Böyle elti,düşmandan beter!

Eski konularınıza da baktım şimdi. Bu adam sizi davetlere götürse ne götürmese ne.. Bu adamın eski eşi ile elti görüşse ne görüşmese ne...

Bir de kazara üçüncü çocuğa hamilesiniz sanırım. :işsiz:Eski eş size allahtan sabır niyaz ediyordur emin olun.:KK51:
Bence de :(

Beni anladığınız için sağolun burda normalde sorun yapacak insanlar ne vaaar bunda dedikce beni anlayamadıklarını gördüm.bir kadın arkasindan o...dediği kadının yanına sırf beni rahatsız etmek için masasına gitmesinden bahsediyorum.yani ortada iyi niyet yok zaten bundan sonra asla görüşmem o elti müsvettesiyle...
Herkes seninle ayni dusunmek zorunda degil; once bunu bi anla.. Millete kizma hakkin yok.. Ben de eski eltimle cok iyiydim.. Simdi gorusmesek de sokakta gorsem konusurdum yani..
Evet bence de sinir bozucu bi durum.. Ama eltin sana gicikligina yaptiysa bunu, hic umursamamis gibi davran ve mesafe koy gerekirse(sana zarar veriyorsa verecekse)..

Büyütülecek mevzu değil kıskanmışssınız sadece biraz e o kadar olur.
Mesele onun arkasından o.. deyip gitmesiyse , o konu da haklısınız ama .
Arkasından hiç bir lafı sözü olmasaydı o zaman yukarıdaki ilk cümlem geçerli olurdu.

Beni anladığınız için sağolun burda normalde sorun yapacak insanlar ne vaaar bunda dedikce beni anlayamadıklarını gördüm.bir kadın arkasindan o...dediği kadının yanına sırf beni rahatsız etmek için masasına gitmesinden bahsediyorum.yani ortada iyi niyet yok zaten bundan sonra asla görüşmem o elti müsvettesiyle...
Ayıp yani samimiyse bile göze soka soka yapılmaz eminim o evliyken ona da böyle şeyler yapmıştır, bence önemseme eşin önemli neticede

Gercekten ayip etmis. Ancak ayıp etmek onun umrunda degil anlaşılan. Siz uzulmeyin allah esinizle huzur mutluluk versin

Ama kızlar durum bildiğiniz gibi değil.ben aslında eşime felan söylemeyecektim ama yıllardır bütün davetlere süslenip gider ben çok şikayetçiydim haklı olarak.bu davete evden çıktığımızdan beri bahane bulup kavga çıkararak gitti yol boyunca.ben neyse dedim sustum.sonra eşim halaylar çekti bayan kuzenleriyle ve beni hiç çağırmadı.en son ben çağırınca geldi ve ben neden ben yokmuşum gibi davranıyorsun dedim diye çıldırdı.neyse sözde halay çektik zorla.sonra gidelim dedim çocuklar ağlıyor dedim diye çıldırdı yine.neyse çıktık yola ben yine tek kelime etmeden susmaya çalıştım.bana ısrarla birdaha gelme diye bağırınca duramadım aartık.eski karını rahatça görmek için mi gelmedim demek ki senelerce.beni idtemediğine göre sonra sizin derdiniz ne elti ve yiyenlerin de böyle davrandı dedim.tartışma uzadı ve bana vurdu.
Ve sen eltiye ayar oldun oylemi ?? Kocan eski karisini gorunce show yapsin, seninle ilgilenmesin, birsey diyince vursun suclu eltin olsun...

3. Cocuga hamileymissiniz galiba. Allah yardimciniz olsun. O kadin inanin size sizden daha cok uzuluyordur. Ben kurtuldum kabak bu kadincagizin basina patladi diye

Allah allah..Ne sorun var burada? Kocan mı gitti sanki,kocan gitmiş olsaydı tepkin anlaşılabilir olurdu ancak eltin kocanın eski karısının yanına gidiyor diye bunda herhangi bir kötülük aramak ya da size gıcıklık olsun diye yaptığını düşünmek asıl sorun burada bence.

