Böyle Duygusuzluk Görmedim

İlginç bir konu olmuş. Hep bayanlar mı terkedilir, gelir ağlar alın erkeklerde var :)
Acaba bu kadar mükemmel olmasamıydınız

Not: Söylemeden edemeyeceğim yazım ve ifade şekli çok güzel

E arkadaşım ne güzel analiz etmişsin ilişkini, yanak yanağa fotoğraf-vites olaylarını da biliyorsun o zaman daha ne diye üsteliyorsun, bittiyse bitmiştir. Üzülsen de, kırılsan da telafisi yok, en kısa sürede kendini toparlaman, yoluna devam etmen lazım, hayat akıyor sen üzüldüğünle, vaktinden çaldığınla kalıyorsun. Herkesin başına gelebiliyor bu durumlar, güzel olanı sana yakışan şekilde yoluna devam etmek.

Neyse herkese iyi geceler, bana da yarına şans dileyin lütfen.

Çünkü düzgün yorumlar geliyor. Allah aşkına yapmayın ya, sanki diğer konularda cirit atıyorum. Şu konudan başka yere girmedim.

Tekrar söylüyorum,

-Israrla çıkın diyen şu kadar sayfada 2-3 kişi, ki istekleri kısa süre sonra gerçekleşecek. Bu kadar sabırsız olmayın, hoşgörülü olun.
-Israrla söylüyorum, ben sapık değilim. Buraya bazılarının tabiriyle "kız düşürmeye" gelmedim.
-Kişiliğimle ilgili bir sorunum da yok. Gayet de sağlıklı bir erkeğim. Kendimi kız gibi falan hissetmiyorum yani.
-Siz bayan muhabbeti diyerek kendinizi aşağılıyorsunuz. Şu konuda gayet de mantıklı şeyler var. Bayan muhabbeti dediğiniz yemek tarifi, erkeklerle olan ilişkileriniz vs. gibi konularsa farkındaysanız burada o yok.

ılk ve son olması o kadar onemlı mı gerçekten? sonuçta ınsanları tanıyarak en ıyısını bulursunz sızın ıçın en ıyı olanı yanı? bu durumda önunuze bakmalısınz bu kızı da unutun gtsın ilk yapılması gereken şey..

nerımanın abısı ben kötü bırşey demek ıstemedım

sadece yaptığınız bazı yorumlar düşüncelerınız bana çok mantıklı ve olgun geldı, şaşırdım

tuhaf olduğunu o bakımdan söyledım yoksa sızın erkek veya kadın olmanız hakkında bı fıkrım yok, tanımıyorum sızı

ne bıleyım belkı gülceksınız ama narın, kırılgın duygusal bı yapınız var anlatamıyorum ben derdımı şuan gerçekten boşverın sız ..

o kızıda unut bence, ondan sana yar olmaz

İlginç bir konu olmuş. Hep bayanlar mı terkedilir, gelir ağlar alın erkeklerde var :)

Teşekkürler. Ama mükemmellik Allah'a mahsustur, ben mükemmel değilim. Elbette kusurlarım olmuştur.

Ha, çok aşırı değer vermese miydiniz derseniz, size sonuna kadar katılırım.

hımm, yazdığın cevaplardan baktım şimdi fotoğraf olayı filan varmış,şimdi bilerek açılmıştır o fotolar kıskandırma için,ikincisi ısrarla diyorum sesisini soluğunu bir süre kes dayanamayacaktır,bir laf var dönerse senindir diye, kendimden biliyorum deliler gibi seviyorum sözlümü ama bir konuda karar verilecekse elimden geldiğince yaptırım koyarım bilirimki sonunda o benim peşime düşecek ve ben fikrimi sindiricem,ama dediğim gibi gerçekten kaybedeceğimi hissettirse sesini soluğunu kesse üstüme düşmese paçalarım tutuşur .. tecrübelerle sabittir.

Anladım, problem değil.

Biliyor musunuz, dışarıdan çoğu kişi sert göründüğümü söyler. Evet, nadiren olsa kızarım. Sevdiğime yanlış yapan biri olursa karakterim bir anda değişebilir; ama içten içe tabi ki kırılganım. Ben de insanım neticede.

