Böyle erkekler de var mı?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Erkekler (özellikle de yurdumuzun erkekleri) hep peşinden koşturan, çaba gerektiren, kısacası peşlerinden koşturan kadınları tercih ediyorlar. Bunu çok tecrübe ettim. Ama maalesef ben hiç böyle bir kadın olamadım. Sevdiği zaman doğrudan söyleyen, sevgisini gizlemeyen, zoru oynamayan kadın oldum hep. Bence normali de bu. Birini seviyorsam neden zoru oynayayım ki? Ama artık moralim bozuluyor. Acaba zoru oynamayan kadının da değerini bilecek erkek var mıdır?

Zoru oynamaktan ziyade belki de zor insanlardır o kadınlar.
Oynama, koşturmayla falan olmaz o işler.
Çoğu erkek arkadaşım ‘beni yormasın, ne isek o olalım hesapsızca’ derdi.
Var yani, kötü muameleden hoşlanan olduğu gibi, gayet kolay ve şeffaf ilişki isteyen erkekler de mevcut.

Aşkda oyun olma . Seviyorsa karşınızdaki kişi sizin zaten dürüst açık olmanızı ister . Bence böyle olaylı şeyleri seven kişilere siz devam etmeyin

Zoru oynamak değil o aslında, oyun değil yani herkesin mizacı farklı. Doğalari gereği erkekler avcıdır genelde, kovalamayi severler. Kadın da elde edilmek için peşinden koşulmasini severler. Doğada bile dişiyi elde etmek için erkek hayvanlar kavga ediyor, dans ediyor falan öyle düşün. İstisnalar var elbet ama genelinde durum bu.

Var tabii ki. Biraz akli olan erkek peşinde koşturup duran kadının peşinde koşmaz. Hem nasıl koşuyor kadın istemiyorum olmaz ya da zamana bırakalım dedikce mı? Tacize girmez mı o olay ya. Israrcı insan sevmedigim için belki bana hoş gelmez. Ya da trip, naz, sinirli, müdahaleci vs insanı da çekmez akli olan biraz. Yeterince zor bir düzende yaşıyoruz öyle ilişkiyi napayım ben ya. Var yani. Hatta öyle olmayanlar da daha kıymet biliyor boşverin. Diğer türlü koşup bir yerde yoruluyor. Ee sonra bu adama bu kadına noldu çok değişti oluyor. Ilk başlar sizin dediginiz gibi olsa da sonrası hiç de hoş gitmez o işin.

Cinsiyetçi yorum yapmak istemem ama, bakmayın öyle "ne istediğini bilen kadın severim" naralarına, bence o kadınlardan korkuyor çoğu. Yani biraz erkek ve kadın olmakla da alakalı, hormonlar, kültür vs erkek uğraşmak istiyor galiba bu çekici geliyor. Bir arkadaşım vardı, erkek arkadaşı mesaj atınca görmesine rağmen beklerdi;) hemen yazmazdı, taktikmiş.
Tabi öyle olun diye söylemiyorum ama hayvanların kur taktikleri gibi galiba.
Bazı kadınlar mesela, "hayır dedim ama bir daha aramadı, demek ki yeterince istemiyor" diyebiliyor. Halbuki hayır, hayırdır! Kolay görüneceğini sanıyor, değeri olmayacağını sanıyor ve belki de erkeklerin çoğunda gerçekten böyle.
Siz yine olduğunuz gibi olun. Karşınıza çıkacak adamın normal bir adam olma ihtimali artar hiç değilse.

Erkekler (özellikle de yurdumuzun erkekleri) hep peşinden koşturan, çaba gerektiren, kısacası peşlerinden koşturan kadınları tercih ediyorlar. Bunu çok tecrübe ettim. Ama maalesef ben hiç böyle bir kadın olamadım. Sevdiği zaman doğrudan söyleyen, sevgisini gizlemeyen, zoru oynamayan kadın oldum hep. Bence normali de bu. Birini seviyorsam neden zoru oynayayım ki? Ama artık moralim bozuluyor. Acaba zoru oynamayan kadının da değerini bilecek erkek var mıdır?
Cnm zoru oynamak bence biraz absürt olmus , bence zoru oynayanların elinde patlar bu oyun, bir insan ilişkilerde ya zordur yada değildir buda hayatta yaşadıklarından ileri gelir, yani diğer türlüsü yapmacık olur ama şu bir gerçek ki erkekler zoru seviyor..

Ben hep zor biri oldum ama bu karşımdakini peşimden koşturmak amaçlı değil. Sadece hiç kimseye güvenmiyorum rahatca, her söze inanmıyorum, kalbim kırılınca iki aşkım canım lafına erimiyorum. Seviyorum demek gururumdan vaz geçmek değil benim için. Ve gereğinden fazla fedakarlık yapmak hiç kimseyi yükseltmiyor gördüğüm kadarıyla

Back
X