Böyle bişey söylenir mi

duyduklarımı ablama ve en yakın arkadaşıma söylemeli miyim?

• Evet

OY: 63 79,7%
  • Hayır

OY: 16 20,3%

• Ankete Katılan
    79

Adamlar zaten yapti yapacaklarini, ha konusmuslar, ha degil, ne fark ediyor? Alkol dogru, insanin agzini gevsetebilir fakat dedigim gibi insani sapik yapmaz. Orda bide yazmistin "sükür ki sana birsey olmadi" onu kast ediyorum ben. Niye birsey olacakmis? Alkolü hic tadmadan, bir ortama girmeden yargilama lütfen.

Ve allahtan bahs edince evet namaz kilan birinide örnek vermek istedim. Aralarinda sapiklar yok mu? Elbette var, her ortamda var ne yazikki. Insanin icinde sapiklik varsa, ha namaz kilmis, ha alkol icmis birsey degistirmiyor. O sapiklik yine ortaya cikar. Alkol insani sapik yapmaz!

Son düzenleme:

Iyide yapmislar bile o kötü isi. Hani konusmasalar ve konu sahibi bilmese, daha iyi mi olurdu? Rahat rahat gizlice eslerini aldatmalari daha iyi mi olacakti?

kadınlı erkeklı ıckılı ortam ve
aynı ortamda uyuma rahatlıgı
ev sahıbısın , herkes ayakta ve uyuyorsun
ev sahıbı herkesın uykusu geldıgı saatde herkes kendıne ayrılmıs odaya ayrıldıkdan sonra uyur
sızın orda oldugunuzu bıle bıle bukadar rahat konusuyorlar mıs ya
sonucta bı ınsanın gercekden derın uyuyup uyumadıgı anlasılır
konunun elle tutulur hıc bı yanı yok yanı
ayrıca aldatmamıslar abaza erkek muhabbetı yapmıslar
ben benım yanımda bu kadar rahat konusmalarından rahatsız olurdum daha yapmadıkları bı konu hakkında hemen yetıstırım mı demek yerıne

Pardon da siz kim oluyosunuz da böyle bişey söyleyebiliyosunuz
Size mi sorcam kimle napıcağımı
Kimi neyle itham ediyosunuz bu ne hadsizlik ya

Konu benim nerde uyuduğum ve içki içilmesi değil
Konunun sizi ilgilendiren kısmıyla ilgili yorum yapın ya da hiç yapmayın
Size hesap mı vericem naptığımı
Hayret bişey ya

Iyide yapmislar bile o kötü isi. Hani konusmasalar ve konu sahibi bilmese, daha iyi mi olurdu? Rahat rahat gizlice eslerini aldatmalari daha iyi mi olacakti?
Yapmışlar ama içki içmek mi hastalık kapmak mı desen hastalık kapmak tabiki. Daha sonra mazallah ablası ve arkadası hastalık kapabilirler, ben daha kötüsü derken bunu kastettim.

Konu benim nerde uyuduğum ve içki içilmesi değil
Konunun sizi ilgilendiren kısmıyla ilgili yorum yapın ya da hiç yapmayın
Size hesap mı vericem naptığımı
Hayret bişey ya
yazmıs oldugunuz seylerle ılgılı ıstedıgım yorumu yapabılırım
o ayrıntıları da veren sızsınız sonucta
demekkı sızın ıcınde onemlı kı o ayrıntıları verıyorsunuz
bızı ılgılendırmıyorsa nıye yazıyorsunuz ozaman
hesap sormadım
sızede hayret bırsey ya...

Bu konuşmalardan aldattıklarını nasıl anladınız hemde sizde içkiliyken. Belki başka bi konuyu konuşuyolardı. Rusları konuşmalarıda bence olabilir bunu hemen her erkek söyler abartılacak bi şey yokki hem rus kadınların güzelliğide herkes tarafından bilinir. Kadınlarda italyan erkeklerini beğenir mesela buda onun gibi.
Böyle kafanız tam yerinde değilken yarım yamalak duyduğunuz bi şeyi gidipte anlatmayın emin değilsiniz çünkü.
Ya bide anket yapmışsınız şaka gibi.

Konunun kutusunda büyük hissediyorum ben.

Herkes aynı hayatı yaşamıyor herkes dindar değil ya da tam tersi,herkes bazılarınız gibi "mükemmel" değil ancak kimsenin de kimseyi sorgulamaya çirkin şeylerle itham eder gibi tavır takınmaya hakkı yok.

Ayıp cidden ayıp.

