Böyle insanları hiç aramayacaksın aslında

Benim görümcemle olan ilişkim gibi, tavrını da ona benzettim hatta..
Yani arayıp geçmis olsun dediniz zaten, gideceginizi soyleniz istemedi..
Ben olsam sanırım, 1-2 gun sonra birşeye ihtiyacınız var mi diye seslenirdim. Madem ilişkiniz de mesafeli, daha fazlasını zaten sizden beklemez emin olun..

Size mi soyledi hemen demek annesine bir sitem ya da yanlış değil.Kadin sizi el olarak hatta elin de kötüsü olarak görüyor ,polyannacilik yapmaya ,her şeyin altında bir şey aramayın demeye gerek yok.Konu sahibi incelik etmiş aramış .Niye sizin duymanizi istemiyor .Siz sevinecek misiniz ya da ne yapacaksınız duysanız .Ne güzel arayıp yanında olmussunuz .Evine gelen insana gelme demek ne?Benim de görümcem aynı böyle bir tip .Kendi kötü kalpli olduğu icin beni de öyle sanıyor .Bizim de yıldızımız barışmadı falan filan ya bir an ben mi actim konuyu dedim .Benim yaptığım mesafe koymak ve bana nasıl davranıyorsa öyle davranmak .Ne eksik ne fazla .Öyle yapınca biraz kendine geldi ama içini bildiğim için ve çok sogudugum için asla görüşmüyorum.Boyle insanlar her şeyin altında bir şey arar.Baksaniza aramanızdan,gelmenizden rahatsız oluyor .Kimbilir ne düşünüyor .Uzak durun bence .Bir daha da arayıp sormayın .

Zaten samimi olmadığınız için sizi görmek istememesi normal.
Böyle durumlarda samimi olan aramadan direk gider yanında olur, samimi olmayanda bence istenmez çok normal

Olay sizlik değil belli ki oraya gitmeniz onu huzursuz etti , belliki sıkıntılarını görmenizi istemiyor..

Kim iyi kim kötüden daha ziyade bir sıkıntı var ki, konu sahibi hep bunu yapıyor. Israr ve inatla istenmediği yerlere girmeye çalışması ilk değil.

Boyle bir durumda geçmiş olsun denir. Somut bir şey yapacaksaniz da bir şeye ihtiyaciniz var mi diye sorarsiniz en fazla.

Biz geliyoruz ne alaka? Sizi gorup ne yapsinlar o an sinirleri bozukken. En uyuz oldugum şey "biz geliyoruz" lafidir. Cagiran oldu mu? Ben de kabul etmiyorum boyle yapanlari.

Biri elti demiş, onla ne olmuş?
Elti kayın aile ile aynı binada, onu içlerine almışlar beni dışlıyorlar diye üzülüyordu. Halbuki aile apartmanına girmeyen kendi kocası idi, adam siz anlaşamazsınız diyor hep. Kıskandığı eltinin de hıyar gibi bir kocası var, prezervatifin icadından haberi yok, 5 çocuk doğurttu kadıncağıza. Kadıncağız sabah akşam kayın aile hizmeti görüyor bir de. Mlscm bu hayatı asla kaldırabilecek gibi biri değil normalde, onu içlerine alınca el üstünde tutulcam elti gibi olmayacam mı zannediyor acaba, bilemedim. Hem onları beğenmiyor, hem de içlerine girmeye çalışıyor.

İnsanların zaten morali bozuk, canı burnunda gidip de ne yapacaksınız ? Kadın bir de size çay, kahve yapmak zorunda kalacak . En sevmediğim şey insanları biraz kendileriyle bırakın.

Ya zaten en yakın oldukları direkt gider, ihtiyaç sorar, böyle samimiyetsiz samimiyetsiz gililim miiii denmesi çok sinir bozucu. Belli ki yanında yöresinde de istemiyor. Ben de ameliyat olacaktım anneme dedim ki o yengemlere falan söylemeyin bilmesinler ne gerek var, gelip gereksiz kalabalık etmesinler.

Valla geçmiş olsun bi ihtiyacın var mı diye sormadan biz geliyoz diyen birini ben de istemem. Zaten işim başımı aşmış, bir de onları eğleyecem.

Katip ev almışlardı , onun borcunu ödüyorlardı onu yazmayı unutmuşsun

Asla aramam işte öyle demesi zoruma gitti dedim ee diyince ne oluyor sanki sevini cem asla aramam bir daha

Kim iyi kim kötüden daha ziyade bir sıkıntı var ki, konu sahibi hep bunu yapıyor. Israr ve inatla istenmediği yerlere girmeye çalışması ilk değil.
Size hayranım nasıl kişileri hatırlıyorsunuz hemde olay örgüsü ile birlikte

Gelelim miii dese daha iyi bence "geliyoruz" demek ayri bir sinir bozma nedeni. Bazen insan görmek istemiyor insan yani kimse paldir kuldur kapiya dayanmamali. Kadin agliyormus zaten onlarla mi ugrasacak.

İyi ya bari kendi kocası hıyar değilmiş, içlerine sokmamış. Daha ne istiyor ki, ne güzel. Herkesin hayalindeki hayatı yaşıyor işte. Gereksiz samimiyet çabası neden? Zaten görümce de sevmiyor belli ki. Dert bile edilmez. Ölüm, kaza, düğün harici muhatap olmak da gereksiz o zaman.

Biz geliyoruz demedim kaynanam o kadar panikle aradıki gidin mutlaka falan diye o yüzden dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…