Böyle insanları hiç aramayacaksın aslında

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
551
53
Kızlar görümcem ile samimi değiliz oda bende mesafeliyiz yıldızımız hiç barışmadı.. Bir küser Bir barışır ama konuşuyoruz ayda bir görünce falan neyse aramızda iki bina var yakın oturuyor sabah kaynanam aradı görümcemin eşi kaza yapmış arabanın önü pert omuş kayınvalidem bir süreliğine memlekette neyse dediki ara sor oraya gidin diye kaza sonuçta bende tamam dedim aradık görümcem geçmiş olsun dedim ağlıyordu sen kimden duydun hemen size mi söyledi annem dedi bende bunda ne var dedim sonra yanına gelicez abinle dedim yok yok şimdi kar var çocuk kayar falan dedi tamam dedim baya ağlıyordu eşide o ara yeni gelmiş eve zaten ama öyle demesi baya bir moralimi bozdu.. Aramasaydım keşke pişman oldum küs değiliz bu arada hastalıkta falan arıyoruz birbirimizi ama baya sinirim bozuldu eşime söyledim boşver dedi eşi yeni gelmiştir ondan demiştir dedi normalde zaten asla gitmem baya kafaya taktım siz olsanız ne yapardınız zaten gitmicem ama bu şekil konuşması hoşuma gitmedi..

Siz üstünüze düşeni yapmışsınız, o da samimiyetiniz yoksa gerek yok demiş sadece. Aslında çok da sizlik ve büyütülecek bir durum değil; sitemi annesine. Ben de mesela yengemi yanımda yöremde istemem, bir şey olduğunda söylemeyin onlara derdim annemlere.

Bence sizle alakalı bir durum yok, belki eşiyle dahi kavga ediyor olabilir. Bana ev o an uygun değilmiş gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…