Böyle hayat zaman gecmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkez biliyor durumumu.
Biliyorlar ama ciddiye almıyorlar. Psikolojik sorunlar konusunda halkımız malesef yeterince bilinçli değil, amaan boşver takma deyince düzelecek bir şey sanıyorlar. O yüzden inşallah ciddiye alan çıkar da gereğini yapar dedim.

Fark yok ikiside aynı yapmayın böyle
Daha fark diyen olmadi sorduklarima. Doktorum minimal fark var dedi damarlanma icin ama hicbiyerimiz eşit degildir diyede ekleme yapti. Kuzenin icin gercektende cok uzüldum. Halimize ne kadar sükretsek az aslinda.

Daha fark diyen olmadi sorduklarima. Doktorum minimal fark var dedi damarlanma icin ama hicbiyerimiz eşit degildir diyede ekleme yapti. Kuzenin icin gercektende cok uzüldum. Halimize ne kadar sükretsek az aslinda.
Siz kendi kendinizi telkin edemiyorsunuz ki . Aynaya bakmayın bari bu kadar zor geliyorsa. Ama gerçekten bilerek psikolojik destek istemiyor gibisiniz. Vücudunuzda bir yamukluk olması ve eşitsizlik olması hoşunuza mi gidiyor . Veya eşinizden ailenizden yeterince ilgi görmediginiz için mi hastalık arayışındasiniz. Bilmiyorum ama o çocugu seviyorsanız doktora gidin. Ayrıca hepimiz mükemmel muhteşem olmak zorunda değiliz. Eliniz ayağınız tutuyorken psikologa gidin.

Olamazmi diyosun öyle birsey? Bi baksan resime ne drmek istedigimi anlarsın

Olamaz. Bakmayacağım. Sizin de bakmamak için güçlü bir iradeyle kendinizi tutmanız gerekiyor, biliyorum ki zor. Bunun için psikolojik destek almalısınız. Emin olun öyle bir rahatlayacaksınız ki sonrasında.

Lütfen bu takıntınızla ilgili Bir Derdim Var’a açtığınız son konunuz olsun, sürekli aynı konuyu açmayın, sürekli ağzınız burnunuz gözünüzle ilgili takıntılarınızı yazacaksanız da bu konudan yazın rica ediyorum.

Allah başka dert vermesin

Allah sana şifa versin bacım çocuğunda varmış o sabininde ilerde gözüm kanlı ağzım yamuk g.tüm eğri diye gezmesini istemiyorsan lütfen doktora git hangi antidepresan sana şuan yaptığından daha çok zarar verebilir. Bu takıntılar çocuğuna da geçecek kendini dusunmuyorsan evladını düşün.

Ben aynada farklilik gordugum surece ilac fayda edermi?
Psikiyatri hekimi gözünüzü değil ruhunuzu tedavi edecek zaten.

Yani hepimizin bir gözü ya da kaşı diğerinden milimetrik olarak , şekil olarak form olarak farklı olabilir. Ama biz bunu kafaya takmıyoruz. Çünkü insan bedeni böyledir , sağlıklı ruhlar bunu boylece kabullenir.

Benim bir gözüm üniversite okurken çok çalışmaktan kanlandı . Ve halen daha uykusuz ve yorgun olduğumda sağ gözümün sağ kısmi kan dolar. Ama bunu takmiyorum. Herkesin vardır böyle sorunları.

Siz psikiyatriye gittiğinizde sizi sorunlarla baş edebilme konusunda tedavi edecek. Çünkü sorun gözünüzde değil ruhunuzda.

Size tatsiz gelen şeylerle yaşamayı ve bunlara alışmayı öğrenmeniz gerekiyor.

Ayrica hicbir antidepresan size şu an içinde bulunduğunuz ruh hali kadar zarar vermeyecek. Nedir bu milletteki antidepresan korkusu.

Bakıyorum da sağlıklı insanlar korkmuyor da ruhu sağlıksız insanlar korkuyor antidepresanlardan

Ben daha önce bu hanım efendiye çok güzelce anlatmaya çalıştım ama anlamıyor maalesef kendi kontrolünden çıkmış olay. Klise bir laf var ya psikologlar bize gerçek hastalar değil gerçek hastaların hasta ettikleri gelir diye hakikaten doğru.

Sana şimdi diyecek ki sizin gözünüz nasıldı naptınız beni çok rahatsız ediyor vs. Diğer yazdıklarınızı görmeyecek bile.

Güldüm, Allah affetsin.

Güldüm, Allah affetsin.
Yani komik ama artık bizi böyle darladı evdekiler hiç mi görmüyor komple mi kafayı yemişler anlamadım. Okb genetik geçişli bir rahatsızlık ama ortaya çıkışında takıntılı biriyle büyümenin etkisi var. Kızı da bu gidişle aynı şeyi yaşayacak. Çünkü takıntılı biriyle büyümek bu hastalıkları tetikliyor ve şiddetini etkiliyor.

Gözümün birinin diğerinden fazla damarları belirginse ne olabilir? Ne olur yani mutasyona mı uğrarım kulağımdan üçüncü bacağım mı çıkar? Kör mü olurum? Toplumdan mı dışlanırım? Beni okyanusun ortasındaki üç metrekarelik bir adaya mı hapsederler?
Dudağım yan olsa ne olur? Kocam beni değil dolgun dudaklı bir afeti mi öper? Bir daha çorba içemez miyim? Ne olur yani asimetrik olursa?
Tek gözüm sulu duruyorsa ne olabilir? Biri gelip ekmek mi banar?

Sendede vardi kuruluk değilmi? Benim gibi kafana takiyormusun acaba? Ben aslında kurulugu değil gözlerimin farkli durmasini kafaya takiyorum maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…