Böyle erkekler kaldı mi dedirtecek cinsten

Aynı şeyi ben yaptım benim için sunu yaptı bunu yaptı diye diye sürdürdüm bu ilişkiyi 6 sene oldu diyelim ki sizi bu kadar seviyor sırf sevdiği için bir ilişkiye baslayacaksınız gerçekten seven kalbi kırmak çok tehlikelidir bırakın gerçekten sevdiğinize emin olana kadar dokunmayın cunku sevmezseniz en büyük zararı verirsiniz

Adam efendiyse zamanla seversiniz .Türk filmi gibi .
Ama zaten ask bir ömür sürecek birsey degil insan olsun önce .
Cok gördük burda aldatıp ,dövüp ölüyorum aşkımdan höngürt diyeni .

Çok mu acemi şöforsunuz ? Arabaya yaptırılması gerekecek kadar çarpıyorsunuz ama çarptığınızı anlamıyorsunuz... lütfen çıkmayın trafiğe. Ya da bu olay uydurmasyon size bunu o sizden hoşlanan adam ya da yakınları anlatıyorsa onu gözünüze sokmak içindir. Yoksa böyle birşeyi bana deseler ne saçmalıyorsun çarpsam bilmez miyim derim kamera kaydı ararım altında da kalmam bana tuhaf geldi.

Hosuma gitti çünkü bunu kendine bile itiraf edemeyip neden benii yerk etti diye millete soruyor. Herkes herkesi sevmek zorunda degil. Senin bunu acikca belirtmen ozguven gibi geldi
Hmm başta bende çok sorguladim ama sonuç hep aynı.. her düşündüğümün altından beni sevemedigi gerçeği çıktı. Kabullendim.

Adam belki insanlil geregi .tamam ben hallederim..demistir.
Cunku siz farkinda degilmissiniz carptiginizin

Yani sizin kalbiniz adama atmiyor tamam da adam da size asik falan degildir kanimca
Abartmayin yani;)

Hakkaten böyle erkekler kaldı mı ya? Bana hiç denk gelmiyor valla. Şimdiye kadar karşıma çıkanların hepsi görgüsüz, nezaketsiz, ilgisiz, pis kokan, cimri vs vs tipler. Bir tane bile adam gibi adam efendi biri çıkmadı karşıma :KK12:, işte bu yüzden yaş 32 ama hala yalnızım :KK14:

Back
X