- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
Ben trollemek ne onu bile bilmem sen soyleyince simdi girdim baktim googleden bisey anlamadimYok estğf rahatsız olmadım da acaba dedim beni mi trollüyor. Öyleyse de canın sağolsun senden önemli mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben trollemek ne onu bile bilmem sen soyleyince simdi girdim baktim googleden bisey anlamadimYok estğf rahatsız olmadım da acaba dedim beni mi trollüyor. Öyleyse de canın sağolsun senden önemli mi![]()
Kız gerçekse komik, değilse daha komik sksksksBen trollemek ne onu bile bilmem sen soyleyince simdi girdim baktim googleden bisey anlamadim![]()
Belki de öyle
Bilmiyorum ama kötülüğü konduramiyorum ona
Sorun kesinlikle tip değil çünkü yakışıklı
Mesleği de var çalışıyor
Yani mantık boyutunda herşey uygun ama ben bir garibim bu konularda
Sen oburunu daha unutamamissin o zaman.Bana bu adamla pek olmaz gibi geldi o yuzden hic umut verme.Sorun kesinlikle tip değil çünkü yakışıklı
Mesleği de var çalışıyor
Yani mantık boyutunda herşey uygun ama ben bir garibim bu konularda
Vallahide billahide bilmiyorum varsin bende komik olayim ne olucakki?Kız gerçekse komik, değilse daha komik sksksks
Ben seni her şeyinle kabullendim merak etme, şu sitede kıymetimi bilen tek insansın. Varsın troll olsunsmsksksn
Tamam tamam bende seviyorum kız seniKız gerçekse komik, değilse daha komik sksksks
Ben seni her şeyinle kabullendim merak etme, şu sitede kıymetimi bilen tek insansın. Varsın troll olsunsmsksksn
Ya bak işteTamam tamam bende seviyorum kız seni
Konu sahibi evet kaldı o erkeklerden
Kıyıda köşede farkedilmeyi bekliyorlar
Takip etmesi biraz ürkütücü ama
Takip derken is çıkışı beni izliyor farkediyordum ara araTamam tamam bende seviyorum kız seni
Konu sahibi evet kaldı o erkeklerden
Kıyıda köşede farkedilmeyi bekliyorlar
Takip etmesi biraz ürkütücü ama
Evet sanırım öyleİşte 4S kuralına uygun bir konu daha
Dert sahibi eden sevilir ilgi gösteren itilir şeysi
Kuralı![]()
Şöyle, benim iş yerim merkezi bir yerde. Iş cikislarimda görmek için beklediğini düşünüyorumAdam sizi nereden izliyor? Aynı yerde filan mı çalışıyorsunuz? Baya baya takip ediyorsa yemişim jestini deyip kaçın diyeceğım de.
Beni seveni sevmeye de çalıştım zamanında o da zamanla üzdü... bu işin bir doğrusu yok ki.. nasip olmayınca olmuyorSonra da burda konu açılıyor " sevgilim/kocam beni aldattı ,dövdü ,sövdü, psikolojik şiddet uyguladı " falan filan .. Ee adam gibi adamları tercih etme ,git fırıldak olanına takıl ,dön dolaş aynı yer :) ne bekliyosun ?! Ben olsam beni seveni sevmeye çalışır ,sevdiğimin peşinden koşup hayatı kendime cehennem etmezdim .
Not : karşılıklı sevişerek evlenen Daughter kişisi :)
Bu bahsettiğim bana ilgi duyan adam da beni takip ediyormuş, yada uzaktan izliyormuş sanırım ki
Yok diğeri de kötü bir insan değildi
Ama beni sevemedi diyelim
AnlamadimEhehe cok özgüven dolu bir mesaj olmus. Cok sevdim tam akilli kadin mesajı:))
Hosuma gitti çünkü bunu kendine bile itiraf edemeyip neden benii yerk etti diye millete soruyor. Herkes herkesi sevmek zorunda degil. Senin bunu acikca belirtmen ozguven gibi geldiAnlamadim