6 aydır bana ilgi duyan biri var. Bu kişi ilk gördüğü günden itibaren ilgisini belli ediyor bana, öyle abartılı hiçbir davranışı yok. Bir iki kez yazdı duygularını söyledi daha sonra da rahatsız etmedi ama hep beklediğini biliyordum, hissediyordum bakislarindan anlıyordum. Bu sure zarfında bir ilişki yaşadım başka biriyle. Çok etkilendigim, değer verdiğim ama pek deger görmediğim bir iliskiydi. Sonra da terkedildim zaten.
Her neyse. Bugün birşey öğrendim. 3 ay kadar önce is çıkışı arabama bindim. Iki araba sonradan park edip sıkıştırmıştı beni. Bende çıkarken öndeki aracın arkasına carpmisim hafif. Carpmisim diyorum çünkü bilmiyorum farkında değildim. Bugün öğrendim ki o gün ben çarpıp cikmisim arkamdan arabanin sahibi adam bağırmış sanırım. Bu bahsettiğim bana ilgi duyan adam da beni takip ediyormuş, yada uzaktan izliyormuş sanırım ki adamın yanına gidip o benim arkadaşım tamam ben yardımcı olacağım diyip sakinlestirmis adamı. Sonra yaptırmış falan konu kapanmış. Bugün bir şekilde öğrendim bunu ve çok şaşırdım.
Baslikta da belirttiğim gibi hala böyle erkekler kaldı mi
yada ben bu ara terkedilip hala tam anlamıyla unutamamanin etkisiyle fazla mi duygusal bakıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum ayrıca. Bana zerre değer vermeyen biri için kalbim yerinden çıkıyordu bu adam için atmıyor bile.
Her neyse. Bugün birşey öğrendim. 3 ay kadar önce is çıkışı arabama bindim. Iki araba sonradan park edip sıkıştırmıştı beni. Bende çıkarken öndeki aracın arkasına carpmisim hafif. Carpmisim diyorum çünkü bilmiyorum farkında değildim. Bugün öğrendim ki o gün ben çarpıp cikmisim arkamdan arabanin sahibi adam bağırmış sanırım. Bu bahsettiğim bana ilgi duyan adam da beni takip ediyormuş, yada uzaktan izliyormuş sanırım ki adamın yanına gidip o benim arkadaşım tamam ben yardımcı olacağım diyip sakinlestirmis adamı. Sonra yaptırmış falan konu kapanmış. Bugün bir şekilde öğrendim bunu ve çok şaşırdım.
Baslikta da belirttiğim gibi hala böyle erkekler kaldı mi