- 25 Ağustos 2014
- 21.142
- 50.643
- 798
birazcik azcik sanki : )Birileri Adanayı mi özlemis ne:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birazcik azcik sanki : )Birileri Adanayı mi özlemis ne:)
5 aylik evliyim. Daha onceki konumu tekrarlamak istemiyorum, zaten beni sevip sevmedigiyle ilgili suphelerim var. ama bunun disinda hic evli gibi degiliz. Cok gec saatlere kadar calisiyor. Genelde eve 10 gibi gelir zaten. Ama 8 gibi geldigi zamanlarda da asla evde ikimiz olamayiz. Ya annesi, ya kardesi, ya ikisi birden beraber gelirler. Yatmaya yakin giderler. Beraber yasiyor gibiyiz. Ve gelirken bir arayip haber vermez bile. Bakarim anahtarla kapiyi acar girerler. Bugun de mesela kardesiyle geldi. Sonra komsu bir cift var onu cagirdi. Hep beraber oturuyoruz. Surekli aileyle beraber olmaktan sikiliyorum acikcasi. Bu aksam mesela ortam guzel. Zaten onceden kardesiyle beraber yasiyordu ve bu komsularla benden once de boyle her gece beraberlermis. Surekli insanlarla beraber olmayi cok seviyo. Ama ben sanki onun evine tasinmis bi ev arkadasi gibi hissediyorum. Bana ne istedigimi hic bir zaman sormaz. Beni onemsemedigini, sevmedigini dusunuyorum. Ya da hayat tarzi bu, ve bu ona normal geliyo. Bilemiyorum. Konussam sen kimseyi istemiyorsun, asosyalsin diye elestirmesinden cekiniyorum. Zaten evliligin basindan beri baska konular yuzunden cok kavga ettik. Daha fazla sorun cikarmaya cekiniyorum acikcasi. Ama boyle de cok rahatsizim. Bensiz hicbir yere cikmaz. Oyle olmasindansa hep evine geliyo iste, sesimi cikarmiyim mi diyorum. Boyle kocasi olan var mi?
Ben yapi olarak karamsarim ve mucadeleci degilim. Demek ki benimle olmak istemiyor, benden sikildi, evlendigine pisman oldu, ne icin konusup bi de ezik durumuna duseyim ki, ne istiyorsa yapsin diyorum. Dun mesela konustum ama bi sey degismeyecek biliyorum. Bu gece yine ailesini getirecek eminim. Aksam son durumu yazarim buraya. Eger yalniz gelirse bir gelisme var demektir.bence konuşmalısın.eskiden öyle olabilir ama artık evli bir adam.hayat tarzı değişecek.eve misafir gelir tabi ama her gün olmaz yani.birlikte zaman gecirmeniz lazım.habersiz misafir en sinir olduğum seydir.bu konuyu mutlaka konuş eşinle orası ikinizin evi sonuçta.bekar evi deil herkesi başına topalamya hakkı yok bence
sizin de kötü geline dönüşme zamanınız gelmiş. bunlara engel olmazsanız daha çok sorun yaşarsınız.Ben yapi olarak karamsarim ve mucadeleci degilim. Demek ki benimle olmak istemiyor, benden sikildi, evlendigine pisman oldu, ne icin konusup bi de ezik durumuna duseyim ki, ne istiyorsa yapsin diyorum. Dun mesela konustum ama bi sey degismeyecek biliyorum. Bu gece yine ailesini getirecek eminim. Aksam son durumu yazarim buraya. Eger yalniz gelirse bir gelisme var demektir.
Sen kimsin ki ben ailemi ya da istedigim kisileri eve cagiramayacagim tarzi bi tavirla karsilasacagimi dusunuyorum. Madem oyle ben de eve gelmem demesinden korkuyorum. Benden oncesini anlatirken benim evim hep insan doluydu derdi. Kardesi de tam bir party kizi, cok severmis o ortamlari. Simdi onlar bitti diye cok yalniz hissediyor diyor. Belki benim dusundugum gibi sorun benimle sikilmasi degil de hayat tarzinin boyle olmasi. Bilemiyorum. Haziranda isimden cikarildim. Su an calismiyorum diye her seyi kafama taktigimi soyluyor. Dun herkes gittiginde saat bir bucuktu. Bak senin hayatin bu, ben su an calisiyor olsam nasil sabahin korunde kalkacagim dedim. Calisiyor olsan kimseyi cagirmayiz dedi. Bazen iyi niyetli ama onanilmaz dusuncesiz gibi geliyor, bazen de sadece mantik evliligi yapip bu yuzden beni onemsemedigini dusunuyorum. İsin icinden cikamiyorum.sizin de kötü geline dönüşme zamanınız gelmiş. bunlara engel olmazsanız daha çok sorun yaşarsınız.
