Böyle evlilik olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elvta
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
telefonda bağıra bağıra konuşur dısarda insanı rezil eder,çok ve boş konuşur,( boş teneke misali)sürekli her istediğini alıyorum diye böbürlenir ( istediklerim de sanki milyarlık şeyler )her fırsatta bunu kullanır.çıkarlarına ters düşüldüğü anda çirkefleşir,benden başka tüm kızlara güzelim diye hitap eder....

sevgili hanımlar tüm yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. annemle yarın için avukattan randevu almıştık ama birde sizlerin fikrini sormak gelmişti aklıma...şimdi çok daha iyi anlıyorum ki cok doğru bir yoldayım...ama boşanmak istediğimden henüz haberi yok...şok olacak...öğrendiğinde yaptığı çirkeflikleri de bir ara anlatırım....
ayırdığınız zaman ve yorumlarınız için yine çok teşekkürler...

bazen çok nadir film izleriz, bazen evi temizleriz başka da birşey yok...azıcık geniş de bir adam...çıplak çıksam dışarı sesi cıkmaz nerdeyse...

seni tetiklemek gibi olmasın ama diyosunya boşanmayı yeni düşündüm diye bu zamana kadar düzelmesinimi bekledin yoksa başka bir sebebi varmıydı ..çok merak ettim

en basından beri boşanmayı cok düşündüm ama belkide boşanmamak için bahaneler buldum kendime..( içkisi yok,kumarı yok,el kaldırması yok vs vs vs die... )bir de aileme ve akrabalarıma karsı hiç bir falsosu olmadı...herkes cok iyi bildi onu...bu yüzden...

hayirlisi olsun. bence evliklik insana doyum getirmiyorsa devam etmenin anlami yok.

yukardaki söz üzerine yaziyorum,
baskalrina güzelim diyebieln biri karisina pekala diyebilir...
iki yildir ayri uyuyosunuz, bir yildir birlikteliginiz yok...
biraz önce yazmak istedim ama yazamamistim simdi yaziyorum...
ayril bu adamdan...
ve hala ayni fikirdeyim bu adamin hayatinda biri yada birileri vardir....
üzgünüm ama fikrim bu malesef...:sm_confused:

Hakkinda hayirlisi olsun ama dedigin gibi aslinda sen en bastan kararini almissin ama hep ertelemissin:)
Bencede aldigin kararla suan iyi yoldasin arkadasim!!
Tek siddet - aldatilmak gerekmiyor bosanmak icin insan mutlu degilse bir geregi kalmiyor o evliligin zaten.
Devam ederek kendi hayatinizi zorlastiracaktiniz bence.
Ama esinizin yaptiklarini okuyunca hem güldüm hemde sasirdim - mesela kiskanmamasina ... Insan sevmesede önemsemesede yanindaki kadini kiskanir , yada o misafir gelince elindeki posetlere bakmak neden anlamadim ? :)

bence de biten bi evlilik hatta zorunlu ev arkdaşlaığı olmuş.eşiniz demek bile gelmedi içimden şimdi çünkü eş farklı bişey bana göre.ayrıca insan olarakta pek faziletli bir tip değilmiş anlattığına göre.mutsuzsanız kafanıda boşanmaya dair sorular yoksa doğru yoldasınız.

acaba bize mi bişey getirdiler,getirdilerse acaba ne zaman verecekler poşeti, ve içinde ne var die gözünü diker de diker...

