Böyle elti,düşmandan beter!

demek ki bundan sonra eltinle görüşmemen gerekiyor. senin ona anlattığını o da eski eşine anlatmadığını nerden biliyosun. fesat mıyım ne :KK53:

şu olay için konu açmıyosunuz da eltiniz için konu açıyosunuz.

yuh!!!!
Yuh bana değil sanırım.yuhluk bir eşim var lanet bir evliliğe boşanamadığım için katlanıyorum.ve ben zor durumdayım ne yapsam adam düzelmiyor elti de tuzu biberi oldu.

demek ki bundan sonra eltinle görüşmemen gerekiyor. senin ona anlattığını o da eski eşine anlatmadığını nerden biliyosun. fesat mıyım ne :KK53:
Ben ona bir şey anlatmam zaten çok fesat ve dedikoducudur.

niye gız nolmuş

dönüşte tartışmışlar eşi de buna vurmuş. önceki sayfalarda yazmış konu sahibi. ben de dedim ki bunun için konu açmıyorsunuz da eltiniz için açıyorsunuz. yuh!!

önceki konularına da bakım. durum vahim.

Kızlar ben eşimin ikinci eşiyim.ve eski eşiyle ortak tanıdıklar olduğu için bir davette ilk kez karşılaştık.evlendiğimizden beri eşim beni hiçbir davete yakınım olmadığı sürece götürmedi.

Neyse çok uzatmayayım biz eltim ve çocuklarıyla aynı masada oturuyoruz, eşimde masada değilken, eltim önümüzdeki masada oturan eski eşin kalktı ve yanına oturdu ve arkasından koca çocukları da gitti.ben şok oldum.
Evet sinir bozucu dur ama eltin belki onada ayıp etmek istememiş olabilir

Yuh bana değil sanırım.yuhluk bir eşim var lanet bir evliliğe boşanamadığım için katlanıyorum.ve ben zor durumdayım ne yapsam adam düzelmiyor elti de tuzu biberi oldu.

Sen şimdi hamilesin galiba bebeği önce bir doğur sonra da bu ilişkiden çıkış biletini hazırlamaya başla. Bir adamın çalışıp 5 kişilik bir aileye bakmasını bekliyorsaniz ve bu olabiliyorda bir kadının çalışıp 4 kişilik (kocayi bosayacaksin ya) aileye bakması da mümkündür. Kendine güven inan ve hem psikolojik olarak hem de fiziki olarak 1-2 yıl içinde bu işi gerçekleştirmenin akılcı planlarını yap

dönüşte tartışmışlar eşi de buna vurmuş. önceki sayfalarda yazmış konu sahibi. ben de dedim ki bunun için konu açmıyorsunuz da eltiniz için açıyorsunuz. yuh!!

önceki konularına da bakım. durum vahim.
ovv baktım da şimdi durum fena. önceki konularda yazmış düzenli şiddet görüyormuş galiba. şu an hamile diye boşanamıyoda. eltinin yaptığı çok da tın. dediğin gibi "hamileyim şiddet görüyorum ne yapmam gerekir çıkış yolu istiyorum" tarzı konu açması gerekirdi

ya ben hala anlamiyorum, biri bana anlatabilir mi?

neden konu sahibinin eltisine bir zamanlar aile demisim, cocuklarina emegim olmus; sirf kocamla bosandim diye, karsilasilan bir yerde niye yabanci muamelesi goreyim?

benim gecmisimdeki bir erkekle iliskim bitmistir, adam umurum dahi degildir. ayni ortamda denk geldik de ailesi benimle konustu-selamlasti diye yeni es sorun cikartiyorsa ortada ciddi bir yeni esin ozguven sorunu vardir. bu konu ne elti ne yigen ne de benimle ilgili degildir.

ben boyle dusunuyorum, hatali miyim?

Ama kızlar durum bildiğiniz gibi değil.ben aslında eşime felan söylemeyecektim ama yıllardır bütün davetlere süslenip gider ben çok şikayetçiydim haklı olarak.bu davete evden çıktığımızdan beri bahane bulup kavga çıkararak gitti yol boyunca.ben neyse dedim sustum.sonra eşim halaylar çekti bayan kuzenleriyle ve beni hiç çağırmadı.en son ben çağırınca geldi ve ben neden ben yokmuşum gibi davranıyorsun dedim diye çıldırdı.neyse sözde halay çektik zorla.sonra gidelim dedim çocuklar ağlıyor dedim diye çıldırdı yine.neyse çıktık yola ben yine tek kelime etmeden susmaya çalıştım.bana ısrarla birdaha gelme diye bağırınca duramadım aartık.eski karını rahatça görmek için mi gelmedim demek ki senelerce.beni idtemediğine göre sonra sizin derdiniz ne elti ve yiyenlerin de böyle davrandı dedim.tartışma uzadı ve bana vurdu.
Eşini neden gittiği davetlere götürmez bir adam. Götürmeyen adamdan hayır gelir mi bence gelmez. Sizin durum baya zor allah yardım etsin. Elti ye kadar daha çok sorun var çözülmesi gereken m şahsen benim için elti dediğin dış kapının mandalı ama ya eş

ovv baktım da şimdi durum fena. önceki konularda yazmış düzenli şiddet görüyormuş galiba. şu an hamile diye boşanamıyoda. eltinin yaptığı çok da tın. dediğin gibi "hamileyim şiddet görüyorum ne yapmam gerekir çıkış yolu istiyorum" tarzı konu açması gerekirdi

hamile diye boşanamıyor durumu yok. 2 çocuğu varmış, zaten şiddet görünüyomuş. buna rağmen 'korunurken' hamile kalmış. şiddet görmesi problem değil onun için, kanıksamış artık. ama eltisi kocasının eski eşiyle görüşünce ooooowwwww.

