E
elvta
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elvta
-
paylastiginiz hicbir sey yok mu? cizdiginiz tabloya bakilirsa oylesine ayni evde yasiyorsunuz gibi geldi bana. yani dusunuyorum da insanin normal arkadasi bile tanimadigi erkeklerle (bahsettiginiz tadilat esnasinda) evde tek basina birakmaz, kiskanir ya da en azindan korumak ister.
sanki iki eski arkadassiniz ve artik arkadasliktan bile bikmissiniz.
seni tetiklemek gibi olmasın ama diyosunya boşanmayı yeni düşündüm diye bu zamana kadar düzelmesinimi bekledin yoksa başka bir sebebi varmıydı ..çok merak ettim
telefonda bağıra bağıra konuşur dısarda insanı rezil eder,çok ve boş konuşur,( boş teneke misali)sürekli her istediğini alıyorum diye böbürlenir ( istediklerim de sanki milyarlık şeyler )her fırsatta bunu kullanır.çıkarlarına ters düşüldüğü anda çirkefleşir,benden başka tüm kızlara güzelim diye hitap eder....
sevgili hanımlar tüm yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. annemle yarın için avukattan randevu almıştık ama birde sizlerin fikrini sormak gelmişti aklıma...şimdi çok daha iyi anlıyorum ki cok doğru bir yoldayım...ama boşanmak istediğimden henüz haberi yok...şok olacak...öğrendiğinde yaptığı çirkeflikleri de bir ara anlatırım....
ayırdığınız zaman ve yorumlarınız için yine çok teşekkürler...
Hakkinda hayirlisi olsun ama dedigin gibi aslinda sen en bastan kararini almissin ama hep ertelemissin:)
Bencede aldigin kararla suan iyi yoldasin arkadasim!!
Tek siddet - aldatilmak gerekmiyor bosanmak icin insan mutlu degilse bir geregi kalmiyor o evliligin zaten.
Devam ederek kendi hayatinizi zorlastiracaktiniz bence.
Ama esinizin yaptiklarini okuyunca hem güldüm hemde sasirdim - mesela kiskanmamasina ... Insan sevmesede önemsemesede yanindaki kadini kiskanir , yada o misafir gelince elindeki posetlere bakmak neden anlamadim ? :)
evet artık ev arkadsı gibi olduk. bunu daha bugün söyledim ..ama o hiç rahatsız değil gibi halinden... gayet iyi anlaşıyoruz diyor...cinsel anlamda da uyumlu değildik zaten...yani benim pek de özlediğim bişey yokama bir ömür de böyle gecmez ki....
aldatma olayını ( tabiki emin değim ) ama pek sanmıyorum...yani bariz şüphemi çekecek bir davranısı olmadı...
acaba bize mi bişey getirdiler,getirdilerse acaba ne zaman verecekler poşeti, ve içinde ne var die gözünü diker de diker...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?