bu zamana kadar sabretmen bile büyük başarı... aama bu hayat ikinizin.. ikinizin de isteği olmalı ortak paydada buluşmanız lazım...Sen kimsin ki ben ailemi ya da istedigim kisileri eve cagiramayacagim tarzi bi tavirla karsilasacagimi dusunuyorum. Madem oyle ben de eve gelmem demesinden korkuyorum. Benden oncesini anlatirken benim evim hep insan doluydu derdi. Kardesi de tam bir party kizi, cok severmis o ortamlari. Simdi onlar bitti diye cok yalniz hissediyor diyor. Belki benim dusundugum gibi sorun benimle sikilmasi degil de hayat tarzinin boyle olmasi. Bilemiyorum. Haziranda isimden cikarildim. Su an calismiyorum diye her seyi kafama taktigimi soyluyor. Dun herkes gittiginde saat bir bucuktu. Bak senin hayatin bu, ben su an calisiyor olsam nasil sabahin korunde kalkacagim dedim. Calisiyor olsan kimseyi cagirmayiz dedi. Bazen iyi niyetli ama onanilmaz dusuncesiz gibi geliyor, bazen de sadece mantik evliligi yapip bu yuzden beni onemsemedigini dusunuyorum. İsin icinden cikamiyorum.
Sen kimsin ki ben ailemi ya da istedigim kisileri eve cagiramayacagim tarzi bi tavirla karsilasacagimi dusunuyorum. Madem oyle ben de eve gelmem demesinden korkuyorum. Benden oncesini anlatirken benim evim hep insan doluydu derdi. Kardesi de tam bir party kizi, cok severmis o ortamlari. Simdi onlar bitti diye cok yalniz hissediyor diyor. Belki benim dusundugum gibi sorun benimle sikilmasi degil de hayat tarzinin boyle olmasi. Bilemiyorum. Haziranda isimden cikarildim. Su an calismiyorum diye her seyi kafama taktigimi soyluyor. Dun herkes gittiginde saat bir bucuktu. Bak senin hayatin bu, ben su an calisiyor olsam nasil sabahin korunde kalkacagim dedim. Calisiyor olsan kimseyi cagirmayiz dedi. Bazen iyi niyetli ama onanilmaz dusuncesiz gibi geliyor, bazen de sadece mantik evliligi yapip bu yuzden beni onemsemedigini dusunuyorum. İsin icinden cikamiyorum.
Mantık evliliği derken, mesela ne için evlenmiş olabilir sizinle? Aklınızı karıştıran noktalar neler? Mutlaka gözünüze bir şey batmış ki mantık evliliği diyorsunuz.Sen kimsin ki ben ailemi ya da istedigim kisileri eve cagiramayacagim tarzi bi tavirla karsilasacagimi dusunuyorum. Madem oyle ben de eve gelmem demesinden korkuyorum. Benden oncesini anlatirken benim evim hep insan doluydu derdi. Kardesi de tam bir party kizi, cok severmis o ortamlari. Simdi onlar bitti diye cok yalniz hissediyor diyor. Belki benim dusundugum gibi sorun benimle sikilmasi degil de hayat tarzinin boyle olmasi. Bilemiyorum. Haziranda isimden cikarildim. Su an calismiyorum diye her seyi kafama taktigimi soyluyor. Dun herkes gittiginde saat bir bucuktu. Bak senin hayatin bu, ben su an calisiyor olsam nasil sabahin korunde kalkacagim dedim. Calisiyor olsan kimseyi cagirmayiz dedi. Bazen iyi niyetli ama onanilmaz dusuncesiz gibi geliyor, bazen de sadece mantik evliligi yapip bu yuzden beni onemsemedigini dusunuyorum. İsin icinden cikamiyorum.
