- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Burda namazdan söz ettim mi bakıyorum hayır
Seni senin gibileri sapıklıkla mı itham ettim hayır
O konuşma neden sıradan bi ortamda değilde o an ve orada oldu
Ağzıma da lafıma çok iyi dikkat ederim ben sen rahat ol
Namazı bu olaya kattığın için asıl sen lafına dikkat duydun beni
Kendi adıma söyleyeyim alkol kullanmam alkollü ortamları da sevmem, o gün alkol alınmasaydı adamlar bu kadar lafı söylemeyeceklerdi belki de, konu sahibinin bunu duyması için bütün bu olaylar yaşandı, konu sahibi hiç tereddüt etmeden söyleyin çünkü daha sonra çok daha rezil durumlar ortaya çıkabilir.
Böyle içkili bi ortamda üstelik evde arkadaşlı enişteli çok da sağlıklı bişi duyacağınıza ihtimal verebiliyor musunuz
Ben veremedim bu yüzden de hiç şaşırmadım
Allah vere de başka bişiler daha olmamış
Bi de siz sızıp kalmışsınız
Bence Başka şeyler olmadığına yanlış şeyler yaşanmadığına bi şükür edin önce
Bu sitede herkes canının istedigine cevap verir. Böyle bir sınırlama yok.Bana cevap vermek de sana düşmez muhattabım değilsiniz
kadınlı erkeklı ıckılı ortam ve
aynı ortamda uyuma rahatlıgı
ev sahıbısın , herkes ayakta ve uyuyorsun
ev sahıbı herkesın uykusu geldıgı saatde herkes kendıne ayrılmıs odaya ayrıldıkdan sonra uyur
sızın orda oldugunuzu bıle bıle bukadar rahat konusuyorlar mıs ya
sonucta bı ınsanın gercekden derın uyuyup uyumadıgı anlasılır
konunun elle tutulur hıc bı yanı yok yanı
Yapmışlar ama içki içmek mi hastalık kapmak mı desen hastalık kapmak tabiki. Daha sonra mazallah ablası ve arkadası hastalık kapabilirler, ben daha kötüsü derken bunu kastettim.Iyide yapmislar bile o kötü isi. Hani konusmasalar ve konu sahibi bilmese, daha iyi mi olurdu? Rahat rahat gizlice eslerini aldatmalari daha iyi mi olacakti?
yazmıs oldugunuz seylerle ılgılı ıstedıgım yorumu yapabılırımKonu benim nerde uyuduğum ve içki içilmesi değil
Konunun sizi ilgilendiren kısmıyla ilgili yorum yapın ya da hiç yapmayın
Size hesap mı vericem naptığımı
Hayret bişey ya
ben sana öyle güzel cevaplar verirdim dua et konu sahibi sen değilsin yoksa ikimizde banlanırdıkBu sitede herkes canının istedigine cevap verir. Böyle bir sınırlama yok.
Ahahah..cevap veremeyince muhatabim değilsiniz falan demek çok komik.
Ayrıntılara gidip de anlatma güzelim ozamanPardon da siz kim oluyosunuz da böyle bişey söyleyebiliyosunuz
Size mi sorcam kimle napıcağımı
Kimi neyle itham ediyosunuz bu ne hadsizlik ya
Evet daha önce gitti.Zaten işi gereği ayda en az üç beş kere çıkar şehirdışına. Tehdit etsem nolucak ki.Mesele adamların karakterlerinin bozuk olması.Ben tehdit ettim diye vaz mı geçicekler.Ya da bu yüzden vazgeçseler nolur ki.İçleri pis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?