Jinekoloji Böyle birsey basina gelen olduu mu ?

Patates33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2025
64
2
1
25
Öncelikle merhaba herkese aksam esimle beraber olurken bir anda kanamam oldu baya bi kan geldi her yer kan oldu.. ama sonra geçti hemen gelmemis gibi.. neden böyle oldu anlamadim cok korktum pkosum acaba kistlerim mi kanadi şuan bir sorunum yok

Rahim agzinda yara olabilir.
Benim basima bu sekilde geldi. Rahim ağzından yara vardi, iyilestigini dusunuyorduk. Sonraki ilk iliskimde yatak yorgan her sey batti.

Ilk firsatta jinekologa gidip muayene olun bence.
Rahim agzı yarası smear la mı gorulmustu

kistin patlamış olabilir , yarınhemen doktora git.

Rahim agzinda yara neden olur ki
Enfeksiyon, bakteri birikimi, sık iliski, hormonal degisimler, vajinanin ph dengesinin degismesi, cinsel yolla bulasan hastaliklar... bircok sebebi var. Tedavisi cok zor degil. Benim doktorum buyuk olmadığı icin bir sure iliskiye girmeyerek kendi kendine duzelmesini beklememizi onermisti, gecmezse de yara yerine yakma islemi yaparak tedavi edecekti. Kendiliginden gecti birkac ay sonra.

Ara kanama yaşıyor olabilirsiniz, sert ilişki olduysa ve adet döneminiz yaklaştıysa kanama gelebilir. Kist vardır o patlamıştır..
Olası ihtimaller çok fazla. Doktora gidin sebebini öğrenin. Burada yorumları okuyup o mu bu mu diye kuruntu yapmayın bence.

Durmayan veya aşırı çok miktarda kanamaniz olmadiysa boşuna acile gitmeyin, kadın doğum pole yönlendirirler demeye geldim, gidiyorum. Geçmiş olsun. Poliklinikten randevunuzu alıp danışın.

Benimde cumartesi günü kanamam oldu daha sonra bugün tekrar olunca doktora gittim. Rahim ağzında yara var dedi. Smear aldı. Karın ve kasık ağrım var çok korkuyorum siz sonuç aldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…