- Konu Sahibi Neriman_15
-
Ara sayfada kaldığından göremediniz tabi, o arkadaş geri değil ileri vites yaparak 2'den 3'e -yani sonraki sevgiliye- atlamış.
Bazı hanımlar git git diyor, eh uyku bastırsa tabi ki gideceğim. Sonra da gelmeyeceğim, merak etmeyin. Ne yani, şurada ilk mesajda düzgünce dedim ben erkeğim diye.
Kadınlara ait olan bir forumda bu kdr ısrarla çıkmanız isteniyor hala çıkmıyorsunuz tamam e peki bu kadar hanımın konuşmasını okumak size ne hissettiriyor tuhaf bir erkek tipi bayan muhabbeti dinleyen... İlk defa görüyorum genelde erkekler bayan muhabbeti dinlemezler
Beni paranoyak yapacaksınız.
Kaç tane yorum var, kız gibi düşünüyor/yazıyor/böyle erkek olmaz diye. Yapmayın ya, bu söylediklerinizden direkt eşcinsel anlamı çıkardım. Lütfen, gerçekten erkeğim. Herhangi bir sapmam da yoktur.
Yıllarca televizyonlarda, arkadaş çevrelerinde bazı şeylerin dayatılmasından dolayı bu çoğu insana garip geliyor. Öyle ki, ben ilk kez 22 yaşında biriyle birlikte olmaya başladığımda millet şaşırmıştı. Birsürü şey söylendi. Pehh, ben istesem sanki biriyle birlikte olamayacaktım. Biz de bilirdik hemen "Senden çok hoşlandım" diye konuşmasını. Allah'a şükür iki kelimeyi bir araya getirebiliyorum.
İlk olsun, tek olsun dedik. Bekledik, bekledik, bekledik... Bir iş yüzünden uçtu gitti.
------------------------------------
Bu arada ben bekle dedim, dedim. Sabretmedi ya, ayrıldıktan 1.5 ay sonra ben İstanbul'da iş buldum. Dün onun da bundan haberinin olmasını sağladım. Gerçi düşüncesi "Yapacak bir şey yok" muş da, acaba dert oldu mu içine merak ediyorum.
Bir ömrün yanında 1.5 ay neydi ki be...
İlginç bir konu olmuş. Hep bayanlar mı terkedilir, gelir ağlar alın erkeklerde var :)
Acaba bu kadar mükemmel olmasamıydınız
Not: Söylemeden edemeyeceğim yazım ve ifade şekli çok güzel
nerımanın abısı ben kötü bırşey demek ıstemedım
sadece yaptığınız bazı yorumlar düşüncelerınız bana çok mantıklı ve olgun geldı, şaşırdım
tuhaf olduğunu o bakımdan söyledım yoksa sızın erkek veya kadın olmanız hakkında bı fıkrım yok, tanımıyorum sızı
ne bıleyım belkı gülceksınız ama narın, kırılgın duygusal bı yapınız varanlatamıyorum ben derdımı şuan gerçekten boşverın sız ..
o kızıda unut bence, ondan sana yar olmaz
Çünkü düzgün yorumlar geliyor. Allah aşkına yapmayın ya, sanki diğer konularda cirit atıyorum. Şu konudan başka yere girmedim.
Tekrar söylüyorum,
-Israrla çıkın diyen şu kadar sayfada 2-3 kişi, ki istekleri kısa süre sonra gerçekleşecek. Bu kadar sabırsız olmayın, hoşgörülü olun.
-Israrla söylüyorum, ben sapık değilim. Buraya bazılarının tabiriyle "kız düşürmeye" gelmedim.
-Kişiliğimle ilgili bir sorunum da yok. Gayet de sağlıklı bir erkeğim. Kendimi kız gibi falan hissetmiyorum yani.
-Siz bayan muhabbeti diyerek kendinizi aşağılıyorsunuz. Şu konuda gayet de mantıklı şeyler var. Bayan muhabbeti dediğiniz yemek tarifi, erkeklerle olan ilişkileriniz vs. gibi konularsa farkındaysanız burada o yok.
Bayan muhabbeti yemekten aştan muhabbetlermidir sadece kusura bakmayın ama bayanların muhabbetini aşşalayan siz olmuşssunuz. Bizim burda yaptığımız geyikler kendi aramızdadır bayan bayana geyiğimizide çeviririz buda bir bayan muhabbetidir kendi aramızda çevirdiğimiz geyiğe dahil olma çabanızdan bahsetmiştim ben
İlginç bir konu olmuş. Hep bayanlar mı terkedilir, gelir ağlar alın erkeklerde var :)
Acaba bu kadar mükemmel olmasamıydınız
Not: Söylemeden edemeyeceğim yazım ve ifade şekli çok güzel
Erkeklerin kayıt olması yasak mı gercekten ? Sonuçta burayı üye olmayanlar da okuyor saçma geldi bı an. Bir de erkekler üye olurken bayan yazar sadece bu kadar basit tanınıyor olmaları o yüzden önüne geçirebilir bir şey degil ki bu :)
Konu sahibi bence bu iş olayı bahanesi olmuş.muhtemelen ayrılık uzun zamandır aklindaydi fırsat kolluyordu. Kendini fazla izme bu yüzden.
bu arada konu tavan yapmış 34 kişi okuyorve bence vazgeçme sevdiğinden yola getir sadece sessizce bekle üstüne düşmediğin için huzursuzlanacaktır bir şekilde sana dönecek bence..
Erkeklerin kayıt olması yasak mı gercekten ? Sonuçta burayı üye olmayanlar da okuyor saçma geldi bı an. Bir de erkekler üye olurken bayan yazar sadece bu kadar basit tanınıyor olmaları o yüzden önüne geçirebilir bir şey degil ki bu :)
Konu sahibi bence bu iş olayı bahanesi olmuş.muhtemelen ayrılık uzun zamandır aklindaydi fırsat kolluyordu. Kendini fazla izme bu yüzden.
Anladım, problem değil.
Biliyor musunuz, dışarıdan çoğu kişi sert göründüğümü söyler. Evet, nadiren olsa kızarım. Sevdiğime yanlış yapan biri olursa karakterim bir anda değişebilir; ama içten içe tabi ki kırılganım. Ben de insanım neticede.
Gerçi, millet evlenip de boşanıyor. Biz ailelerimizin haberi olsa da evliliği düşünüyorduk. Yani diğerlerine göre gerideyiz, belki "klasik biz evleneceğiz muhabbeti" diyenler de olacaktır; ama gerçekten koydu ya.
koymaz mı, koyar tabı kı
ama asıl sınır bozucu olay onun bunu hak etmemesı
olan sana olmuş, bellı
üzülen sen, zamanında fedakarlık yapan yıne sen
gerçı aşkta o ne yaptı demek yanlıştır herkes kendınden sorumlu ama yınede durup düşünmek lazım, karşı taraf bu yaptıklarımı hak edıyor mu? değer mı? dıye..
ama bırşey merak ettım
anladığım kadarıyla şuan aynı şehırdesınz? gelse tekrar yanına affedermısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?