Eltin eğer O kadının yanına gitmeseydi O'na ayıp etmiş olurdu sonuçta bir geçmişleri vardır muhakkak..
Kimse size göre hareket etmek zorunda değil ki,orada sizden tek sorumlu kişi kocanız..Eltiniz,cocuklari vs değil.
Bir insanın kendini bu denli önemsemesi ilginç cidden.
Kocasını eski karısından kıskananı çok gördüm de eltisini eski eltisinden kiskanani ilk defa görüyorum.:oha::KK6:

Evliyken de ex eşe b.k gibi davranıyordur eltiniz, o hatuna bayildigindan değil sizi sinir etmek için böyle yapmış. Kör öldü badem gözlü oldu yani.

Eltiniz de esiniz de aynı mal bence.

Ex eşi kıskanmak icin bir sebebiniz yok ki, akilli kadinmis basmış kaçmış daha da bu adamı almaz korkmayın.

Amann herkesn deıeri ederi kadar

Kızlar ben eşimin ikinci eşiyim.ve eski eşiyle ortak tanıdıklar olduğu için bir davette ilk kez karşılaştık.evlendiğimizden beri eşim beni hiçbir davete yakınım olmadığı sürece götürmedi.

Neyse çok uzatmayayım biz eltim ve çocuklarıyla aynı masada oturuyoruz, eşimde masada değilken, eltim önümüzdeki masada oturan eski eşin kalktı ve yanına oturdu ve arkasından koca çocukları da gitti.ben şok oldum.

eltiniz bir zamanlar o insanla aile olmus, cocuklari o insana yenge demis - ki belki hala diyorlar - siz konuyu niye munferit algiliyorsunuz?
Annem ve babam ben 3 yasindayken bosandilar. Halamin ve amcamin kizlari annemi nerede gorse yenge diye kosarlardi. Annemle bir gecmisleri vardi cunku, annemin onlara emegi vardi.
siz kendi onunuze bakin, kadinin uluru bile degildir ne siz ne de esiniz.

Çok garipseme bu olayı, sonuçta geçmişte yüz yüze bakmısliklari oldu paylasimlari oldu orda görüp bir hal hatir sormasaydi eltin ayıp etmiş olurdu. Hem eski eşin masaya sırf eltine selam vermek için gelmesindense eltinin gitmesi daha iyi olmuş. Bunun düşmanlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Ama bu yaptığı fesatlığı ve terbiyesizliği görmezden gelip susamam.herkes duysun ne mal olduğunu.bundan sonra ne kapıma ne kapısına dedim eşime.
Başka bi kadının namusu hakkında atıp tutarken anlamadın da şimdi mi anladın ne mal olduğunu ?

Haklisin. Arkadasi dahi olsa o ortamda yanina gidip oturmamali. Ben olsam telde gorusurum, disarda gorusurum ama yeni gelin varken gidip eski esin yanina oturmam. Yani gicik olsam bile yapmam. Bu cidden karakter meselesi.

Haklisin. Arkadasi dahi olsa o ortamda yanina gidip oturmamali. Ben olsam telde gorusurum, disarda gorusurum ama yeni gelin varken gidip eski esin yanina oturmam. Yani gicik olsam bile yapmam. Bu cidden karakter meselesi.
Sağolun anladığınız için evet herkes onlara baktı çoluk çocuk oturunca ne oluyor diye.beni saymıyorsan kocamı ve kocanı say değil mi saygısız kadın.zaten arkasından demediğini bırakmadığın biri bu.

Aslında bu davranışı sergilemekle hızlıca saf saf onunla görüşmekten kurtuldum. Belki de vardır bu şerde de bir hayır.Allah herkesi kalbine göre yaşatsın ne diyeyim.zaten bütün aile biliyor ve herkes bana hak verdi.

