Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ilaç kullanıyorumGebelik ihtimali var mı ki?
Bi agrim acim vs yok hemeb geçtiBuraya sorana kadar acile gitsene bayağı kan geldi diyorsun kist patladıysa iyi değil sonuçta
Rahim agzı yarası smear la mı gorulmustuRahim agzinda yara olabilir.
Benim basima bu sekilde geldi. Rahim ağzından yara vardi, iyilestigini dusunuyorduk. Sonraki ilk iliskimde yatak yorgan her sey batti.
Ilk firsatta jinekologa gidip muayene olun bence.
Smearde ascus cikmisti, yani normalden farkli bir hucre gorunumu vardi ama nedeni belli degildi. O nedenle kolposkopi yapıldı, parca alinip biyopsiye gonderildi. Ama daha kolposkopi yapilirken doktor yarayi gordu.Rahim agzı yarası smear la mı gorulmustu
kistin patlamış olabilir , yarınhemen doktora git.Öncelikle merhaba herkese aksam esimle beraber olurken bir anda kanamam oldu baya bi kan geldi her yer kan oldu.. ama sonra geçti hemen gelmemis gibi.. neden böyle oldu anlamadim cok korktum pkosum acaba kistlerim mi kanadi şuan bir sorunum yok
Şifalar dilerimSmearde ascus cikmisti, yani normalden farkli bir hucre gorunumu vardi ama nedeni belli degildi. O nedenle kolposkopi yapıldı, parca alinip biyopsiye gonderildi. Ama daha kolposkopi yapilirken doktor yarayi gordu.
Tesekkur ederim. Bes seneden fazla oldu, gecti neyse ki, tekrarlamadi da.Şifalar dilerim![]()
Rahim agzinda yara neden olur kiRahim agzinda yara olabilir.
Benim basima bu sekilde geldi. Rahim ağzından yara vardi, iyilestigini dusunuyorduk. Sonraki ilk iliskimde yatak yorgan her sey batti.
Ilk firsatta jinekologa gidip muayene olun bence.
Enfeksiyon, bakteri birikimi, sık iliski, hormonal degisimler, vajinanin ph dengesinin degismesi, cinsel yolla bulasan hastaliklar... bircok sebebi var. Tedavisi cok zor degil. Benim doktorum buyuk olmadığı icin bir sure iliskiye girmeyerek kendi kendine duzelmesini beklememizi onermisti, gecmezse de yara yerine yakma islemi yaparak tedavi edecekti. Kendiliginden gecti birkac ay sonra.Rahim agzinda yara neden olur ki