Boyle evliligi olan var mi?

Yok canim annesi girmiyo. Kadin dikkatli o konularda. Mesela bi keresinde esim yatak odasindan bi sey getirir misin dedi annesine. Ben de o sirada yan odadayim. Yatak odasinin kapisi acik ve icerde uygunsuz bi durum yok. Gayet derli toplu. Kadin girmek istemedi. Bana soyledi sen al diye. Sorun esimin her allahin gunu onlari eve getirmek istemesi ve onlarin da cogunlukla gelmesi. Cunku ne annesinin ne kardesinin bir sosyal hayati yok. Esimin babasi da yeni vefat etti sayilir ve birbirlerine cok duskun oldular bu aralar. Anliyorum onlari ve bu yuzden sesimi cikarmiyorum ama ben boyle yapinca da memnun oldugum saniliyor bunu farkettim ve bu hep boyle gidecek diye korkuyorum.

Neden evlendiniz o zaman? Eğitimli, aklı başında birine benziyorsunuz, konunuzun içeriği garip geldi.
Neden evlendim? Baska bir kiza asik olduguyla ilgili suphelerim dugunden bir hafta once olustu. Ayrilmaya kalktim. İkna etti. Dugune az kalmis. O psikolojiyle ayrilamadim. Suphelerimle ilgili arastirma yapacak zaman yok. Seviyorum. O yuzden evlendim. Aileyle ilgi durumlar zaten evlendikten sonra cikti ortaya. Evlenmeden bir ay beraber yasadik neredeyse. Gece gec saatte eve donuyordum. Evlerimiz cok yakin. Eve arada arkadaslardan baska kimse gelip gitmiyordu.

Ben eski konunnuzu hatırladım sanırım, kız yabancıydı sanırsam?

Az önceki alintiyi yapamadim
oyleyse sende esinle konuş ben gelmesinler filan demiyorum ama banada vakit ayir de
yeni evliyiz ben tadini cikarmak istiyorum de
yoksa esin memnun oldgunu sanar yani

Allah yardımcın olsun şekerîm,çok sıkıcı bir durum. Özgür olamamak bir de hep hizmet istiyorlardır. Eşin de çok çalışıyormuş gecelere kadar

aynen valla. esim rahat rahat yayılır oturur ailesinde ama ben yorgunluktan ölsem de bırak yatmayı. uzanamam bile. hasta olsam bile. sonra da denilir ki sen bizim kızımızsın. hanı kızındım ben yatınca ne die kızdın ki ? bi ara yattıydım her gun toplam 3-4 saat yol yapıorum. üstüne ustluk 9 saaat mesaideyim. aksamına da eve varamıom. bende uyuyakaldım suç mu ?
bende suratımdan belli olur. sıkılsam saklayamam. telden oynadım surekli. bu sefer de adamlarla mı yazışıor die sormus esime. hani kızınızdım ben. o sacma lafları kendine saklasın ya. cok doldum kusura bakma derdine dert kattım sanırım.

Siz konustunuz mu?

Offf sizinki cok daha kotuymus. Tabi lafa gelince gelinler hep cok sevilir, onlarin kizi gibiyizdir. Benim esim de der annem seni cok seviyo, senin icin soyle dedi boyle dedi. Ama beni isindirmak icin soyluyo heralde. Ya da annesi ona karsi boyle konusuyo. Yoksa her hareketimiz hatta bakisimiz mercek altinda.

Allah yardımcın olsun şekerîm,çok sıkıcı bir durum. Özgür olamamak bir de hep hizmet istiyorlardır. Eşin de çok çalışıyormuş gecelere kadar
Yani oyle hizmet falan beklemezler allah icin. Alt tarafi bi yemek isitirim ya da balik pisiririm o kadar. Bi zararlari yok. Kiz kardes kendi halinde. Annesi hizmet beklemez, hicbi seye karismaz, klasik kaynana asla degil. Sadece karakter olarak asla sevmedigim bir tip. O da onemli degil. Sadece surekli gorusmekten cok sikiliyorum

belki gercekte sevıordur. bazı kvalideler var ki sevmedikleri acık acık belli ederler. biz kadınlar cok fenayız. ogulların anlamayacagı sekilde soğuk davranması yeterli oluor. oglu der annem sever. biz deriz ama annen soğuk. işte burda iletişim de devreler yanıyor. olanda kvalidelere kpedere deil olan bize oluor.
bilseydim belki eşimi kacırır yurtdısında evlenirdim. orda da yaşardım. evlilik buysa o evliliği mahveden de aileler oluor nedense.

Evet haklisiniz. Cok hassas bir iliski turu. Benimki biraz da kaprisli. O yuzden yaninda dikkatli davranmaya calistikca geriliyorum ve bu neredeyse her aksam olunca da insan yoruluyor.

belki yalnız kalmak konusunda tereddütü vardır bazı insanlar var çünkü böyle tabi bunu bilemeyiz ama sen elinden geleni yap olmuyosa o zaman sorun ara derim ben.. Öncelikle eşini arkadaşlarına, akrabalarına değil kendine bağla inan ki bu çok zor değil kadınsın kadınlığını kullan :) değişik süprizler yap, giyin süslen hiç yapmadığın onun ilgilenebileceği şeyler yap inan ki bu onu sana yakınlaştıracak :)

Hmm karışması yoksa iyi. Tabi haklısın sürekli görüşmekten sıkılman normal. Ama öz annen aynı şeyi yapsa sıkılmazsın . Değil mi

Hmm karışması yoksa iyi. Tabi haklısın sürekli görüşmekten sıkılman normal. Ama öz annen aynı şeyi yapsa sıkılmazsın . Değil mi
Ben evlenene kadar hep ailemle oturdum ve daha bes aylik evliyim. Annemin hergun gelmesini de istemem. Haksizlik etmiyorum yani. Kendi annem ursa olur onunkini istemem demiyorum. Kaldi ki kendi isyerleri oldugu icin zaten her gun gorusuyorlar. Aksam da beraber olmanin mantigi ne? Ben annemi daha az goruyorum

Offf cok utaniyorum yaa oyle belli bi sey icin suslenmis olmak cok garip geliyo :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…