:1no2: çekilmez ...çekmemelisin lmaz: evlilik bu değil ... henüz gençsin , ortada mağdur olacak bi çocuk da yokken boşan ...........normal bir evlilik yap , bu senin en doğal hakkın ......
buna sebep elbette sadece cinsellik değil yanlış da anlaşılmasın........eşin dört dörtlük bir insan olur da cinsel sorunları olabilir o zaman belki sineye çekersin , kader dersin ama kusura bakma eşin hem kel hem fodul dedikleri kategoriden şakkıdı

eşiniz sizi çoktaan sizi gözden çıkarmış bence. böyle nasıl hayat geçer allah aşkına çok doğru bı karar verdınız bence

avukata gitmeden önce eşinizle bi konuşsanız.ayrılmayı düşündüğünüzü söyleseniz belki ozaman sizi ciddiye alabilir.ne de olsa onca senelik evlilik.bide yanlış anlamazsanız bi yorumunza takıldım.cinsellik yönünden onun sorunlu olduğunu yazmuşsınız.belki o bundan dolayı sizden her yönden uzak durmay çalışıyodur.onu kompleks yapıp sorun çıkarıyodur.kusura bakmayın tekrar..

Selam ...iyi biri diye kimseyle evlenilmez ki..iyi biri işte sonunda ev arkadası olur çıkar..
evliliğiniz tabi ki normal değil..zor bi durum bence çözülecek çok büyük bi sorun bir yıl ne demek?bir uzmandan yardım alın ..iyi günler..

ee cinsellik yok yataklar ayrı sevgi olsa zaten bunlar olmaz sevgi yok dememkki neden hala berabersin o zaman...

sex yok...

oturup bi sohbet yok....

paylaşılan hiçbişey yok...

iki yabancı bi evde....

buna evlilik denmez....

ev arkadaşı denir..

ama böyle olmasının sebepleri neler.....

****** Sizin yaşadığınız hayatı artık belli bir yaşa gelmiş çoluğunu çocuğunu evlendirmiş karı - kocalar ancak yaşıyor. ( yani evde arkadaş gibi olmak )
Üzüldüm yaa. Kocaman 1 sene ilişkisiz nasıl geçer ki ... delikafadulden Sen bişeyler yapmayı denesen , acaba çocuğunuz olmadığı için mi içinize kapandınız ? Henüz çok gençsiniz bence 6 sene uzun bir zaman da değil.

Sanırsam bu durumdan rahatsızlık duyuyorsunuz ki derdinizi paylaşmışsınız. Aynı evin içinde birbirinize mektuplar yazsanız , bazen insan uzun uzun konuşur ama aslında söylemek istediğini bir türlü dile getiremez ..

en basından beri boşanmayı cok düşündüm ama belkide boşanmamak için bahaneler buldum kendime..( içkisi yok,kumarı yok,el kaldırması yok vs vs vs die... )bir de aileme ve akrabalarıma karsı hiç bir falsosu olmadı...herkes cok iyi bildi onu...bu yüzünden elvta

------------------elvta--------bencede evliğini iyi düşün yuva kolay kurulmuyor
bidaha gözden geçirrrrr:)

iyi düşenmeni isterim bide nedenin sor beni seviyormusun de

ondan sonrası kararınızı verinnn

Son düzenleme:
gitmediği belli ya kurtarmaya çalışacaksınız beraberce yada bitireceksiniz cnm

avukattan şimdi geldim..uzun uzun konuştuk,aklıma gelen herşeyi anlattım. bizim durumumuzda tek celsede boşanma olmazmış.çok sağlam şahitler ve deliller lazımmış.ne kadar üzüldüm..bu çok zor,dışardan hiçbir insan aramızın bu kadar kötü,soğuk olduğunu farkında değil,dısarıda da hiçbir falsosu olmadı malesef...

bazı arkadaşlar demiş hayatında biri vardır diye..ahh ahhh keşke bunu ben de anlasam, bulabilsem bir açığını ...ne kadar iyi olurdu........avk. en erken yılbaşına doğru boşanmış olrsunuz dedi...
bende biraz işi çirkefliğe vurabileceğini söylediğimde süreç uzayabilir dedi. tavrını çok net koy ve ayrılmakta kararlı olduğunu anlat, anlaşmalı boşanma için ikna et , uzamasını istemiyorsan...
bir de üstüne adli tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…