• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle hayal etmemiştim

Hem ön sevişme ilişki dahil zerre zevk almıyorum. Hem de eşimi arzulamıyorum. İlişki sırasında canımda yanmıyor hiç. Ama eşim yaklaşacak sevişmek isteyecek diye ödüm kopuyor resmen
eşim de çok uzatirdi canım yanardı ama söylemezdim nedense. Tabi bu ilk seferler için geçerli. Acı geçince herşey yoluna gitmişti. Sizin ten uyumunuz yok demekki

Aslinda

Ilk zamanlar acemi olsakta simdi daha iyi...beni kesvedip nelerden hoslandigimi o da bende cozuyoruz ve ona gore muamele ediyor. Once beni memnun ediyor sonra sira bende diyor :)
Tamamen zevk almiyorum diyemem. Ayiptor soylemesi orgazm oluyorum. Sevisme sirasindada bazen birseyler hissediyorum. Bir tek o icime girdiginde (tekrarsan cok affedersin) ozaman zev almiyorum.
Bazen sanki idrarim gelmis gibi hissediyorum ve kendimi tutmak geregi duyuyorum. Esim tutma kendini o idrar degil aslinsa (cok çok çok afedersiniz) bosalacaksin aslinda diyor ama ben utaniyorum galiba.
Esim cok anlayisli ve beni mennun etmekten hoslanan biri ve herseyi beraber deneriz zaten. Tabi bazi seyler haric.

Ay ne olur bu me edepsiz herseyi yazdi diye dusunmeyin.

Bana kalirsa yaniliyor olabilirsiniz cunku tamamen uygun pozisyonda olmadiginizda idrarinizin geldigini dusunuyorsunuz cunku, kocaniz o esnada yanlis giris pozisyonunda oldugundan baski mesane tarafina iletiliyor buda cisin gelme hissini veriyor.
Dr. banu ciftci nin youtube da 3 boyutlu kadin genital sistemi anatomisi anlatiliyor ordan bir izlemenizi tavsiye ederim, once neyinizin nerde oldugunu iyice bir gorun ogrenin ordan. Baktiginizda dedigimi anlayacaksiniz, vajinal orgazmda olay tamamen pozisyonda bitiyor.
Bahsettigim videolardan birisi, lutfen izleyin diger videolarinada bakin gercekten cok yararli seyler anlatiyor her kadinin kendisi hakkinda bilmesi gereken seyler.

Bana kalirsa yaniliyor olabilirsiniz cunku tamamen uygun pozisyonda olmadiginizda idrarinizin geldigini dusunuyorsunuz cunku, kocaniz o esnada yanlis giris pozisyonunda oldugundan baski mesane tarafina iletiliyor buda cisin gelme hissini veriyor.
Dr. banu ciftci nin youtube da 3 boyutlu kadin genital sistemi anatomisi anlatiliyor ordan bir izlemenizi tavsiye ederim, once neyinizin nerde oldugunu iyice bir gorun ogrenin ordan. Baktiginizda dedigimi anlayacaksiniz, vajinal orgazmda olay tamamen pozisyonda bitiyor.
Bahsettigim videolardan birisi, lutfen izleyin diger videolarinada bakin gercekten cok yararli seyler anlatiyor her kadinin kendisi hakkinda bilmesi gereken seyler.

Tesekur ederim canim izleyecegim.
Dedigin doğru olabilir bazen hissedecek gibi oluyorum bazen tamamen hic birsey hissrtmiyorum. Aslinda ilk zamanlar uzun bir sure cok arastirdim. Hatta en sonunda bir dr buldum falan ama... ne bileyim. Videoya simdi bakacagim. Tsk ederim ilgin icin.
Insan dogal oalrak merak ediyor, normalde nasil bir duygu nasil bir tat diye...

Bir kac videosunu izledim. Gercektende kadin bizim anlayacaginiz dilden anlatiyor.
Bir seferinde kadin doguma gittim bebek icin. Kadin sonuclarin iyi degil tup bebek merkezine gitmen gerek dedi. Dedim ne tur ne tahilleri yaptın (cunku en ufak bir bilgim fikrim yok hayatımda ilk defa gitmistim kadin doguma) o da birseyler saydi. Dedim simdide turkcesini soyleseniz? Diyoki sen hangi tahiller dersen bende oyle derim. Tio dilinde soyluyor iste bidahada gitmedim sanki zorla doktorluk yaptiriyorlar bazi insanlara
Zaten orada tuo bebek falan diyorsun zaten insan bi afalliyor ne oluyor yada problem ne diye.
Sonra interntetten arastirdim bi dr ve devlet hastanesine gittim adam hepsini guzelce anlatti. Hangi hormon ne anlama geliyor hangiis normal olmazsa ne anlama geliyor falan yarim saat anlatti.

Neyse konu disina cikmayayim. Kadinin videokarini incelemeye devam edeyim cok tsk ederim. Benim icin faydali bilgiler var.

Back
X