Bence soylenmesi gerekir ama bildigi halde evliligine devam eden cok kadin var hatta keske hic duymasaydim bilmeseydim diyen kadinlar var cok kritik bir karar

Ya hep aynı hatayı yapıyoruz. Ayol kızın bi sorusu var zaten, kalan kısmı anlayın diye ayrıntı vermek amaçlı yazmış. Sizce doğru mu yapmışız diye sormuyor. Evet ben de içki içmem alkollü ortamlarda bulunmam ama herkesin yaşam şekli bir değil ki. Diyeceğiniz evet söyle; veya yok söyleme. Bu kadar niye başka şeyleri bu kadar sorguluyorsunuz? Geçenlerdede zavallım üyenin biri hamileyim bi de çocuğum var kocam da anne düşkünü falan filan akıl verin nasıl dize getireyim diye soruyor. Allahımmmm kadının cinsel hayatını masaya yatırdılar resmen, niye çocuk yapmış da niye prezervatif yırtılmış da falan filan. Size ne ayol! Burcucuğum. Bu kolay bir durum değil. Söylediğin andan itibaren çok ciddi sonuçlar doğuracak ve sen direkt merkezdeki kişi olacaksın. Sevdiğin insanlar için de çok acı tabi ki. Derim ki bi süre sessiz kal ve gözlemle bakalım. Sonra karar verirsin kimle konuşacağına veya konuşup konuşmayacağına. Hızlı karar verip harekete geçmek pişman olacağın hatalarasebep olsbilir

Konuyu istediği
Bu sitede herkes canının istedigine cevap verir. Böyle bir sınırlama yok.

Ahahah..cevap veremeyince muhatabim değilsiniz falan demek çok komik.
ben sana öyle güzel cevaplar verirdim dua et konu sahibi sen değilsin yoksa ikimizde banlanırdık

adamlari tehtit et duydum biliyrm die soylemene die yalvarirlar bidaha yapmayacaginiza dusunmeyecegze bni inandirinki soylemiym diyin bence

Pardon da siz kim oluyosunuz da böyle bişey söyleyebiliyosunuz
Size mi sorcam kimle napıcağımı
Kimi neyle itham ediyosunuz bu ne hadsizlik ya
Ayrıntılara gidip de anlatma güzelim ozaman
Madem anlattın her tür eleştiriye yoruma açık olcaksın o zaman

valla madem enisteniz isinden dolayi gidiyor siz desenizde ablaniz bilsede ne olacak adam gitmeyecekmi ?
Diyelimki dediniz aralari bozuldu sonra eniste ozurler diledi ablaniz affetti bir daha o adama nasil guvenecek ki, adam isi dolayisiyla hep gitmek zorunda kalacak ve her gidisinde kabus gibi olacak. Valla durum zor yani keske sizin soylemenizle cozulse. Buyuk bir sorunlar koridoruna acilan kapiyi aralayacaksiniz ve o koridorun sonundaki kapiya ulasip evliliklerini kurtarabilecekler mi belli degil. Ablaniza, evliligi, ablanizla iliskiniz ve kendinize guveniyorsaniz soyleyin cunku 1-2- gunluk bir olay olmayacaktir.
Suclamalar yuzlesmeler kusmeler kavgalar hepsine hazir olun derim. Sonucta duydugunuzda baska kanitiniz yok elinizde, belki saftirik dediginiz enisteniz gercektende yapmamistir ama sadece erkekler arasi muhabbette gosteris yapmak icin konusmus bile olabilir. Erkekler de oyle bir gerizekalilik var hani birbirlerine guclerini erkekliklerini yaristirma olayi kesin yapacak cesareti veya niyeti olmasa bile inadindan yarisa girer.

Aralarinda gecen konusmada ben daha cok arkadasinizin esini kotu niyetli buldum, yapacagiz diyoruz yapmadik demis, esnite ben ocakta gidecegim yapalim, demis off cok guzel kadinlar var demis, yani tam salya akitan tiplerden ikisde ama hangisinin once harekete gececegi belli degil.
Yapacagiz dedik yapmadik demeleride bence ya daha onceden hic yapmadilar birbirlerinden cesaret almaya calisiyorlar yada daha once ayri ayri o halti yeimislerde simdi ilk defa birlikte yapacaklarmis gibi bir anlam cikiyor.

Neyse yani demem o ki 3-4 cumleden tamamen olayin ici yuzu anlasilmiyor, keske ablanizin elinden gelsede en azindan arada bir esine eslik etse bu seyahatlerde, adamin belliki akli celiniyor (tabi daha once yapmadiysa) ustelik etrafinda boyle arkadaslari varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…