Böyle insanları hiç aramayacaksın aslında

Kim iyi kim kötüden daha ziyade bir sıkıntı var ki, konu sahibi hep bunu yapıyor. Israr ve inatla istenmediği yerlere girmeye çalışması ilk değil.
Kim istenmediği yere zorla gitmeye calisir ki yaaa.Belki neden istenmedigini merak edip öğrenmeye çalışıyordur .Görümceye bayildigini düşünmüyorum .

Kim istenmediği yere zorla gitmeye calisir ki yaaa.Belki neden istenmedigini merak edip öğrenmeye çalışıyordur .Görümceye bayildigini düşünmüyorum .
Bilmediğini hiç sanmıyorum.

Bilmediğini hiç sanmıyorum.
Eski konu ile ilgili yazdığınız şimdi okudum elti konusu ve ağzım açık kaldı .Kim öyle bir ortama girmek isterse ya da girmiyorum diye uzulurse net sorun ariyor demektir .Şimdi bir laf var ya rahat batıyor diye .Aklıma o geldi sadece.

Mesafeni koyarsın olur biter canım takma kafana

Yav bir kurban bayramı idi, kurban kesilmiş, etler doğranmış falan pay edilecek, Mlscm de evde gitmemiş oraya, hıyar kayınço '' Hanım uyuyakalmış, kalkınca etleri pay eder payınızı verir. '' demiş. Kadın yazık sızmış kalmış yorgunluktan, eline yapışacak kendi yapsa.

Kesinlikle öyle çıkarları olmayınca sırt çeviren bir insan yazdıklarınız görümcem in aynısı tamamen böyle bir kişilikte insan.. Boşver din bir daha asla

Elti de neden o kadar pasif ki? Ben olsam bir de eltimin yiyeceğe ete elimi bile sürmem, bana ne ki yani.

Siz eşinizin ailesini takıntı olmaktan çıkarın artık. Kayın bitiyor görümce geliyor. Herşey de oluruna varıyor. Yazık değil mi size. Enerjinizi boşa harcıyorsunuz. Konu uzatılacak birşey değil. Siz üstünüze düşeni yapmışsınız artık top karşı tarafta.

Tam da alınganlık yapacak vakitti değil mi ? Acaba kendi kardeşiniz olsaydı buraya konu açar mıydınız?

Birbirinize hayrınız yok bari kinlenmeyin.

Haklısınız

gerçekten insana iyilik yaramıyor
yeni kazanın üstüne siz de karda etkilenmeyin diyor yine de yaranamıyor
hiç işiniz yok mu gerçekten
hiç başka derdiniz yok mu

Sizi haklı gören yorumlara nasıl da uzun uzun cevap veriyorsunuz aaa çok şaşırdım şu an

‘’şimdi kar var çocuk kayar falan dedi ‘’
Ne var bu lafta anlayamadım?Annesinin size haber verip sizinde panik olmanızı istememiş olamaz mı?

Yaa o kadar aramak için aramışsınız ki
2 dk telefon konuşmasından alınacak ne çok şey bulmuşken gitseniz aile faciası çıkardı herhalde

Ayrıca samimi olmadığım, haz etmediğim insanların gelmesini ben de istemezdim
Çünkü gel deseydi de bu sefer gidince alınmaya bi şey bulacaktınız
Zaten bi uğraşım varken bi de böyle saçma işlerle uğraşmak istemezdim
Sonuç olarak yanlarında olmasanız onlar için her türlü daha iyi
İyi yapmışlar

Ne kadar sorunlu bırısın aksamdan beri aynı muhabbet bodaha asla aramam rezil ettim kendimi kucuk dusurdum tamamıyla sorun sizde.

Yani çok da gıcık değil. Belki kazanın yayılmasını istemiyordur zaten çok ağlıyordu diyorsunuz normal bir psikoloji de cevap vermesini bekleyemezsiniz ki

Aradığınıza pişman olmayın. Olması gereken aramanız ve yanlarında olacağınızı belirtmenizdi. Siz üstünüze düşeni yaptınız
Hiç aramadılar ziyarete gelmediler diyemezler artık

Bencede üstünüze düşeni yapmışsınız .Gerisi onların bileceği iş .İçiniz rahat sekilde keyfinize bakın .Takıntı yapmaya değmez insanlar.Bosverin yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…