Böyle bişey söylenir mi

duyduklarımı ablama ve en yakın arkadaşıma söylemeli miyim?

• Evet

OY: 63 79,7%
  • Hayır

OY: 16 20,3%

• Ankete Katılan
    79
Çok pardon bu yaptığınız hoş mu hanım efendi ...Yorumlarınız insanların özel hayatlarını yargılama hakkı verir. mi ?

Kim kimin özel hayatını yargılamış hanımefendi
Geçmiş yazıları okudunuz mu konuyu namus bekçiliğine namaza oruca getirenin içki ile namazı kıyaslayanın kimler olduğunun da farkında varın daha sonra bana hoş mu değil mi diye sorun

Bırak dağılsın böyle bir yuva toplanmazki zaten.Eninde sonunda ortaya cıkacak.Ablanız ve arkadaşınız ömründen zaman kaybı olacak başks birsey değil.
Böyle rezil adamlarla neden yuvasını devam ettirsin.Yuva yok ki ortada.Yuva akşamları bir adamın eve gelmesi değilki.
Sadakat bir yuvadaki en önemli olgu.
Nerde !!zerresi yok.Aman yinede söylemeyin yuvaları bozulmasın mantıksızlıktır.
Böyle bir adama enişte demem,kocam olsa eve sokmam,ailemden ve kendinden uzak tutarım.Problemin kaynağı yanında oldukça başa gelen musibete de katlanacaksın o zaman

Ayrıntılara gidip de anlatma güzelim ozaman
Madem anlattın her tür eleştiriye yoruma açık olcaksın o zaman
Hanım efendi bunu kastetmiştim.
.Saygı sevgi anlayış ve kişilerin yaşamlarına müdahale etme hakkı vermiyor bize burda yorum istemesi konu sahibinin.
Sadece fikrimi beyan ettim ziraa tutumunuz beni rahatsız etti .Daha fazlada şahsınıza bir şey yazmak istemiyorum.Teşekkürler

savunma psikolojisi.. hani burada da görüyoruz ya "kocam beni dövüyor ühühhü" diyen üye, kocasının gömüldüğünü görünce "sanki sizinkiler çok bıdı bıdı" moduna giriyor

savunma psikolojisi.. hani burada da görüyoruz ya "kocam beni dövüyor ühühhü" diyen üye, kocasının gömüldüğünü görünce "sanki sizinkiler çok bıdı bıdı" moduna giriyor
O yüzden söylemenin pek etkili olacağını sanmıyorum. Hatta "biz hepimiz ayıktık,o sızıp uyudu. Yanlış duymuştur,iftira atıyor" denecek.

Bence esiniz de bu muhabbetin icinde olabilir. Siz belki de bunlari ortaya cikarinca onlar da esinin yaptiklarini da söylerler, yani varsa oyle bisey.
Yoksa niye panige kapilsin ki. Umarim yoktur

tüm suçların babası alkoldür ,alkol herşeyi yaptırır sarhoş olmadan bilemezsin.Alkol alan insan insanlıktan çıkıyor çünkü

Hicte degil. Ben alkol aliyorum fakat sarhos olmuyorum. Alkol en fazla sadece insanin var olan karakterini disariya cikartir. Yani misal sarhosken insan aldatirsa, zaten sarhos olmadan bile pek sadakatli biri degildi. Yada agresiv bir insan daha agresiv olur en fazla.

bana kalirsa soylenmemeli. ne hissettigimi aciklamaya calistim ama yapamadim. erkekleri tabiki hakli gormuyorum ben olsaydim tabiki bana soylenmesini isterdim ama yine de.. ben soylemezdim sanrim

Bence ablanızla şöyle bi kızkıza muhabbet edin,abla ya son zamanlarda aldatmalarda arttı başımıza gelse napardık falan gibi orada tepkisini anlarsınız zaten ona göre bir yol izlenebilir

Benim fikrim ablanızla yakın zamanda buluşup ''ya geçen gece ben uzanırken uyuduğumu sanıp böyle böyle saçma sapan bir muhabbete girdiler'' diyin ama üslup önemli tabi, kalkıp da kocan seni aldatıyo havasında değil de ne saçma muhabbetler bunlar tarzında bir söyleyişten bahsediyorum. Acaba benim eşim de bu muhabbetlere dahil oluyo mu falan diye de üstüne yakınıp kendi kendime dert ediyomuş gibi yapardım ki konu üstüne düşünmek ablanıza kalsın. İster kendilerini ispatlama çabası olarak görür ister eşim beni aldatıyo mu fikrine kapılır. Böylece ne siz suçlanabilirsiniz ne de yarın öbür gün aldatılma muhabbeti olup da sizin bişeyler bildiğiniz ortaya çıkınca vicdanınız sızlar. Belki ablanız bişeylerin farkındadır ama susuyodur böylece size açılmasına fırsat olur. Benim önerim bu yönde.

Aldatılmaya şahit olunduysa kesinlikle aldatılan kişiye bildirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Düşünüyorum, kocam beni aldatacak, kardeşim, arkadaşım vs bilecek, ama bana 3 maymunu oynayacaklar. Ben bunları öğrendiğimde hiç iyi şeyler olmazdı. Bana göre söylememek resmen bu aldatmaya ortak olmak ve aldatılanı aptal yerine koymaktır. Sizin durumunızda benim tek tereddütüm ortam. Eminim diyorsunuz ama hem içki hem uyku hali, belki yanlış duydunuz, belki rüya gördünüz... Ben kendim bile olsam emin olamazdım gerçek mi duydum filan diye.

Yazamadan edemedim. Ortam içkili ve birkaç aile görüşmüşsünüz diye çok pislik laf çarpıtanlar olmuş. Enişte varmış, içki varmış, şükredin başka bir şey olmamışmış. Bu yorum sahipleri bir araya gelip, iki de içince birbirlerine mi atlanacaklarını sanıyorlar, bu ne çirkin bir ithamdır ya. Zihniyetlere bak. Evlerden ırak.

Kardesim boyle bir konusmaya sahit olsa ve bana anlatmasa onu ömür boyu affetmem. Kardes bu ya insan kardesine guvenmeyecek de kime guvenecek, bilip de susarsa hayatta kaldiramam bunu. Siz de sakın susmayin.

Ne cok dizi seyretmişsiniz dozunu azaltın bence :)
Aslında ben ciddi söyledim bunu. O kadar cok fazla kişi var ki kocasının onu aldatmadığına inanmak isteyen. Hal böyle olunca da söyleyen suçlu durumuna düşüyor. Konu sahibi de hem ablasına söylemis olur hem de aksi durumda ablasiyla arası açılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…