böyle eşi olan varmı ? yardım

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
kızlar aranızda eşi çok kıskanç olan var mı ? ben artık bunaldim çekilmez oluyor bazen, ne sosyal hayatın oluyor ne iş ne arkadaş off yaa.. ailemden zaten çok uzağım 8 aydır göremiyorum yazın beraber gideriz seni tek gonderemem diyor neymis bensiz yapamazmis yalana bak!..

kursa gidiyorum o da mecburi yani. kurstan arkadaşlar var iki tane onlarla aram iyi, bize buyur hem açılmış olursun diyorlar,sagosunlar.. ama buaralari pek bilmedigimden genelde hep eşimin akrabalarına gidip geliyorum.. esiminde haberi olsun bari gideceksem diye düşünüp, gece söyledim, aşkım kurstaki bayan arkadaşlarım görüşmek istiyorlar bende istiyorum gidip gelmeyi, hem arkadaş edindimmi daha çabuk isinirim buralara dedim. saçmalama olmaz gidemezsin, okadar akraba var onlara git gel arkadaş nedir yaa dedi. noluyo be dedim guzellikle, insan gibi bişey sordum haberin olsun istedim senin şu tavrina bak, sen kankilerinle kahveye gidiyorsun ben birşey diyormuyum dedim..

bi sinir oldu montunu aldığı gibi kapinin önüne fırladı sigara içti. sonra normale dönmüş gibi sarıldı bende sarıldım içimden kendime kendime konustum inşallah bu huyun düzelir herseyime karisiyor sanki kreş çocuğuyum babam bile bana bukadar karışmadı falan filan.. aklıma geldikçe halâ sinir oluyorum, sosyal hayatim olsun istiyorum çalışmama da izin vermiyor arkadaşımda yok ee neyapmaya çalışıyor bu adam..?

aranızda kocası böyle olupta zamanla düzelen oldumu? kvdemle annem yeni evlisiniz gözünden bile sakiniyor diyorlar ama ben inanmiyorum karakter meselesi bence.. neyapmaliyim zamana mi biraksam, ustunemi gitsem, umursamasammi tikandim kızlar??

Çok üstüne varma. Benzer konuyu çok açıp eşini boğma. Zamanla düzelir. Ama yavaş yavaş. Sabır gerek.
Benim eşim evliliğin ilk aylarında asla izin vermediği şeylere şimdi hiç ses etmiyor.
Konuşmak için doğru zaman çok önemli. Huyuna giderek konuş ilerleyen zamanlarda birde.

gözünden sakınıyomuş. külahıma anlatsın. kendi özgüvensiz ya siz de ona benzeyin istiyor.

okadar akraba var onlara git gel arkadaş nedir yaa

ne demek arkadaş nedir? çok mu anormal bişey arkadaş edinmek. neden bu hale gelene kadar izin verdiniz. o sarılınca sarıldım diyosunuz. yüz vermeyin işte. ben böyle bi karakterin değişeceğine inanmıyorum.

kızlar aranızda eşi çok kıskanç olan var mı ? ben artık bunaldim çekilmez oluyor bazen, ne sosyal hayatın oluyor ne iş ne arkadaş off yaa.. ailemden zaten çok uzağım 8 aydır göremiyorum yazın beraber gideriz seni tek gonderemem diyor neymis bensiz yapamazmis yalana bak!..

kursa gidiyorum o da mecburi yani. kurstan arkadaşlar var iki tane onlarla aram iyi, bize buyur hem açılmış olursun diyorlar,sagosunlar.. ama buaralari pek bilmedigimden genelde hep eşimin akrabalarına gidip geliyorum.. esiminde haberi olsun bari gideceksem diye düşünüp, gece söyledim, aşkım kurstaki bayan arkadaşlarım görüşmek istiyorlar bende istiyorum gidip gelmeyi, hem arkadaş edindimmi daha çabuk isinirim buralara dedim. saçmalama olmaz gidemezsin, okadar akraba var onlara git gel arkadaş nedir yaa dedi. noluyo be dedim guzellikle, insan gibi bişey sordum haberin olsun istedim senin şu tavrina bak, sen kankilerinle kahveye gidiyorsun ben birşey diyormuyum dedim..

bi sinir oldu montunu aldığı gibi kapinin önüne fırladı sigara içti. sonra normale dönmüş gibi sarıldı bende sarıldım içimden kendime kendime konustum inşallah bu huyun düzelir herseyime karisiyor sanki kreş çocuğuyum babam bile bana bukadar karışmadı falan filan.. aklıma geldikçe halâ sinir oluyorum, sosyal hayatim olsun istiyorum çalışmama da izin vermiyor arkadaşımda yok ee neyapmaya çalışıyor bu adam..?

aranızda kocası böyle olupta zamanla düzelen oldumu? kvdemle annem yeni evlisiniz gözünden bile sakiniyor diyorlar ama ben inanmiyorum karakter meselesi bence.. neyapmaliyim zamana mi biraksam, ustunemi gitsem, umursamasammi tikandim kızlar??
konun dikkatimi çekti benimde sevgilim çok kıskanç evlenince ne olacak merak ediyorum

Kıskançlık değil bu senin hayatına saygı duymamak.
Evli de olsanız senin kendi arkadaşların olmalı, arada sırada görüşüp kafanı dağıtabilmelisin.
Eşin sana ve senin özel hayatına saygı duymuyor.

