- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Çok pardon bu yaptığınız hoş mu hanım efendi ...Yorumlarınız insanların özel hayatlarını yargılama hakkı verir. mi ?
Hanım efendi bunu kastetmiştim.Ayrıntılara gidip de anlatma güzelim ozaman
Madem anlattın her tür eleştiriye yoruma açık olcaksın o zaman
Kadınlar kocalarına söylenen şeyleri kaldıramıyor ya. Hergün beni arayıp "kocam çok rerörö ühühü" diyen arkadaşıma dayanamayıp sadece bir defa akıl verdiğimde "e ben Çetin'e de hak veriyorum" demişti
Al Çetton sana mübarek olsun.
O yüzden söylemenin pek etkili olacağını sanmıyorum. Hatta "biz hepimiz ayıktık,o sızıp uyudu. Yanlış duymuştur,iftira atıyor" denecek.savunma psikolojisi.. hani burada da görüyoruz ya "kocam beni dövüyor ühühhü" diyen üye, kocasının gömüldüğünü görünce "sanki sizinkiler çok bıdı bıdı" moduna giriyor
Çok teşekkür ederim.Haftaiçi ablamın iş yerine uğrayıp anlatmayı düşünüyorum.Bugün bi de anneme danışıcam.
Eşime söyledim onlar senin uyuduğunu anlamışlardır şaka yapmışlardır dedi.Biraz paniğe kapıldı.
tüm suçların babası alkoldür ,alkol herşeyi yaptırır sarhoş olmadan bilemezsin.Alkol alan insan insanlıktan çıkıyor çünkü
Ne cok dizi seyretmişsiniz dozunu azaltın bence :)Ya da isimsiz mektuplar gönderin ikisine de. En azindan suphelenip arastrsinlar, kendileri bulsunlar
Çok teşekkür ederim.Haftaiçi ablamın iş yerine uğrayıp anlatmayı düşünüyorum.Bugün bi de anneme danışıcam.
Eşime söyledim onlar senin uyuduğunu anlamışlardır şaka yapmışlardır dedi.Biraz paniğe kapıldı.
savunma psikolojisi.. hani burada da görüyoruz ya "kocam beni dövüyor ühühhü" diyen üye, kocasının gömüldüğünü görünce "sanki sizinkiler çok bıdı bıdı" moduna giriyor
Aslında ben ciddi söyledim bunu. O kadar cok fazla kişi var ki kocasının onu aldatmadığına inanmak isteyen. Hal böyle olunca da söyleyen suçlu durumuna düşüyor. Konu sahibi de hem ablasına söylemis olur hem de aksi durumda ablasiyla arası açılmaz.Ne cok dizi seyretmişsiniz dozunu azaltın bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?