Gerçi, millet evlenip de boşanıyor. Biz ailelerimizin haberi olsa da evliliği düşünüyorduk. Yani diğerlerine göre gerideyiz, belki "klasik biz evleneceğiz muhabbeti" diyenler de olacaktır; ama gerçekten koydu ya.

Bayan muhabbeti yemekten aştan muhabbetlermidir sadece kusura bakmayın ama bayanların muhabbetini aşşalayan siz olmuşssunuz. Bizim burda yaptığımız geyikler kendi aramızdadır bayan bayana geyiğimizide çeviririz buda bir bayan muhabbetidir kendi aramızda çevirdiğimiz geyiğe dahil olma çabanızdan bahsetmiştim ben

Yanlış bir şey ifade ettiysem özür dilerim. Zor bir gün, patavatsızlık yapmış olabilirim.

Aslına bakarsanız dâhil olma diye bir şey yok. Başka bir konuya bakmadan direkt buraya geldim ve açtım. Peşinen de ben erkeğim dedim. Yani, teorik olarak bakarsak bu konuya mesaj atanların hepsi dâhil olmuş oluyor.

Erkeklerin kayıt olması yasak mı gercekten ? Sonuçta burayı üye olmayanlar da okuyor saçma geldi bı an. Bir de erkekler üye olurken bayan yazar sadece bu kadar basit tanınıyor olmaları o yüzden önüne geçirebilir bir şey degil ki bu :)

Konu sahibi bence bu iş olayı bahanesi olmuş.muhtemelen ayrılık uzun zamandır aklindaydi fırsat kolluyordu. Kendini fazla izme bu yüzden.

Bayan üyeler konuya yazmayı bırakırsa bu arkadaşta bir süre sonra yazmayı bırakır sonra konu kapanır gider zaten.

bu arada konu tavan yapmış 34 kişi okuyor ve bence vazgeçme sevdiğinden yola getir sadece sessizce bekle üstüne düşmediğin için huzursuzlanacaktır bir şekilde sana dönecek bence..

biz erkek olduğunu şıp diye anlıyoruz ama çoğu zaman artık usta olduk bu işte

bu arada konu tavan yapmış 34 kişi okuyor ve bence vazgeçme sevdiğinden yola getir sadece sessizce bekle üstüne düşmediğin için huzursuzlanacaktır bir şekilde sana dönecek bence..

Maalesef.

Öncelikle biliyorum ki, o dönmeyecek. Bu kararı son derece ciddi. O tip hafif bir kız değil. Belki duygusuzca ayrıldı; ama değil.

İkincisi, öyle olsa bile ben dönmem ki. Kıskandırmak için başka bir erkekle yanak yanağa fotoğraf çekiliyor, elinden tutuyorsa o iş biter. Yanlış mıyım?

Evet, bayanlara özel bir forum burası ve erkek üye kabul edilmiyor. Kayıt olurken de görüleceği üzere :)
Konunun akibeti az bir zaman sonra belli olacaktır merak etmeyin.

koymaz mı, koyar tabı kı

ama asıl sınır bozucu olay onun bunu hak etmemesı

olan sana olmuş, bellı

üzülen sen, zamanında fedakarlık yapan yıne sen

gerçı aşkta o ne yaptı demek yanlıştır herkes kendınden sorumlu ama yınede durup düşünmek lazım, karşı taraf bu yaptıklarımı hak edıyor mu? değer mı? dıye..

ama bırşey merak ettım

anladığım kadarıyla şuan aynı şehırdesınz? gelse tekrar yanına affedermısın?

Hayır, aynı şehirde değiliz. Ve ben orada çalışmadığım sürece en az 1 yıl daha aynı şehirde olamayacağız. Hatta onu 1.5 yıl yapalım.

Ben burada çalışacağım diyor, yani tek seçenek benim gitmem.

Artık işe yarar mı, yaramaz. İş işten geçti, o yoluna başkasıyla devam ediyor.

Gelse affeder miyim, tabi ki hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…