gayet rahattı söylerken
aynı kayınpeder modelinden bende de var
bütün alışverişlerimizde bizleydi ve herşeye karışıyordu,bohçadan tut mobilyaya kadar
herşeye karışır gelinliğimi almaya bizle gelmişti düşün kayınvalidem evde beklemişti
şimdide çoçuğumu nasıl büyütüceğime karışıyor akıllar verip duruyor allah kolaylık versin bizlere.
zor bir durum laftan da anlamıyor bu tipler.
bizimkide emekli sanırım işsizlikten kafayı kırdı adam
sanırım canımsıyırmış bunlarama asla değişmez öyle devam eder üzgünüm karışmaya tam gaz devam ben kayınbaba öyle mesela dışarı çıkacağız kıyafetimi süzer uyuz uyuz yeni mi aldın der halbukı kaç yıllık kıyafetim adamın garezi var banaaaaa
bunu söylerken rahatsa soyunmana hiçte karsı çıkmaz bence:26:
iyi fikir canım valla utanırsa bi daha yapamaz yüzü olmaz yüzüne bakmaya
o zamanda yaygaraı basarım ayıp diye kimseye bahanede bulamaz
canım bk burda eşine büyük görev düşüyo istersen o bi şekilde baba ayıp desin bu iş eşine baglı yoksa sen kötü gelin olursun onlar yogurdum ekşi dmez bu arada k.vlidenle aran nasıl
ELTİMİYİZ YOKSAya adamın herşeyde fikri var bak bilgisi demiyorum fikir diyorum umarım evlenıncede dozunukaçırmaz zor sabrediyorum
Ayy neresinden tutsak elimizde kalıcak KP.
Yatak ışık almasın:ilgili adamcaz iyi uyuyun istiyor.
Aynanın karşısına yerleştirmesi: sapık sanırım,fantaziye gel diyorum
Fincanın kir tutması mefhumu: ya cok titiz yada birazdan patlatıcam bombayı az sabır:))
Dantelin içini karartması : VAHİM YA KP 'RİN SANIRIM GİZLİ EŞCİNSEL...
Kocama babama dantel göstersem banane yaa dan başka tepki almam sanırım...
Iyyyk yav ben kadınım dantel sevmem...KP rin DA VİNCİ NİN ŞİFRSİ gibi...Oku oku çöz...
İlgi neymiş yaa adam resmen kendine ev düzüyor...Allah sabır versin:))
yok olmamız imkansız kaynım zaten evli
bu kadar olur bizimkinin de fikri var zaten bilginin zerresi yok ama ona kalsa bilmediği şey yok
bir örnek vereyim bir amelyat geçirmem gerekti tiroid bezimden saydı döktü zaten ben senin hastalığını farketmiştim,
ben anlarım ben sana demiştim bunu şöyle yap şunu şöyle yap, nerdeyse amelyata girip doktorlara akıl verecekti o derece
bende artık dayanamadım sordum baba tıp fakultesini bitirdin de haberimiz mi yok diye.
ama akıllarını vermeye hala devam ediyor bir değişiklik yok haddini de bildirsen değişmiyor böyleleri.
senin konunu iyice okudum da seninki benimkinden çok daha betermiş mahreme karışmak ne ya allaha şükür bizimkinin o konuda en ufak bir saygısızlığını görmedim.
acilen bir çözüm bulursun inşallah canım bu böyle gitmez.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ettiğim nadir sitelrden biridir bu eve bu sıra evlilik arefesindeyim alışveriş fln malum gelelim asıl konuya
kayınpederim herşeye karışıyor nasıl mı?
eve yatak odası kurulurken tutturdu bu yatak böyle durmasın uzerinde gece ışık olmaz gece yok yatak aynayı görsün o tarafa olmadı o yatak yatak örtünü serdiniz mi yatak odası perdeniz karanlık olmuş ya kayınvalidem olsa gene anlarım ama bunu kayın peder yapıyo
dün alışverişe çıktık fincan seti alıyoruz tutturdu bu denin seeçtiğin güzel değil kir tutar illa bu olsun diye bende yok babacım benim seçtiğim daha hoş dedim satıcı tanıdığıydı adama işaret etti ikimiz dediğide olmadı satıcı başka takım koydu kumam gibi aynı bugun de
dantel takımı alınacak tutturdu bu takım benim içimi kararttı buna bakınca içim sıkıldı dedi tutuurdu kendi istediğini yaptırdı
ya bayanlar benim bildiğim erkekler alışverişe karışmaz ha belki gelir kapıda durur alışveriş bitince girer parayı öder ama adam herşeyimizin içinde
en sonunda aşime dedimki ben ben cıkıyorum siz babanla kararverin yatağınıza dedim
Çok detayına girmek istemiyorum ama en uygunsuzu yatak odanızın bilimum hallerine karışması.İnsanın yatak odası yani, yakışmaz yoruma gelmez.Benim k.p de azıcık ucundan böyleydi.Saflığından yani kötü niyet yok ( eminim seninkinde de yoktur) Ben de deli oluyordum.Benim babam da sessiz sakin bir adam fark etmiş sanırım bunu.Bir gün hepberaber otururken öyle bir atakla bu sorunu halletti ki o günden sonra rahatladık biz biraz.Yalnız yaşayan bir akrabamız kadıncağıza davetiye götürecektik.Bunlar arabada oturma planı yapmaya başladı, herkesi sayıyorlar sığmıyoruz doğal olark, kiiii babam hayatta gelmez.Akraba bizim, babamın olmadığı yerde k.p in ne işi var di mi Oturma planlarının arasında birden babamın sesi yükseldi; "şöyle olacak ki;..... bey ile ben yarın evde tek başımıza biraz kafa dinleyeceğiz anneler le çocuklar gidip davetiyeyi verecekler." Biraz bozuldular ama ben bunun faydalarını gördüm bir çok olayda.Belki dostane bir muhabbette babanız bir iki güzel laf eder ve işe yarar...
ya çocuk gibi her yere damlıyor babacımı eşimin yanında diyorum hani ama içimden neler geçiyo bilemezsın neymiş efendim parayı erkek ödermiş indirim olurmuş bunları bahane ediyor geliyor ya gelmede diyemiyorum eşime sorsan ilgileniyo adam diyecek
ya adam gelinlik alacağımzda senin dğüğünün kışın gelinliği kışlık kumaştan al dedi
ya valla adamkumam gibi yakında bana da gelinlik alın derse hiç şaşmam delirtiyo beni
ozaman duymamazlıktan gelemnı tavsıye ederim yüz göz olmaktansa
benım kpde bız gezmeye çıktıkça çok geziyorsunuz bizde genciz bizde gezcez deyip duruyordu (kv.de gezmeyı hiç sevmez adam yıllarca gezememiş gaza getirmeye çalışıyodu galiba) bi gün dayanamadım sizi tutanmı var gezceksenız gezın dedim adam bida o lafı etmedi
ah ahh
o anahtarlar onda yedek durcekmış kaybolursa bizdeki ondan alırmışır yenisini yaptırırmışız
adamın kaynanası yapmadıysa içinde kalmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?