Ve sen eltiye ayar oldun oylemi ?? Kocan eski karisini gorunce show yapsin, seninle ilgilenmesin, birsey diyince vursun suclu eltin olsun...

3. Cocuga hamileymissiniz galiba. Allah yardimciniz olsun. O kadin inanin size sizden daha cok uzuluyordur. Ben kurtuldum kabak bu kadincagizin basina patladi diye

Bence de konu sahibinin gerçek sorunu elti falan değil kocası!

Bence de konu sahibinin gerçek sorunu elti falan değil kocası!
Eşimin zaten diğer adı sorun, tabi ki kabul ediyorum ama ilişkiler birbirinden farklıdır.eşimin sorunlu olması eltiyi haklı çıkarmaz.

Ama kızlar durum bildiğiniz gibi değil.ben aslında eşime felan söylemeyecektim ama yıllardır bütün davetlere süslenip gider ben çok şikayetçiydim haklı olarak.bu davete evden çıktığımızdan beri bahane bulup kavga çıkararak gitti yol boyunca.ben neyse dedim sustum.sonra eşim halaylar çekti bayan kuzenleriyle ve beni hiç çağırmadı.en son ben çağırınca geldi ve ben neden ben yokmuşum gibi davranıyorsun dedim diye çıldırdı.neyse sözde halay çektik zorla.sonra gidelim dedim çocuklar ağlıyor dedim diye çıldırdı yine.neyse çıktık yola ben yine tek kelime etmeden susmaya çalıştım.bana ısrarla birdaha gelme diye bağırınca duramadım aartık.eski karını rahatça görmek için mi gelmedim demek ki senelerce.beni idtemediğine göre sonra sizin derdiniz ne elti ve yiyenlerin de böyle davrandı dedim.tartışma uzadı ve bana vurdu.

şu olay için konu açmıyosunuz da eltiniz için konu açıyosunuz.

yuh!!!!

Eşimin zaten diğer adı sorun, tabi ki kabul ediyorum ama ilişkiler birbirinden farklıdır.eşimin sorunlu olması eltiyi haklı çıkarmaz.

Canim benim kök neden diye bişey vardır bilir misin. Sen bir sürü farklı sorun yaşarsın. Ama kök nedeni bulup cozmedikce o sorunlar bir türlü çözülmez. Eltinin tavrı kocanın tavrı yanında gayet normal. Senin o ailede bir kimliğin bir degerin yok. Kök neden bu kimliği görmezden gelen kocan. Onun böyle davranmasını engellersen bütün aile sana artık öyle davranmaz. Hani ülkelerin tanınması konusu vardır ya. Ticaret ve diploması ilişkileri için ben bu ülkeyi tanıyorum der ülkeler. Bence kocan seni tanımadıgi için ailesi de seni tanımıyor.

Canim benim kök neden diye bişey vardır bilir misin. Sen bir sürü farklı sorun yaşarsın. Ama kök nedeni bulup cozmedikce o sorunlar bir türlü çözülmez. Eltinin tavrı kocanın tavrı yanında gayet normal. Senin o ailede bir kimliğin bir degerin yok. Kök neden bu kimliği görmezden gelen kocan. Onun böyle davranmasını engellersen bütün aile sana artık öyle davranmaz. Hani ülkelerin tanınması konusu vardır ya. Ticaret ve diploması ilişkileri için ben bu ülkeyi tanıyorum der ülkeler. Bence kocan seni tanımadıgi için ailesi de seni tanımıyor.
Ben de eşime söyledim bunu senin bana değer vermediğini bildikleri için cesaret alıyorlar dedim.o da kabul etmese de öyle.sonra elti aradı eşimi eşim bu çok ayıp felan diye baya bir kızdı.ama söylediğinize katılıyorum.

Back
X