- 24 Temmuz 2023
- 39
- 31
- 3
- 31
- Konu Sahibi villevalo93
Merhaba. Daha önce bir konu açmıştım arkadaşlarım vasıtası ile biriyle tanıştım iyi geçti ancak yazmıyor diye. Neyse ilk başbaşa buluşmanın ardından mesaj atmamıştı; zaten çok mesaj atan bir insan değil. Neyse birkaç arkadaşım bu sefer de sen dışarıya davet et dedi ve ben de bunun üzerine mesaj attım. O da; "zaten ben de sana soracaktım çıkalım mı diye, çok iyi düşünmüşsün bu hafta sonumu sana ayıracağım" dedi. Ben de bunun üzerine güzel bir restorandan rezervasyon yaptırdım, ona da söyledim. Geçen hafta sonu çıkmak üzere hafta içi konuştuk sonra bir daha yazışmadık. Geçen pazar yani ayın 30'unda buluşacaktık, buluşma için sözleşmenin üzerinden 2-3 gün geçmişti. Neyse saat 16 falan oldu ben de kuafördeydim ondan hala bir ses gelmemişti. En sonunda ben yazdım; "akşam çıkıyoruz değil mi?" diye o da yaklaşık 2 saat sonra mesaj attı. Kurumundan bir kişinin çıktığını ve veda partisi vereceklerini ona katılması gerektiğini söyledi. Ben de keşke daha önce söyleseydin rezervasyon yaptırmazdım dedim. O da beni affet senden çok özür dilerim, son anda belli oldu, ancak gönlünü alacağım dedi. ben de tamam, başka gün yaparız dedim. Bu konuşmanın üzerinden neredeyse 1 hafta geçti hiçbir şey yazmadı hala. Bizi tanıştıran arkadaş kuruma yeni girdiği için kendini ispatlama çabası var, ondan hafta sonu tercihini o yönde kullanmış olabilir dedi. Bi de bu kişi yaklaşık 7 senedir hiç kimse ile date falan yapmamış, benimle nasıl konuşacağını dahi arkadaşlarına soruyormuş. Özgüven problemi de var biraz. Siz olsanız ne yapardınız bu durumda, diyelim ki yazdı bir şans daha verir miydiniz? Bir arkadaşım çok büyük ayıp ettiğini ve daha başlangıçta bu kadar geri plana atan bir erkekten hayır gelmeyeceğini, özgüven problemi de varsa asla düzgün iletişim kuramayacağımızı söylüyor. Konuşurken de öyleydi konuları genelde ben açıyordum ve sohbeti gerçekten hiç akıcı değil. Ben tekrar yazmayacağım kesinlikle ancak üzerinden bu kadar geçtiği halde yazsa bile onunla tekrar çıkmanın çok iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum.