gorucu usulu mu evlendiniz?
ama ben bu lafı aklıma geldikce vurdum yüzüne ...eşimin sigortalı bir işi yok...ben dev. memuruyum. sağlık güvencesi de benden...ohh ne aa dünya....bazen acaba beni kullnıyor mu diyorum...
bence evliliğiniz zaten bitmiş.bu şeklde evlilik yürümez.sizede yazık.tamam evlilik sadece cinsellik değil ama sizin cinsellikten başka evlilik kurumuna saygınız da bitmiş.bu saatten sonra onunla devam etmenizin hiç anlamı yok.bence dahada yıpranmadan ayrılmanız en doğru seçim olur
Sizi kullanmıyor ama size uzak kalmakla sizden bilinç altında intikam alıyor bence. Sizin ondan üstün olmanız eve ekmeği sizin getirmeniz ve bunun sonucundada sizin ondan takdir bekleyip bunu hep dile getirmeniz evliliğinizin sonucunu hazırlamış. Oda sizden uzaklaşmakla sizden intikam alıyor gibi geldi bana. Bunun çözümü varmı dersen çok yıpranmış evlilik ve başa dönmek çok zor gibi görünüyor. Eşinizle şartlarınız eşit değil ve bunun farkında eşiniz. Bence size soğuk davranması buna bağlı. Takdir sizin ya bu böyle gidecek yada bitireceksiniz.Konu maddiyatta kadının üstünlüğü olunca kolay çözünür bir durum değil. Allah yardımcınız olsun. En doğru kararı yine siz vereceksiniz.[/QU
gerçekten iyi bir yorum olmuş...teşekkürler...hiç böyle düşünmemiştim...
eşinizi kastetmiştim.hangi anlamda evlilik kurumuna saygım bitmiş?anlayamadım cidden...
ahh benim ayı kocam...tek sorun bu olsa iyi ...gittiğimiz her yerde uyur.denize gideriz uyur, arabayla yola cıkarız 1 saat süremez ceker kenara uyur,misafirliğe gideriz uyur....karım ne yapar,genç kadın yalnız bırakmayayım demek yok...
evi borçlular arar 100ytl için kavga ediyosun benle der...eve misafir geldiğinde ellerinde poşet varsa gözünü diker o poşete bakar,gelenler de rahatsız olur...dısarda giydiği kıyafetle uyur,sabah kalkar aynı kıyafetle çıkar gider...gelirini hiçbirzaman net bir şekilde söylemez...borcuna çok sadık olduğu söylenemez,paracıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?