böyle kayınpeder mi olur ? ben mi abartmışım?

ELTİMİYİZ YOKSA ya adamın herşeyde fikri var bak bilgisi demiyorum fikir diyorum umarım evlenıncede dozunukaçırmaz zor sabrediyorum

bizimkide emekli sanırım işsizlikten kafayı kırdı adam

sanırım canımsıyırmış bunlar ama asla değişmez öyle devam eder üzgünüm karışmaya tam gaz devam ben kayınbaba öyle mesela dışarı çıkacağız kıyafetimi süzer uyuz uyuz yeni mi aldın der halbukı kaç yıllık kıyafetim adamın garezi var banaaaaa

sende deki evet bir pantolona 200 lira verdim de kalpten gitsin

o zamanda yaygaraı basarım ayıp diye kimseye bahanede bulamaz

canım bk burda eşine büyük görev düşüyo istersen o bi şekilde baba ayıp desin bu iş eşine baglı yoksa sen kötü gelin olursun onlar yogurdum ekşi dmez bu arada k.vlidenle aran nasıl

canım bk burda eşine büyük görev düşüyo istersen o bi şekilde baba ayıp desin bu iş eşine baglı yoksa sen kötü gelin olursun onlar yogurdum ekşi dmez bu arada k.vlidenle aran nasıl

kayınvalideyle büyük sorunlar yaşadık hala arada oluyor ama şidi daha iyiyiz nişanlılık dönemimi burnumdan getirdi hala arada var ufak şeyler ama sorun yaşamamaya çalışıyorum çunki eşim benim yanımda bağırdı kayınvalıdeme bir daha bizim mutluluğumuzu bozma diye ondan sonra daha iyiyiz

ELTİMİYİZ YOKSA ya adamın herşeyde fikri var bak bilgisi demiyorum fikir diyorum umarım evlenıncede dozunukaçırmaz zor sabrediyorum

yok olmamız imkansız kaynım zaten evli

bu kadar olur bizimkinin de fikri var zaten bilginin zerresi yok ama ona kalsa bilmediği şey yok

bir örnek vereyim bir amelyat geçirmem gerekti tiroid bezimden saydı döktü zaten ben senin hastalığını farketmiştim,

ben anlarım ben sana demiştim bunu şöyle yap şunu şöyle yap, nerdeyse amelyata girip doktorlara akıl verecekti o derece

bende artık dayanamadım sordum baba tıp fakultesini bitirdin de haberimiz mi yok diye.

ama akıllarını vermeye hala devam ediyor bir değişiklik yok haddini de bildirsen değişmiyor böyleleri.

senin konunu iyice okudum da seninki benimkinden çok daha betermiş mahreme karışmak ne ya allaha şükür bizimkinin o konuda en ufak bir saygısızlığını görmedim.

acilen bir çözüm bulursun inşallah canım bu böyle gitmez.

Gece gece çok güldüm yaaa

ohoo bizimki bana iş bulacakmış 2 sene snra çocuğum olacakmış onuda onlara bırakıp çalışacakmışımm baksen neleri planlıyo

nadirde olsa böyle insanlar var hayatta biliyorum, benimde böyle çok yakın tanıdığım biri var, deli olurdum senin hesap....
baş edemezdim, kendisini severdim ama boğulurdum boğum boğum......
neden böyleler dersek eğer???? orasını bende tam çözemedim şahsen.
uzak durmaya çalış bence........
canınıda sıkma; hayatta ille bişeyler oluyo negatif olarak, bu olmasa başka şey yine olcaktı bence.

en sonunda aşime dedimki ben ben cıkıyorum siz babanla kararverin yatağınıza dedim

iyi demişsin......

ben pek sanmıyorum.........

Senin hatan bu cümlede saklı arkadaşım.. Sırf eşinin yanında babası diye, aslında içinden o anda neler neler geçtiği halde susmandan kaynaklanıyor.. Niye kendini kasıyorsun ? Sırf eşin üzülmesin diye neden tepkini koymuyorsun? Yarın öbür gün evlenince gelip sizin yatak odasında ben kalayım bura daha rahat siz diğer odaya geçin deyincede susup, eşimin babası nede olsa onun yanında ses etmiyeyim şimdi "peki babacım sen burda yat biz öbür odaya geçeriz mi" diyeceksin..

Bence açık açık konuş rahatsız olduğunu söyle. Ben böyle saçma bir şey görmedim vallahi pes! Kayınpederinize.. Çizgiyi aşmış..

"evlilik; büyük bir sanat." ben buna karar verdim yenilerde.............:)))))))

ya adam gelinlik alacağımzda senin dğüğünün kışın gelinliği kışlık kumaştan al dedi

ya valla adamkumam gibi yakında bana da gelinlik alın derse hiç şaşmam delirtiyo beni

ayyyy buna çok güldüm, olurmu olur hani

aynen, saygıyı yitirmeden gerektiği yerde KVyede KPyede lafını söyliceksin.
yoksa eziliyosun.
bi kere benimde kv bi konuda beni çok zorladı, ama öyle birikmişimki o konu üzerinde, çünkü sürekli zorluyodu o konu hakkında beni, ve bende büyüktür diye sesimi çıkarmıyordum, en son yine o konuyu açtığında artık dolmuşum heralde ne olduğunu ben bile anlayamadım saygıyı aşmadan arka arkasına gerekeni söyledim, bırakmıyo arkasını çünkü, sonra ööööylece sustu kaldı cevabını alınca artık.....
cevaplarıma o da şaşırdı bende, yeter amaaaaa. saygıyı asla aşmadım ama, ve cevaplarınıda pat pat verdim.
iyide ettim, haketti.
çok şükür daha o konuyu bi daha açmadı, açarsada eşime anlatcam durumu artık

çok saklama hırsız edersin, çok söyleme arsız edersin........

ah ahh
o anahtarlar onda yedek durcekmış kaybolursa bizdeki ondan alırmışır yenisini yaptırırmışız

Kayınpederle acilen aranıza mesafe koymanız lazım.
ileride evlilik hayatınıza da ciddi müdaheleleri olacak belli ki..
Bir kayınpeder asla gelinin yatakodasına, yatağının duruşuna aynasına vs. vs. karışmaz.
Aslında bizim çevremizde mecburiyet yoksa asla girmez bile.
Çok abes ve itici bir durum.Müstakbel eşinin senden önce davranıp babasına biraz dur demesi lazım.
kayınvaliden tepki göstermiyor mu ayıp oluyor kapa çeneni filan demiyor mu.
Fincana filan karışması ne komik ya:))

kabus gibiymiş gerçekten..
ama sen ne dersen de olmaz...
nişanlın bu konuda uyarmalı babasını....

cnm seni çok iyi anlıyorum ya.. benim başımda da var böyle bi kb...
yaptığım yemeğe, temizliğe, çocukların kıyafetine karışır, laf söyler..
hatta böyle bi konu açmıştım.. herkes kısa süreli bi şok geçirmişti :)
adamın huyu buysa değişmez.. benim kb herkese böyle kadın gibi herşeye karışır laf sokar..
bende önceden sık sık giderdim, bi olay yaşadım artık kendimi geri çektim..
fazla samimi olma

böyle kp olsa agzını falan bantlarım heralde
kayınvalidelige özenmiş kayınpeder modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…