Böyle giymeyin?!

açıkçası ben geldiğimden bu yana kimse al bu kılık kıyafet yönetmeliği demedi
ben kendim araştırdım

diğer çalışanlardan gencim belki ondan
diğer ablalar 40 lı yaşlarda

Diyorsunuz ki herkes beğenir hatta .acaba fazla mi göze çarpıyor keske foto koysanız.belkide siz farkında değilsiniz ama gösterişli veya açık giyiniyorsubuz.bazen insan farkına aramıyor.yüzünüzü gizleyerek foto koysanız bir fikrimiz olur.

dikkat çektiğimi düşünen muhasebe müdürü benim amirimi uyarmış
dikkat çekici oluyormuş
çok güzel giyiniyormuşum da ortama ve konumuma daha uygun giyinmeliymişim ..

sonuçta o müdür değil başka müdür kötü niyetliymiş
sizin amiirniz de sizi uyarmak yerine diğer adama kurallara uygun giyindiğinizi insanların kıyafetiyle uğraşmak yerine çalışmasına bakmasını söyleyebilirdi

gösterişliyi kabul ediyorum ama açık değil

Kafamda deli sorular 1 mudur evlimi 2 dekolte mi istedi öyleyse bu niyeti bozmus e dekolte istemediyse sizi düşündüğü icin ama siz bildiginizi yapinn hangi elbiseyle rahatsaniz oyle giyinin

Nasilmis cok merak ettim. Bir resim atar misiniz? Zira agzina kurekle vurasim geldi her kimse

Terbiyesize bak. Madem dekolteniz yok niye rahatsiz oluyor anlamadım. Ayrica öyle firmalarda tabii ki şık giyinilir (kadın erkek farketmez) hoşuna gitmesi lazim. o zaman size görsellerle beraber nasil giyineceğinizi anlatan kitapcık falan versinler. Ben isterdim açıkçası. Madem öyle giyinmeyeyim o zaman anlat da bileyim di mi yani?
Acaba iş yerindeki güvendiğiniz sevdiğiniz bayan arkadaşlarınızla bunu konuşsaniz olmaz mı? Belki onlar adamın ne demek istediğini anlayıp size yardim ederler. Yanlış anlamayın beni belki farkında olmadan bir şey oldu da adam diyemedi mi? Adam çok açık uçlu konuşmuş anlaşılmıyor

Konuyla alakasiz olacak ama kumas pantolon giyince kilot izi belli oluyor onun icin ne yapmam lazim

Ortamda erkekler ağırlıktaysa muhtemelen adam ordaki çalışanların pis bi erkek muhabbetine denk gelmiştir, erkekler de çok dedikoducu gördükleri kadınlar hakkında çok pis şeyler konuşabiliyorlar erkek ortamlarında, adam sizin hakkınızda böyle bi muhabbet duymuşsa aklınca sizi düşünmüş uyarmak istemiş.

İşin kötü yanı sizi değil o muhabbeti yapan erkekleri uyarması gerekirdi. Bence dilediğiniz gibi giyinmeye devam edin, böyle insanlara pabuç bırakıp pis zaferler yaşatmayın.

Valla bence yönetmeliğe falan aykırı bi durum yoksa giyiminizde aynen devam edin.
Pantolon bluz giymissiniz zaten daha ne giyeceksiniz ki ?
Elbiselerinizde çok mini değilse ee daha ne yani .
Aynen devam edin.Cunku bunu kabullenseniz başka bir şey cikar eminim.
Bi sonu yok bu durumun.
Erkekler de her halükarda arkanızdan pis muhabbet yaparlar kapalı da olsanız yaparlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…