hamile diye boşanamıyor durumu yok. 2 çocuğu varmış, zaten şiddet görünüyomuş. buna rağmen 'korunurken' hamile kalmış. şiddet görmesi problem değil onun için, kanıksamış artık. ama eltisi kocasının eski eşiyle görüşünce ooooowwwww.
eh yani bile bile bağlamış kendisini. şiddete katlanan eltiye de katlansın. eltisi daha iyi aslında dövmüyo en azından

Asla samimiyetleri yok sadece beni rahatsız etmek istedi.ve bu kadını sırf akraba diye çocuklarına kadar çocuğum bildim.
ben eltimi sevdiğim için çocuklarını sevmem, eşimin yeğenleri diye severim sizde öyle düşünerek sevmeye devam edin.onlarda yengelerini sevsinler ne güzel

Kızlar ben eşimin ikinci eşiyim.ve eski eşiyle ortak tanıdıklar olduğu için bir davette ilk kez karşılaştık.evlendiğimizden beri eşim beni hiçbir davete yakınım olmadığı sürece götürmedi.

Neyse çok uzatmayayım biz eltim ve çocuklarıyla aynı masada oturuyoruz, eşimde masada değilken, eltim önümüzdeki masada oturan eski eşin kalktı ve yanına oturdu ve arkasından koca çocukları da gitti.ben şok oldum.
olabilir eskiden paylaşımları olduysa konuşmak isterler... belki iyi anlışıyorlar arkadaş gibiler. olamaz mı ?
çocuklarda ilk onu görmüşler merhaba demek isterler...
birde boşanmalarında kocan hatalı veya boşanmaya sebep birşeyler yapmışsa eltin o yüzden ona mrb demeye gider...
ayrıca elti dediğin gelin. öteki de gelin. sende gelinsin. herkes birbirine el :)

Bence de yuh bana git karısına şiddet uygulamış birinin karısı ol saf saf sonra aile desteği olmadığı için çek çek üstüne çocuklar.asıl problrm tabi ki sözde koca olduğunu sanan da:(((

olabilir eskiden paylaşımları olduysa konuşmak isterler... belki iyi anlışıyorlar arkadaş gibiler. olamaz mı ?
çocuklarda ilk onu görmüşler merhaba demek isterler...
birde boşanmalarında kocan hatalı veya boşanmaya sebep birşeyler yapmışsa eltin o yüzden ona mrb demeye gider...
ayrıca elti dediğin gelin. öteki de gelin. sende gelinsin. herkes birbirine el :)

Öyle bir şey yok arkasından o.... diyen bir kadın neyse ne halleri varsa görsün herkes başta eşim

Ama kızlar durum bildiğiniz gibi değil.ben aslında eşime felan söylemeyecektim ama yıllardır bütün davetlere süslenip gider ben çok şikayetçiydim haklı olarak.bu davete evden çıktığımızdan beri bahane bulup kavga çıkararak gitti yol boyunca.ben neyse dedim sustum.sonra eşim halaylar çekti bayan kuzenleriyle ve beni hiç çağırmadı.en son ben çağırınca geldi ve ben neden ben yokmuşum gibi davranıyorsun dedim diye çıldırdı.neyse sözde halay çektik zorla.sonra gidelim dedim çocuklar ağlıyor dedim diye çıldırdı yine.neyse çıktık yola ben yine tek kelime etmeden susmaya çalıştım.bana ısrarla birdaha gelme diye bağırınca duramadım aartık.eski karını rahatça görmek için mi gelmedim demek ki senelerce.beni idtemediğine göre sonra sizin derdiniz ne elti ve yiyenlerin de böyle davrandı dedim.tartışma uzadı ve bana vurdu.
kardeş problem eltide eski gelinde değil. kocanda.
e eski eşi akraba imiş adam ne uyapsın. adam düğünlere davetlere gitmese olmaz, seni götürse aha böyle olacak nasıl götürsün, götürmese ki götürmemiş gene olmamış. olmamış olmamış.adam kendi beceriksiz durumunu sizlere yüklemiş esmiş gürlemiş. kasik erkek üste çıkma taktiğini uygulamış.
adam aynı ortamda : eski karısi ile yeni karısı ile olmaktan hoşlanmaz, sıkılır dert olur tansiyonu çıkar.
ben de eşimin 2. karısyım. ilk karısını hiç görmedim ama görseydim sıkıntı etmezdim. eski eskidir.

Evliyken de ex eşe b.k gibi davranıyordur eltiniz, o hatuna bayildigindan değil sizi sinir etmek için böyle yapmış. Kör öldü badem gözlü oldu yani.

Eltiniz de esiniz de aynı mal bence.

Ex eşi kıskanmak icin bir sebebiniz yok ki, akilli kadinmis basmış kaçmış daha da bu adamı almaz korkmayın.
ellerine sağlık ne güzel yazmışsın :)

Bence de yuh bana git karısına şiddet uygulamış birinin karısı ol saf saf sonra aile desteği olmadığı için çek çek üstüne çocuklar.asıl problrm tabi ki sözde koca olduğunu sanan da:KK43:((

önceki karısına şiddet uyguladığını bile bile mi evlendiniz? anlamadım orayı.

Back
X