Bak benim sevgili kocam, bir gün girmiş actigim konuları okumuş, sonra buraya konu açmış, herkes onun ne kadar saygısız olduğunu söylemişti bende okuttum hepsini. Bir daha yapmadı. Şimdi ben sizin gibi gidip sarılsaydım hatasını anlamayacakti. Kızdım ve açıkça konuştum.

Siz bu konuyu konusacaginiz yere sarilmissiniz.
Biraz tavır yapsaydın, beni kisitliyorsun bunaldim artik sürekli akraba görmek istemiyorum deseydin, derdimi paylaşacağım konuşacağım kimse yok herkesle her sey konusulmuyor diye anlatsaydın.

O sarılmış sen de kapatmışsın.
Daha değişmez.

Kendisine soruldu mu da otorite mercii tribine giriyor büyük ihtimal.
Nolucakmış acaba arkadaşlarına gidince? "Saçmalamaa" falan diye tepki vericek kadar? Votka dikleyip erkek striptizci falan mı getiricekmişsiniz eve

Hadi bakalım bu adamın da kaç tane arkadaş vukuatı çıkacak kimbilir?
Heyecanla bekliyoruz...

Son düzenleme:

Benim esim boyleydi onu degistirmem duzeltmem tam tamina 8 yilimi aldi son 1 yildir tam istedigim gibiEn Büyük KK

Bence de kisi kendinden bilir, artik nasıl arkadas iliskileri varsa sizin kurmanizi istemiyor.
Bu yoruma katılıyorum. İnsanların kaprisleri, baskıları, şüpheleri kendi tercihleriyle şekillenir bence. Evin yuvan var ablam sıkıntı çıksın istemezsin elbette ama sen köle misin ablacım? Zaten aileni bırakıp gelmişsin, tutunacak bir şeylerin olması lazım, yarın öbür gün kocan canını gerçekten sıksa gidip onun akrabasına da anlatamazsın ki, laf olur, şahsına özel 1-2 arkadaş yapmaya çalış, o da zamanla alışır, bazen size çağırırsın, akşam işten gelir bir görür siz börek çörek güzelce karşılarsın kocanı, o da kabullenir zamanla.

evliligi hapis halini getirmeleri dogru degil erkeklerin kıskanırsın falan ilk zamanlar tamam ama bu kadarı fazla kıskanmak degilde otorite kurmak benim dedigim olsun istegi bence bu

Bu kiskanmak degil dupeduz guvensizlik
Ozguvensizlik
benim esim de oyle komsu gelemez gidemezsin illa arkadas istiyosan akrabalara gidilcek.
ben hic ustemeledim yada sorgulayip durmadim.gecen bi komsum davet etti.
hediye alcam para verirmisin komsuya gitcem dedim.surat felan yapti ama gittim.
cocukmuyuz ki oraya gitme buraya gitme nasil insan oldugunu biliyomusun.sanki biz ayirt edemiyoruz.
gerci esinin bu durumu hosuna gidenlerde var esim beni kiskaniyor felan diye.
Fazla mudahale etmesin kendi kahvede gezerken senin yanliz kalip bi ona kalmani istiyor.
benim esimde buna benze bi laf etmisti yada kacirdi agzindan:)

evet kızlar yorumları okudum ve sizlerde benim gibi dusunmussunuz, haklısınız eşimde ozguvensizlik var sanırım, çünkü ben onun akrabalarıyla da anlasiyorum kendisi onlara bile gidip gelmez beni bile eşimden fazla severler, kendi ailesiyle bile anlaşamayan bir tip. beni herseyden çok seviyormuş bazen bu sevgisi korkutuyor. ha annesiyle heryere gidebilirmisim gezebilirmisim yada ablasiyla falan.. resmen onlara güvenim varda sana yok demeye getiriyor. kızlar yokmu güven asilamanin bi yolu, benimde sevgimin tamamiyle bitmesinden korkuyorum..

evet kızlar yorumları okudum ve sizlerde benim gibi dusunmussunuz, haklısınız eşimde ozguvensizlik var sanırım, çünkü ben onun akrabalarıyla da anlasiyorum kendisi onlara bile gidip gelmez beni bile eşimden fazla severler, kendi ailesiyle bile anlaşamayan bir tip. beni herseyden çok seviyormuş bazen bu sevgisi korkutuyor. ha annesiyle heryere gidebilirmisim gezebilirmisim yada ablasiyla falan.. resmen onlara güvenim varda sana yok demeye getiriyor. kızlar yokmu güven asilamanin bi yolu, benimde sevgimin tamamiyle bitmesinden korkuyorum..
Canim bence sorun sana guvenmemesi degil,aksine kendine guveni yok esinin sonucta onu kosulsuz seven her kahrini ceken bir esi var..onunki seni kaybetme korkusu.. evet cok sacma geliyor kulaga ama oyle malesef,bu tip erkekler aslinda ne kadar cekilmez olduklarinin farkindalar ve hep bir otorite kurma cabasi icindeler,kendin de soyliyorsun kimseyle samimi bir diyalogu yok hatta insanlardan saklanan sorunlardan saklanan bir yapisi var yani elindeki tek sey sensin...onu boyle kabul edip sevensin o yuzden sen dis dunyaya acilirsan ona olan sevginin azalacagini dusunuyor olabilir saglikli bir dusunce degil elbette ama kesinllikle kiskanclik degil...oturup konusmalisin mutsuz oldugunu cok bunaldigini,bu yaptiginin sende yarattigi psikolojiden bahsetmelisin canim..

Back
X