Ben giden bir insan değilim zaten annesi panikle arayıp gidin mutlaka deyince keşke demez olaydım o kadar pişmanım kiİnsanların zaten morali bozuk, canı burnunda gidip de ne yapacaksınız ? Kadın bir de size çay, kahve yapmak zorunda kalacak . En sevmediğim şey insanları biraz kendileriyle bırakın.
Tamam insan olanın yanına insan diye gidilir neresi kötü bu lafın Allah aşkına ben evine yemeğe falan değil yardıma ihtiyacı olur diye gidiyorum ne gibi bir art niyet varBu biz geliyoruz demek değil mi bu? Benim Turkcem mi yetersiz acaba? Kaynanaizin akliyla hareket etmeyin bence.
Maşallah sizin Türkçeniz süper ben biraz cahilim sanırım.Bu biz geliyoruz demek değil mi? Benim Turkcem mi yetersiz acaba? Kaynanaizin akliyla hareket etmeyin bence.
Tamam insan olanın yanına insan diye gidilir neresi kötü bu lafın Allah aşkına ben evine yemeğe falan değil yardıma ihtiyacı olur diye gidiyorum ne gibi bir art niyet var
Geçmiş olsun var mı yapabileceğimiz birsey demeni yeterli.Ben giden bir insan değilim zaten annesi panikle arayıp gidin mutlaka deyince keşke demez olaydım o kadar pişmanım ki
Kv çok heyecanla aradı gidin çabuk falan onun etkisi ile dedim bin pişmanım zatenYardima ihtiyaci var mi diye telefonda sorabilirsiniz.Herkes hemen biz geliyoruz diyip evine gelinmesini istemeyebilir, bu da normal bir şey. Zaten samimiyetiniz bile yok oyle kalkip sormadan gidecek şekilde.
O an panikle dedim çok pişman oldumGeçmiş olsun var mı yapabileceğimiz birsey demeni yeterli.
eşim kaza yapsa ağlasam bırak gelini , annemi bile istemem . kimseyle uğraşmama. bence siz hatalısınız. ne güzel mesafeli görümcen var . kıymetini bil benceKızlar görümcem ile samimi değiliz oda bende mesafeliyiz yıldızımız hiç barışmadı.. Bir küser Bir barışır ama konuşuyoruz ayda bir görünce falan neyse aramızda iki bina var yakın oturuyor sabah kaynanam aradı görümcemin eşi kaza yapmış arabanın önü pert omuş kayınvalidem bir süreliğine memlekette neyse dediki ara sor oraya gidin diye kaza sonuçta bende tamam dedim aradık görümcem geçmiş olsun dedim ağlıyordu sen kimden duydun hemen size mi söyledi annem dedi bende bunda ne var dedim sonra yanına gelicez abinle dedim yok yok şimdi kar var çocuk kayar falan dedi tamam dedim baya ağlıyordu eşide o ara yeni gelmiş eve zaten ama öyle demesi baya bir moralimi bozdu.. Aramasaydım keşke pişman oldum küs değiliz bu arada hastalıkta falan arıyoruz birbirimizi ama baya sinirim bozuldu eşime söyledim boşver dedi eşi yeni gelmiştir ondan demiştir dedi normalde zaten asla gitmem baya kafaya taktım siz olsanız ne yapardınız zaten gitmicem ama bu şekil konuşması hoşuma gitmedi..
İYİde kadın kötü bisey dememis,kar var cocuk kayar demis.Allah askına insanların söylediklerini salt algılayın,cümlelerin magmasına inmeyin yahu.Kızlar görümcem ile samimi değiliz oda bende mesafeliyiz yıldızımız hiç barışmadı.. Bir küser Bir barışır ama konuşuyoruz ayda bir görünce falan neyse aramızda iki bina var yakın oturuyor sabah kaynanam aradı görümcemin eşi kaza yapmış arabanın önü pert omuş kayınvalidem bir süreliğine memlekette neyse dediki ara sor oraya gidin diye kaza sonuçta bende tamam dedim aradık görümcem geçmiş olsun dedim ağlıyordu sen kimden duydun hemen size mi söyledi annem dedi bende bunda ne var dedim sonra yanına gelicez abinle dedim yok yok şimdi kar var çocuk kayar falan dedi tamam dedim baya ağlıyordu eşide o ara yeni gelmiş eve zaten ama öyle demesi baya bir moralimi bozdu.. Aramasaydım keşke pişman oldum küs değiliz bu arada hastalıkta falan arıyoruz birbirimizi ama baya sinirim bozuldu eşime söyledim boşver dedi eşi yeni gelmiştir ondan demiştir dedi normalde zaten asla gitmem baya kafaya taktım siz olsanız ne yapardınız zaten gitmicem ama bu şekil konuşması hoşuma gitmedi..
Ben gitmeye can atmıyorum zaten aslada gitmem kv panik ile arayınca mutlaka gidin tek kalmasın diyince etkilendim o an öyle söyledim ama kendimi küçük düşürdüm bir daha aslaeşim kaza yapsa ağlasam bırak gelini , annemi bile istemem . kimseyle uğraşmama. bence siz hatalısınız. ne güzel mesafeli görümcen var . kıymetini bil bence
Hic o halde bide misafir mi agırlasın kadınBoyle bir durumda geçmiş olsun denir. Somut bir şey yapacaksaniz da bir şeye ihtiyaciniz var mi diye sorarsiniz en fazla.
Biz geliyoruz ne alaka? Sizi gorup ne yapsinlar o an sinirleri bozukken. En uyuz oldugum şey "biz geliyoruz" lafidir. Cagiran oldu mu?Ben de kabul etmiyorum boyle yapanlari.
Bende ondan hoşlanmıyorum her küstüğünde kendi gelip konuluyor ben uzaklaştıkça o arıyorSizden pek hoşlanmiyor demekki. Gelelim dediginizde bir de bununla ugrasamiycam dedi muhtemelen. Mesafe koyun
Ben çaya gidiyorum falan mı yazdım acaba normalde asla giden biri değilim annesi heyecanla panik ile aradı mutlaka gidin bakın diyeHic o halde bide misafir mi agırlasın kadınGelip napcanız yani
Hic o halde bide misafir mi agırlasın kadınGelip napcanız yani
İkimizde mesafeliyiz annesi çok abartılı anlatınca aradım ve böyle bir anda çıktı ağzımdan aramaz olaydımNe kadar takıntılısın hemen arayıp söyledi mi demiş belki şimdi bilinsin istemiyordu hen doğru kar var ayrıca eşi yeni eve gelmiş. Eşiniz gider bakar ağlayan kadına destek olacağınıza buraya sitem ediyorsunuz çok cana yakın davrandığınızı da sanmıyorum ki sizi istesin çok isteseniz bişeyler yapar giderdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?