dikkat çektiğimi düşünen muhasebe müdürü benim amirimi uyarmışneymiş peki merak ettim
açıkçası ben geldiğimden bu yana kimse al bu kılık kıyafet yönetmeliği demediçalıştığınız yer özel sektör mü devlet mi
her yerin bir yönetmeliği vardır
ona göre giyindikten sonra kimsenin ağzını açmaya hakkı yoktur.
bizim okulda hiç kadın hoca yok kadın asistanlar olarak hep erkek hocalarla çalışıyoruz ve sizin anlattığınız şekilde giyiniyoruz bir kere uyarı almadık ama adam niyeti bozmuş kafa başka yere çalışıyor
adam tam bir kötü niyetli olup ahlak bekçiliği yapan yurdum orta yaşlısı
iç çamaşırıma defalarca baktım hiç belli olmuyoriç çamaşırın mı belli oluyor acaba? beyaz giymedin umarım..
diğer çalışanlardan gencim belki ondanGayet seviyeli ve güzelce bir yaklaşımda bulunmuş; kırmadan ve kırılmadan.
Ama keşke biraz daha açıklama yapsaymış. =) =) =)
Diğer çalışanlara göre daha alımlıysan; dikkat çektiğin için de, uyarmış olabilir.
Bence diğer çalışanları gözlemleyerek; aynı tarzda onlara uyumlu olacak bir şekilde giyinmeye çalış.
Mesela; açık ve canlı renkler yerine daha koyu renkler tercih edebilirsin.
dikkat çektiğimi düşünen muhasebe müdürü benim amirimi uyarmış
dikkat çekici oluyormuş
çok güzel giyiniyormuşum da ortama ve konumuma daha uygun giyinmeliymişim ..
gösterişliyi kabul ediyorum ama açık değilDiyorsunuz ki herkes beğenir hatta .acaba fazla mi göze çarpıyor keske foto koysanız.belkide siz farkında değilsiniz ama gösterişli veya açık giyiniyorsubuz.bazen insan farkına aramıyor.yüzünüzü gizleyerek foto koysanız bir fikrimiz olur.
yanlış anladınızKafamda deli sorular 1 mudur evlimi 2 dekolte mi istedi öyleyse bu niyeti bozmus e dekolte istemediyse sizi düşündüğü icin ama siz bildiginizi yapinn hangi elbiseyle rahatsaniz oyle giyinin
O zaman kusura bakma ben direk okuduguma yorumm yaptimm :)yanlış anladınız
Konuyla alakasiz olacak ama kumas pantolon giyince kilot izi belli oluyor onun icin ne yapmam lazim
yapı gereği zaten sakin biriyim
neden diye üsteledim söylemedi bende odasından çıktım sonra o geldi alınmayın gibi şeyler dedi öyle
Konuyla alakasiz olacak ama kumas pantolon giyince kilot izi belli oluyor onun icin ne yapmam lazim
dikişsiz çamaşırlar varKonuyla alakasiz olacak ama kumas pantolon giyince kilot izi belli oluyor onun icin ne yapmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?