heder ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…