eşiniz daha evliliğe alışamamış sanırım, hala eski hayatına devam ediyor. evli bir erkek gibi davranıp sizin yanınızda olması gerekirken. 3. kişilerin yanında sizi ezdiriyor. saygısızlık yapmadan rahatsızlığınızı belli edin. istenmediklerini anlasınlar. kayınvalidem gitsin diye gözünün içine bakardım. mutfaktan onun alacağı poşetleri kapının yanına koyardım o hemen gidecekmiş gibi, evdeyken kapıyı içerden kilitlerdim kayınvalidem anahtarıyla açamazdı kalkıp bakmazdım. Sonra ben banyodaydım derdim. neler çektim neler, hala da çekiyorum.Annesi de kardesi de evlenmesini istemedi zaten. Boyle davranarak evliligimizi yok saydiklarini, ya da saygi gostermediklerini, umurlarinda olmadigini anlatmak istiyorlar heralde. Ama dedigim gibi esim cagiriyor, yoksa onlar cat kapi gelmiyor. Sorun esimde. Dun gece konustum. Bu evi kendi evim gibi hissedemiyorum. Kacta kimle geleceksin bilmiyorum. İstedigim gibi giyinemiyorum. Sen kafana gore plan yapiyosun, bi arayip geliyorum, yanimda su kisi var demiyosun bile dedim. Mesaj alindi dedi. Sonra kardesim bu ara cok geldi farkindayim dedi. Babalari birkac ay once vefat etti. Cok uzgun cok yalniz hissediyo falan dedi. Tamam anliyorum ama ne yapalim yani beraber mi yasayalim? Kiz eglenceli ortam varken hic uzgun degil evinde yalniz otururken depresyonda. Hergun onu mu eglendiricez?
başka bir yere taşınamaz mısınız canımSen kimsin ki ben ailemi ya da istedigim kisileri eve cagiramayacagim tarzi bi tavirla karsilasacagimi dusunuyorum. Madem oyle ben de eve gelmem demesinden korkuyorum. Benden oncesini anlatirken benim evim hep insan doluydu derdi. Kardesi de tam bir party kizi, cok severmis o ortamlari. Simdi onlar bitti diye cok yalniz hissediyor diyor. Belki benim dusundugum gibi sorun benimle sikilmasi degil de hayat tarzinin boyle olmasi. Bilemiyorum. Haziranda isimden cikarildim. Su an calismiyorum diye her seyi kafama taktigimi soyluyor. Dun herkes gittiginde saat bir bucuktu. Bak senin hayatin bu, ben su an calisiyor olsam nasil sabahin korunde kalkacagim dedim. Calisiyor olsan kimseyi cagirmayiz dedi. Bazen iyi niyetli ama onanilmaz dusuncesiz gibi geliyor, bazen de sadece mantik evliligi yapip bu yuzden beni onemsemedigini dusunuyorum. İsin icinden cikamiyorum.
Bir onceki konumda var sebepleri. Baska birine hala asik oldugunu dusunuyorum. Babasinin kanser oldugunu ogrenince birden hayata bakis acisi degismis ve evlenmeye karar vermis. Normalde iki kisi iliski yasamaya baslar, birbirini sever, her sey cok iyi gider ve sonuc olarak evlenmeye karar verirler. Bizimki boyle gelismedi.Mantık evliliği derken, mesela ne için evlenmiş olabilir sizinle? Aklınızı karıştıran noktalar neler? Mutlaka gözünüze bir şey batmış ki mantık evliliği diyorsunuz.
Bir onceki konumda var sebepleri. Baska birine hala asik oldugunu dusunuyorum. .
Zaten hislerim suratimdan okunur, hic saklayamam. Sikildigim anda telefonumla oynamaya baslarim. Hatta annesi bu konuda laf etmisti. Gecen gece konustugumda bunu da soyledim. Aile sirketleri var. Biraradayken ya is konusuyosunuz, ya tanimadigim es dost akraba muhabbetleri oluyo, katilamiyorum. Bir iki kere o kim ne olmus gibi sorular sordum, sen dahil cevap veren olmadi. Ben de sikiliyorum, telefonla oynuyorum. Napiyim saatlerce put gibi oturayim mi dedim. En azindan ailesine saygisizlik etmek istemesem de o durumlarda ne hissettigimi biliyor. Biraz daha dikkat eder heralde. Cunku o kendi ailesinin yaninda rahat ediyo. İstedigini giyiyo, isterse koltuga uzaniyo, hareketlerine dikkat etmek zorunda degil. Benim icin oyle olmadigini anlamistir.Ben bi kac haftalik evliyken esimi beklerken kapi caldi ve actim ki esim. Birde surpriz arkadasi geldi. Boleee baktim arkadasina ne isin var der gibi. Esimse iceri girince sessizce uyarmistim arkadasini getirme istemiorum habersiz gelmesin demistim. Uzerimde kisa elbise full makyajliydim. Belki basbasa oluruz die dusundum. Zaten erkekler gibi odun biriyim zerre romantizm yoktu. O gun toz kadarcik romantizm öldü. El fatiha ...
İyisi mi sen al ipleri eline. Anahtar tak arkaya arkadaslarin dedikleri gibi. Yada kilitle. Hafiften rahatsiz oldugunu belli et. Surat as otur.