Sonuçta bize söyledi annesi yabancıya değil bizde iyi niyet ile aradık kv memlekette olduğu için panik yapmış gidin diye sürekli aradı yoksa hiç gelelim yanına demezdimBence sizlik bi durum yok. Annesi ile kendi arasında.
Kesinlikle aramamArtık aramazsınız olur biter.
Bence sizle alakalı bir durum yok, belki eşiyle dahi kavga ediyor olabilir. Bana ev o an uygun değilmiş gibi geldi.Kızlar görümcem ile samimi değiliz oda bende mesafeliyiz yıldızımız hiç barışmadı.. Bir küser Bir barışır ama konuşuyoruz ayda bir görünce falan neyse aramızda iki bina var yakın oturuyor sabah kaynanam aradı görümcemin eşi kaza yapmış arabanın önü pert omuş kayınvalidem bir süreliğine memlekette neyse dediki ara sor oraya gidin diye kaza sonuçta bende tamam dedim aradık görümcem geçmiş olsun dedim ağlıyordu sen kimden duydun hemen size mi söyledi annem dedi bende bunda ne var dedim sonra yanına gelicez abinle dedim yok yok şimdi kar var çocuk kayar falan dedi tamam dedim baya ağlıyordu eşide o ara yeni gelmiş eve zaten ama öyle demesi baya bir moralimi bozdu.. Aramasaydım keşke pişman oldum küs değiliz bu arada hastalıkta falan arıyoruz birbirimizi ama baya sinirim bozuldu eşime söyledim boşver dedi eşi yeni gelmiştir ondan demiştir dedi normalde zaten asla gitmem baya kafaya taktım siz olsanız ne yapardınız zaten gitmicem ama bu şekil konuşması hoşuma gitmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?